Arama sonuçları: *

1. I

Omen Max 16 Ai350 5070ti

HW info da görünen bu 100 derece normal mi? sadece tek bir satırda yazdığı için garip geldi.
  2. I

Ptm7950 Nerden Bulunur

iyide buna 0,20mm 0,25mm falan bilgi veirlmemöiş faz değişimli mi oda yazmıyor
  3. I

Ptm7950 Nerden Bulunur

PTM7950 yada muadili ürünler artık türkiyede kara borsa mı oldu bulamadım hiçbir sitede
  4. I

Day Of Play Kapsamında Türkiye Ye Plus İndirimi Yok Mu?

benim isyanım fiyata değil 10 gün önce yüzde 30 zam yaptılar, yüzde 50 yapsalardı şuan tüm dünyada uygulanan indirimi normal şekilde uygulasalardı bu konuyu açmazdım. Fiyat olarak neyin ucuz neyin pahalı olduğunu idrak mekanizmamız zaten uzun zamandır yok türkiye de plus üyeliğinin 1 yıllık...
  5. I

aradaki 300 500 tl de değilim, ülkeye göre farklı politika uygulamaları can sıkıyor ..
  6. I

plus üyeliğim bir ay önce bitmişti days of playda indirimli alırım diye devam ettirmedim arada yüzde 30luk bir zam yaptılar neyse en azından eski fiyattan alırız derken, şimdi baktım Türkiye'ye indirim yok. diğer her ülkeye indirim varken Türkiye'ye üyelik indirimi verilmemesi eğer bir gecikme...
  7. I

Opel Corsa 1.7dtı Kullanıcı Deneyimleri

bzim arkadaştada var sıfır gibi duruyor dışardan temiz yani ilk sahibi ,göstergede 200bin yazıyor ama dediki aslında 1milyon 200bin şok oldum 1 kere yaptırmış motoru bugüne kadar enjemtörler falan değişmiş. zaten ne hilmetse bu arabalar 2-3 yıllıkken sarı sitede bakıyordum 200bin civarında...
  8. I

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

benim iade ettiğim laptop nie depoya düşmüyor?
  9. I

Çözüldü✓ I5 12400f RTX 5070 ile Aşırı Darboğaz Yaparmı

darboğaz yaptırıcam diye inat edersen her cpu ya da her gpu ya da darboğaz yaptıracak seneryolar kurabilirsin. önemli olan senin kullanım seneryonda o ekran kartı sana ek performans sağlar mı? cevap evet sağlar aaa oyunlarda 2k ve üstünde gpu yu sonuna kadar kullanırsın
  10. I

Yardım Amazon Anakart İade Mağduriyeti.

son 30.günde laptop iade ettim hiçbir sorun yapmadan parayı iade ettiler. hatta iade etmeden 1 hafta önce müşteri hizmetleri ile konuşup kusurundan dolayı 5bin hediye çeki almıştım sonra içime sinmedi yine iade ettim, ama hediye çekini bile iptal etmediler onu da kullandım. adres verin...
  11. I

Windows Etkinleştiremiyorum Acil Yardım

50 60 tl ye satılan mak kodlardan all
  12. I

Yardım Acer Nitro V17 R7 260/5070 Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/HP-NVIDIA%C2%AE-GeForce-FreeDos-CJ8T8EA/dp/B0GCJQ9BX3 intel omen var 1600p 240hz3ms full 5070 hem %100 srgb hem tek parca 24gb ilerde ekleyebilirsin 230w şarj aletli ,,bence iyi fiyat ayrıca oyun hediyeside varmış
  13. I

Hp Oman Max Dgpu Sorunu

Hp oman max ta dgpu modunda monitöre bağlayıp sadece 2.ekran ı şeçtiğimde dahili ekranın arka ışıkları kapanmıyor. Ayrıca yine dgpu modunda ekranı kapanmasını 1 dk ya ayarladığımda ekran ışığının yine kapanmadığını farkettim aynı cihazdan kullanan varsa konrtol edebilirmi eksik driver falan mı...
  14. I

Sadece Gta6 İçin Ps5 Gecilir mi

Bence takas yapmam mantıklı daha güncel bir simtem toplarsın ilerde
  15. I

OMEN MAX Gaming Laptop 16-ah0016nt (BG2U8EA) 93kya alınır mı?

fiyat artmış , alan oldumu acaba gerçekten 255hx 1600p mi hp sitesinde belirtildiği gibi?
  16. I

HP Omen Laptop 17-DB1016NT C2EZ6EA Yorumlarınız?

115w ekran kartı
  17. I

PROMOSYON Nvdia 5000 Serisi (RE9 REQUİEM HEDİYE)

Oyunu zaten önceden aldığım için kod bir işime yaramıyor isteyen varsa uygun fiyata veririm 50 serisi kartınız yoksa istediğiniz steam hesabına kendim yükleyebilirim kodu
  18. I

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Resident evil ile takas etmek isteyen var mı
  19. I

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Notebuk u 2 gün önce amazondan aldım şartlara uyuyor ama amazon olduğu için nasıl olacak 1774012156 Trendyol n11 falan dahil mi bu kampanyaya
  20. I

🔥İndirim HP Omen Max (5070Ti / H 350 / 32 / 1 / HD) | 88 bin TL (9 taksit)

Bu arada biri amazondan alımam ürünler için crimson desert kampanyası uygun mu , uygunsa nasıl alabiliriz bilgi verirse sevinirim ürünü alırken resident evil hediye yazıyordu onuda nasıl alıcam bilmiyorum
Geri