sonuç çıkmaz yüksek ihtimalle şikayet edersin de
1790962119
kişiyi biliyorsan bulunabilir yoksa zor. metadan bilgi almak lazım bulunması için. vermesii için...
Yani Hesapta isim fotoğraf değiştirilip silinmiş ve türkiyede dava işlerinin o kadar hızlı süreceğini de sanmam + bir de ciddi meselelerin bile sonuca...
Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalamak suç mudur...
Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalam suç mudur? Hesap...
amazon müşteri hizmetlerinin anlama kıtlığı var birisinin a dediğine diğeri b diyebiliyor, benimde bildiğim kadarıyla böyle durumda hediye kartı bakiyesini...
Yani keşke iade işlemini yada en azından bilgilendirmeyi doğru yapsalardı 15 gündür beklemeseydim de bende aynısını deseydim. Ha kötünün iyisi diyebilirim...
amazon en iyisi bana gör müşteri hizmetleri konusunda x marka ürün sipariş ettim y marka geldi dedim böyle böyle ürünün az önce para iadesi için talep...
Markaların sistemlerinde para tutmaları için oyunları işte. O indirimi şu indirimi derken satış yaparak seni sistemde tutmayı hedefleyen pazarlama taktikleri.