Oyunu zaten önceden aldığım için kod bir işime yaramıyor isteyen varsa uygun fiyata veririm 50 serisi kartınız yoksa istediğiniz steam hesabına kendim...
Bu arada biri amazondan alımam ürünler için crimson desert kampanyası uygun mu , uygunsa nasıl alabiliriz bilgi verirse sevinirim ürünü alırken resident...
Hocam ap0002nt model olan ai 9 365 5070 1600p 3ms 240hz panelli makineyi almıştım ışık sızması ve touchpad te bosluk olup ses yaptığı için geri iade talebi...
Bende omen 16 5070 240hz 1600p ekranlı bilgisayar vardı ekranda ışık sızması touchpad ses yapması yüzünden geri iade edip bunu aldım max modeli olduğu için...
Sonuç temu tarafından ithal edilip satılan herhangi bir ürün yok artık , rekabet kurumu duruma el atmış sen böyle ucuza ürün satamaSın kaldır bu linkleri...
Hoxam en ucuz 5060 laptop 50 bin 16gb en ucuz 5070 60bin oda oda 16g ram ile ayrıca ramdan başkan gpu watt ve şarj aleti watt ı battery dranin problemleri...
Acer hellios neo 16s almıştım cihaz kalite olarak çok iyiydi ama ultra 7 255hx vardı x serisi işşemci laptopta sıkıntı video bile izlesen yada hiçbişey...
Acer bu işi bıraksın predator hellios 16s ai aldım ince oled metal kasa soğutma sistemi güzel falan ama biostan işlemciyi downgrade etmeme ve her türlü...
Ben iptal ettim şimdi o diyatlara aynı cihaz yok trendyoldan oled ekranlı acer predetör alıcaktım 1 gün içinde fiyatı 83 bin den 106 bin e çıkartılar bende...
Bu 115 140 olayıda biraz karışık aslında
https://ty.gl/8o6w5go7podq2
özelliklerde 5070ti gösteriyor 115w ama ilan başlığında ti değil diyor araştırdığımda...