Neler Yeni

Pc alalı 1 yıl oldu bakım yapıcam termal macun öneri lazım

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Tüm parçaları söküp iyi bi temizlik yapıcam fakat bozarım gibi geliyo.Pc ilk geldiğinde pc parçalarını bile bilmiyodum ama kendim topladım bi şekilde.Şimdi tekrar parçaları teker teker söküp termal macun değiştiricem.Sıkıntı çıkmaz herhalde tanıdık bir bilgisayarcı var şimdi adama dümenden 400-500 vermiyim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
Ekran kartını elleme

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Tüm parçaları söküp iyi bi temizlik yapıcam fakat bozarım gibi geliyo.Pc ilk geldiğinde pc parçalarını bile bilmiyodum ama kendim topladım bi şekilde.Şimdi tekrar parçaları teker teker söküp termal macun değiştiricem.Sıkıntı çıkmaz herhalde tanıdık bir bilgisayarcı var şimdi adama dümenden 400-500 vermiyim
Parçaların hepsini sökme hocam sadece işlemci fanını söksen yeter birde ekran kartını sökebilirsin rahat hareket etmek adına . Ama garantili ekran kartlarına termal bakım yapmayın garanti dışı kalır. Onun dışında fanları tutarak süpürge ile genel toz alınabilir kalanını ben ıslak mendili sıktıktan sonra güzelce hallediyorum o şekilde yapabilirsiniz.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Erdem
Yapabileceğin tek termal bakımı işlemci için zaten. Baska birşeye termal bakım yapmayın. Ki işlemci ısıları gözle görülür büyük fark yok ise ilk zamankiler ile ona bile gerek yok. Ben 3yıldır değiştirmiyorum macunu, ısılarda hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun olarak Thermal Grizzly öneririm. Tek kullanımlık gibi biraz 2. kullanıma yetmez. 2. öneri olarak TF9 önerebilirim.

Son düzenleme:

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parçaların hepsini sökme hocam sadece işlemci fanını söksen yeter birde ekran kartını sökebilirsin rahat hareket etmek adına . Ama garantili ekran kartlarına termal bakım yapmayın garanti dışı kalır. Onun dışında fanları tutarak süpürge ile genel toz alınabilir kalanını ben ıslak mendili sıktıktan sonra güzelce hallediyorum o şekilde yapabilirsiniz.
Ekran kartına falan dokınmıycam ki sadece işlemciye termal macun birde tüm fanların içini silicem baya bi toz birikmiş.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapabileceğin tek termal bakımı işlemci için zaten. Baska birşeye termal bakım yapmayın. Ki işlemci ısıları gözle görülür büyük fark yok ise ilk zamankiler ile ona bile gerek yok. Ben 3yıldır değiştirmiyorum macunu, ısılarda hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun olarak Thermal Grizzly öneririm. Tek kullanımlık gibi biraz 2. kullanıma yetmez. 2. öneri olarak TF9 önerebilirim.
Fps de ısı değerlerinde hiçbir sıkıntı yok boşta 40-43 sadece daha temiz olsun dedim kasanın tozları almışken onuda değiştiriyim dedim

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ekran kartına falan dokınmıycam ki sadece işlemciye termal macun birde tüm fanların içini silicem baya bi toz birikmiş.
Aynen öyle dediğim gibi süpürgeyle kabasını alır nemli ıslak mendille fanları silersin mis gibi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Ben de aynısını yapacağım hocam. 1 yıl oldu alalı, kendim yapabilir miyim emin değilim ama.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,637
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
sıcaklıklar fazla yükselmediyse işlemcinin macunu değişmeyebilirsin.
sadece içini temizle yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,035,889
Üyeler
164,215
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom