Yardım Amazon Para İadesini Hediye Kartına Yapmış Bu Konuda Ne Yapabilirim?

Markaların sistemlerinde para tutmaları için oyunları işte. O indirimi şu indirimi derken satış yaparak seni sistemde tutmayı hedefleyen pazarlama taktikleri.
ben öğrenciyim param bana lazım dedim vermişlerdi nblskhagflkahdb

amazon en iyisi bana gör müşteri hizmetleri konusunda x marka ürün sipariş ettim y marka geldi dedim böyle böyle ürünün az önce para iadesi için talep açtılar ürünüde almadan
Yani keşke iade işlemini yada en azından bilgilendirmeyi doğru yapsalardı 15 gündür beklemeseydim de bende aynısını deseydim. Ha kötünün iyisi diyebilirim diğer işletmeler çooook daha fazla uğraştırıyorlar, bundan 3-4 yıl önce 500 TL Trendyol yemeğim doğru adresi girmeme rağmen "haritada yanlış yer çıkıyor, yanlış adres girmişsiniz" diyerek "İMHA" edildi, ( : D yersen, yani kurye yemiştir de biz yiyemedik malesef.) hayır "sizin adresi bulamamanız yada adresin sizin uygulamalarınızda yanlış çıkması benim suçum değil." diyorum "yapabileceğim bir şey yok, sizden taraflı bir hatalı giriş olmuş" diyor, tabi yaş küçük peşine düşmedim malesef. Demem o ki şöyle müşteri hizmetlerinin olduğu bir sektör pazarında türkiyede iyinin kötüsü yine amazon kesinlikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben öğrenciyim param bana lazım dedim vermişlerdi nblskhagflkahdb
Acıtasyon Taktiği #101 olmuş ve işe yaramış bende de mi denesem? :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bağlanabileceğiniz yeri biliyorsanız direkt müşteri temsilcisi arıyor
Arama Desteği kısmına kendi numaramızı girdiğimiz ve Desteğin bizi aradığı kısmı diyorsunuz sanırım, onu biliyorum evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,649
Üyeler
204,492
Son üye
sonmezeren
Geri