Üniversite öğrencisiyim oyunlarla pek aram yok. Ara sıra gta5 oynuyorum sadece, onun dışında Office programlarını aktif olarak kullanıyorum (bu yüzden aydınlatmalı klavyeli bir laptop arıyorum)
Bana uygun olduğunu düşündüğüm 2 PC şunlar;
https://ty.gl/puzy0xv9
https://ty.gl/09j66crsy...
Birnumara.com dan satın aldığım Viewsonic VA2405-H model monitü pc ye bağladığım anda görüntü kırılmaları olduğunu fark ettim.
Hemen iade talebi oluşturdum. Sitede, kargoya vermeden önce sizi aramamızı bekleyin tarzı bir bildirim aldım. Demin dayanamayıp ben onları aradım fakat kendilerinin bir...
Önceden cs go da pingim 70 80 civarındaydı fakat son zamanlarda 150nin altına düşmüyor. Başlarda sıkıntı etmiyordum ama artık çığrından çıktı ping değerim en az 250 oluyor.
Oyunu geçtim derslerde hocanın sesi bile yarım yamalak duyuluyor, derslere katılmak istediğim zaman sesin gelmiyor...
dün akşam 60tl lik indirim kuponu ve 25tl havale ederek satın aldığım gta5 in faturası e postama geldi fakat oyun kitaplığıma hala gelmedi, bu konuda bilgisi olan var mı ?
(zamanında eşeklik edip ücretsiz sürümünü almamıştım:(
iki monitör arasında kaldım. ikisi de 75hz
ips panel 5ms
va panel 4ms
arada 100tl fark var.
Gün içinde 1saat kadar oyun oynuyorum onun dışında yazı yazıp film video vs izliyorum
Hangisini almam daha mantıklı olur ? ( benim için 100tl fark az değil :)) )
Bütçem 400tl civarı. Genellikle akşamları kullanacağım için blue switch olmaması ve aydınlatmalı olması(ayarlanabilir olması tercihim) çok iyi olur.
Saber rgb g213 ve gxt890 arasında gidip geliyorum şuan, önerilerinize açığım tabi ki..
Günlük hayatta sık sık office uygulamaları kullanıyorum, reaper ve birkaç vst ile gitar çalıyorum ve csgo oynuyorum. Onun dışında oyun delisi biri değilim oynarsam da hdd ye kurup oynuyorum.
bu saydıklarım için 250gb yeterli midir yoksa 500 mü almalıyım ?
anakart kutusunde nvme pcie m.2 yazıyor. internetten ararken m.2 ve nvme m.2 adıyla farklı kategoriler var ve ikisi de ekrandan bakarak ayırt edilemiyor(en azından benim için). Peki bu ikisi farklı şey midir, hangisi benim anakartıma olur ?
Yeni monitör almam gerekiyor fakat 144hz alıcak kadar durumum yok.
LG nin 2 tane monitörünü buldum,
Birisi 75hz 5ms tn panel
Diğeri 75hz 5ms IPS panel
hangisini almalıyım?
(850tl civarı bütçem var önerilere de açığım)