2000TL falan bütçem var aslında 2000 bile değildi o sebeple manyetik klavye hayalim suya düşmüştü ama bu klavyeye rastladım fiyatı çok makul ve çok fazla...
Müşteri hizmetleri ile konuştum iade talebini açtı ve kuzenim kargocu ismimi söyleyince tam alacakken adam "iptal edilmiş" demiş ve geri götürmüş. Bir sorum...
Sağol, bir sorum olacak Amazonda sipariş şuan dağıtımda ve ben ürün teslim alıp sonra kargolamak ile uğraşmak istemiyorum iade talebi mi oluşturmalıyım...
ATK Drangonfly A9 Plus modeli piyasa da çokca konuşulan ve beğenilmiş iyi seviye bir modeldir üründen yana sıkıntı yok ama satıcı yanlı problem var sanırım...
Wraith'in ATK A9 Plus model mouse'ını alacağım yanına F/P olan, bütçemi çok zorlamayan ve özellikle Manyetik Switch, RT ve SOCD özelliklerini barındıran (ek...
Düşüncenizde hakılısınız. Apareyler için hasta ağzından ölçü alınır ve teknisyenler tarafından üretimi yapılır. Teknisyene bunun karşılığında ücret ödendiği...
Teller çıktıktan sonra damak genişletmek için aparey takılmaz. Damağa takılan apareyler tedavi sürecinde planlanır. Yaşın itibari ile normal bir aparey ile...
Herhangi bir diş çekimi olmadı asıl hekimim olmadığı için soramadım fakat yarın yada en geç bir sonraki gün gece plağımı almaya gideceğim orada hekimime...
Ben şuan neredeyse 19 yaşımdayım, 4-5 yıl civarı önce diş teli tedavime başladım. Tedavinin başlandığı gün bana "üst çenende/damağında darlık var damaklık...
Ben şuan neredeyse 19 yaşımdayım, 4-5 yıl civarı önce diş teli tedavime başladım. Tedavinin başlandığı gün bana "üst çenende/damağında darlık var damaklık...