Arama sonuçları: *

1. S

RX 6750 XT 165Hz monitörde 80-90 FPS alınca takılma oluyor

Herkese merhaba, Asus Rog Strix 6750 XT ekran kartım var. Monitörüm 165 Hz destekliyor. Oyunlarda 150-200 FPS civarlarında hiçbir problem yok fakat 80-90 FPS civarlarına düştüğünde bir anlığına takılma benzeri durumla karşı karşıya kalıyorum ve düzeliyor. Haliyle oyun zevkimi de yerle bir...
  2. S

4000 TL’ye kadar monitör önerisi

Daha çok 24 inç bakıyorum
  3. S

4000 TL’ye kadar monitör önerisi

İps panel öncelikli 4000 TL'ye kadar monitör bakıyorum. İki seçenek var elimde. Farklı bir öneri olursa da beklerim. https://www.hepsiburada.com/samsung-ls24ag320nuxuf-165-hz-1ms-oyuncu-monitoru-p-HBCV00002LSEKT...
  4. S

20-25k civarı sistem önerilerinizi bekliyorum

Önerilerin için teşekkür ederim, değerlendireceğim.
  5. S

Daha çok hikayeli oyunlar için toplamak istiyorum. Sıvı soğutma gerekirse isterim. Monitör şart, önerilerini bekliyorum. İşlemci ve ram için iyi şeyler okuduğum için tercih ettim. SSD 1tb konusunda haklı olabilirsin.
  6. S

Çok teşekkür ederim değerlendirmelerin için. Bu attığın sistemin mantis sisteminden farkı ne peki? Arada büyük fiyat farkı var çünkü.
  7. S

Nedenini açıklayabilir misin?
  8. S

Benim oluşturduğum sistem nasıl?
  9. S

Herkese merhaba, şöyle bir sistem topladım kendimce. Hem sistem yorumlarınızı hem de farklı önerileriniz var ise bekliyorum. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Ekran Kartı: XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT Core RX-67XTYJFDV 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming...
  10. S

"Page fault in nonpaged area" mavi ekran hatası

Güncel!!! Minidump dosyası analiz sonucu
  11. S

"Page fault in nonpaged area" mavi ekran hatası

Ara sıra bu hatayı almaya başladım bu sıralar. Biraz araştırma yapınca Technopat makalesini gördüm ve RAM test işlemini yaptım bir hata görünmedi. Hem o taramanın raporunu hem de minidump dosyasını upload ettim. İlgilenebilirseniz çok sevinirim, iyi akşamlar. - Ek olarak ThrottleStop programını...
Top Bottom