Neler Yeni

20-25k civarı sistem önerilerinizi bekliyorum

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak

Squirtle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkut Ozgur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak

Squirtle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkut Ozgur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü fiyat performans değil. 25k verip bu sistemi almam. O sıvı soğutmayı kasama sokmam. O seçtiğin kasayı evime sokmam 😂 o monitörede bakmam kanka öyle söyliyim 😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ aynı işlemci ve ekran kartı bak bakalım fiyatına
Çok teşekkür ederim değerlendirmelerin için. Bu attığın sistemin mantis sisteminden farkı ne peki? Arada büyük fiyat farkı var çünkü.

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Ekran kartı hocam. Valorant tarzı oyunlar mı oyniycaksın yoksa hikayeli oyunlar mı. Valorant tarzıysa 6700xt ekran kartlı bir sistem al. Ama hikayeli olan oyunlar için daha iyi rtx ekran kartları. İlla sıvı soğutma alcam diyorsan öneri yapabilirim ve monitör

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
O bütçeyle daha iyi sistem toplanır usta işlemciyi yükselt bi kere. M2 ssd en az 1 tb olmalı. O ram markası ne öyle goodram

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Birde 6700xt yani amd ekran kartları sıkıntılı . Oyunun çökebiliyor saçma sapan hatalar alabiliyorsun

Squirtle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkut Ozgur
Ekran kartı hocam. Valorant tarzı oyunlar mı oyniycaksın yoksa hikayeli oyunlar mı. Valorant tarzıysa 6700xt ekran kartlı bir sistem al. Ama hikayeli olan oyunlar için daha iyi rtx ekran kartları. İlla sıvı soğutma alcam diyorsan öneri yapabilirim ve monitör
Daha çok hikayeli oyunlar için toplamak istiyorum. Sıvı soğutma gerekirse isterim. Monitör şart, önerilerini bekliyorum.
O bütçeyle daha iyi sistem toplanır usta işlemciyi yükselt bi kere. M2 ssd en az 1 tb olmalı. O ram markası ne öyle goodram
İşlemci ve ram için iyi şeyler okuduğum için tercih ettim. SSD 1tb konusunda haklı olabilirsin.

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Top Bottom