Oyunu zaten önceden aldığım için kod bir işime yaramıyor isteyen varsa uygun fiyata veririm 50 serisi kartınız yoksa istediğiniz steam hesabına kendim yükleyebilirim kodu
Bu arada biri amazondan alımam ürünler için crimson desert kampanyası uygun mu , uygunsa nasıl alabiliriz bilgi verirse sevinirim ürünü alırken resident evil hediye yazıyordu onuda nasıl alıcam bilmiyorum
Hocam ap0002nt model olan ai 9 365 5070 1600p 3ms 240hz panelli makineyi almıştım ışık sızması ve touchpad te bosluk olup ses yaptığı için geri iade talebi oluşturdum ve bu konuyu görünce bunu aldım 12 saat içinde geldi ve ikisini yan yana kıyasladım paneli 1200p 400nits olmasına rağmen (diğeri...
Bende omen 16 5070 240hz 1600p ekranlı bilgisayar vardı ekranda ışık sızması touchpad ses yapması yüzünden geri iade edip bunu aldım max modeli olduğu için çok farklı ekran kalitesi 1200p olmasına rağmen daha iyi ışık sızması yok kasası metal v.s herşeyi farklı max olanların. Tavsiye ederim
Sonuç temu tarafından ithal edilip satılan herhangi bir ürün yok artık , rekabet kurumu duruma el atmış sen böyle ucuza ürün satamaSın kaldır bu linkleri demiş .
Hoxam en ucuz 5060 laptop 50 bin 16gb en ucuz 5070 60bin oda oda 16g ram ile ayrıca ramdan başkan gpu watt ve şarj aleti watt ı battery dranin problemleri olan cihazlar bana göre alınmıyacak cihazlar . En ucuz 5070ti 80 bin ama bana göre çok eksi yönleri olan bir cihaz ben 5070ti lı makine...
Acer hellios neo 16s almıştım cihaz kalite olarak çok iyiydi ama ultra 7 255hx vardı x serisi işşemci laptopta sıkıntı video bile izlesen yada hiçbişey yapmasanda 2 saatte pili bitiyor istediğin kadar ayar yap tüketimi düşüremiyorsun Laptop olmamın mantığının dışına çokıyor bence
Acer bu işi bıraksın predator hellios 16s ai aldım ince oled metal kasa soğutma sistemi güzel falan ama biostan işlemciyi downgrade etmeme ve her türlü ayarı yapmama rağmen sadece video izleyerek şarjı 2 saatte bitiyor 20w ın aldına düşmüyor tüketim oda maıse bile pymatsam 35w a çıkıyor slim...
Ben iptal ettim şimdi o diyatlara aynı cihaz yok trendyoldan oled ekranlı acer predetör alıcaktım 1 gün içinde fiyatı 83 bin den 106 bin e çıkartılar bende bu makinanın iyi ekranlı ve ai9 365 olanını aldım n11 den 73 e 10 bin fazla verdik hayırlısı artık
Bu 115 140 olayıda biraz karışık aslında
https://ty.gl/8o6w5go7podq2
özelliklerde 5070ti gösteriyor 115w ama ilan başlığında ti değil diyor araştırdığımda Core 7 ultra olan modelde core 9 ultra olan modelde ti görünüyor yabancı kaynaklarda
Ve slim model 115w Gpu diyor bunun kalın kasa olanıda...