Bonibon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 250
fırsattan istifade iyi niyeti suistimal ede ede amazon'un bile politikasının yavaş yavaş değişmesine neden oluyor hocam böyle durumlar. yine hala iade konusunda en sorunsuz firma bence ama bazen böyle durumlar yaşanıyor umarım mağduriyetiniz giderilir. siz ne kadar iyi paketlerseniz paketleyin bazen kargo firmaları iade alırken üzerine etiket yapıştırıyor kargoda sorun olursa sizi sorumlu tutmak için belki fark etmişsinizdir özellikle monitör gibi ürünlerde bunu hep yaparlar o yüzden ben kendimi garantiye almak için kesin fotoğraf ve video çekerim bana gönderilen kutuda geri gönderdiğimi de belirtirim. tekrardan geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür ürünü geri isteyin belki bir hata olmuştur pinlerde sorun yoktur.Hak ediyorlar 5090 değişen adamlara bir şey yok temiz şekilde yollayana basının çaresine bak diyorlar yapicak bir şey yok diyor böyle saçma bir şey var mı.
Toplam 7-8 milyondan fazla alışverişim var çevreme toplasan 2 kere iade etmisimdir mağdur etmemek için tutup bana güvenmiyorlar müşteri hizmetleri takmıyor bile.
ucuza ürün al direk iptal ederler bikere şikayet etmedım bir şey yapmadım ama artık hiç bir firmanın savunulucak tarafı kalmadı.
bu arada artık aradaki farkı sadece kampanya dönemlerinde yapıyorlar geçen black friday bir ürün almıştım amazondan fiyatı düşmüş otomatik olarak aradaki farkı atmışlar amazona yazmamıştım bile.