Arama sonuçları: *

1. A

Termal macun önerisi.

4 sendir mx-4 kullanıyorum 4 gramlık kendime arkadaşıma çevremdeki herkese sürdüm bir türlü bitmedi ve harbiden sağlam bi macun ama dün mx-6 sipariş ettim 8 gramlık sanırım bi ömür gidecek oda. arctic tavsiye ederim teknobiyotik satıcılı olanlar orjinal oluyo.
  2. A

Turk telekomla sözleşmemem bitti hangi internet sağlayıcıları önerirsiniz

GIBIRNet kullanıyorum 1 senedir fiyat olarak uygun 100lük pakette 110-120 arası alıyordum hep. Hatta 1 ay önce 200lük pakete geçtim 230 alıyorum indirmelerde falan baya iyi ping sıkıntısı olmuyor lolde 5ms civarı . Sorun varsa yanıtlarım hocam . Buda ref kodu GFMGK3IZD5 geçmeyi düşünürsen eğer 1...
  3. A

Razer Seiren Mini Mercury Mikrofon

Anladım beyaz kalmamış zaten pembeli var
  4. A

Razer Seiren Mini Mercury Mikrofon

Hocam mağazalarda diyor ondada stok yok sanırım ilk paylaştığınızda web stoğu var mıydı?
  5. A

380 Tl bütçe ile alınabilecek uzun vadeli termal macun önerisi

Neden hocam donuyor mu yoksa eksi yanları nedir?
  6. A

Hocam bu thermal grizzly falan var onlara ne diyorsunuz daha mı iyidir.
  7. A

380 gibi bi bütçe var macun almayı düşünüyorum aşağı yukarı farketmez alınabilecek en mantıklı uzun götürecek macun ne olur 4 gramlık mx-4üm 4 senesini doldurdu neredeyse yarım gram falan kaldı herhalde.
  8. A

Pc alalı 1 yıl oldu bakım yapıcam termal macun öneri lazım

Aynen öyle dediğim gibi süpürgeyle kabasını alır nemli ıslak mendille fanları silersin mis gibi .
  9. A

Pc alalı 1 yıl oldu bakım yapıcam termal macun öneri lazım

Parçaların hepsini sökme hocam sadece işlemci fanını söksen yeter birde ekran kartını sökebilirsin rahat hareket etmek adına . Ama garantili ekran kartlarına termal bakım yapmayın garanti dışı kalır. Onun dışında fanları tutarak süpürge ile genel toz alınabilir kalanını ben ıslak mendili...
  10. A

Turknet sonrası site sorunu

Hocam modem üzerinden mi yoksa cihazlardan mı örnek olacak bi video paylaşabilir misiniz?
  11. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Anladım hocam zaten aulalarım varda bilmiyorum heyecan aramaya gerek yok o zaman.
  12. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Aradığım özellik yok fiyatlar al sata gider mi hocam bunlarz
  13. A

Alfais CAT7 Kablo GigaFiber İçin İyi Midir?

Gerçekten ugreen 3 metre bu fiyatta ve pahalı kaçıyor bana göre. İşte bu fiyata 10 metre en oluru nedir acaba bilen kullanan biri bize link atsa güzel olur.
  14. A

Alfais CAT7 Kablo GigaFiber İçin İyi Midir?

Alfais 4262 Cat7 Ethernet RJ45 Modem Internet Kablosu 10 mt 10GBPS 600MHZ https://app.hb.biz/4zd3YBi7jXiq 200mbps internetim var uygun fiyatlı bunu buldum 10 metre işimi görecektir sizce alınmalı mı?
  15. A

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

1660ti + 5600 var geçilir mi tavsiyeniz nedir ilerde güzel bi fiyata ekran kartı yakalarsam yükselteceğim darboğaz olur mu ? 1734950758 Magic güvenilir bir sürü işlemci aldığım bi satıcı iş yerleri için pc toplarken uygun fiyatından dolayı tercih etmiştim.
  16. A

Sarı Siteden Rampage Sıvı Soğutma alınır mı?

Dark x123 al 400 küsüre düşüyor stoğa göre 15 derece düşüyor net tavsiyemdir sadece görünüş alırsın 800e.
  17. A

Amd Ryzen5 7500F ve Gigabyte 16 Gb 4060ti Windforce

Ahmettt Of’a bass gardaş hocam bu sistemi sakın almayın bu tarz sitelerden kendiniz seçerek topladığınız sistemler her zaman kazcık olacaktır.
  18. A

THH başvurusu kabul edildi ne yapmalıyım?

Çok garip söylemeden yapmaları inşallah tarafınıza olumlu çıkar hocam.
  19. A

THH başvurusu kabul edildi ne yapmalıyım?

Hocam adamlar savunma göndereli 1 ay 5 gün oldu hala bi dönüş yok bana yatıyorlar bu herifler. Okuduğum kadarıyla müşteri hizmetlerine yazıp karar formunu ilettiğinizde kupon tanımlıyorlardı .
  20. A

Corsair 3000D Beyaz 2899 TL

Katılıyorum aynı şekilde gerçekten önemli bi ayrım hele bu corsairin kendi kontrolcülerini dayatması durumunda.
Top Bottom