Amazon incehesap problemi

Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar 24 nisanda bu monitörü amazondan sipariş verdim. 28 nisana kadar ürün kargoya verilmedi. Birkaç kez hem satıcı hem de amazonu aradım. Amazondaki temsilci, ürünü iptal edip yeniden sipariş oluşturun dedi ben iptal etmek istemiyorum dedim ama konuşmadan 2 dakika sonra iptal edildi. Ben de gerekçesiz iptal sebebiyle amazonu ve incehesabı aradım dediler ki ödeme incehesaba aktarılamamış. Ama kartımdan kesilmişti. Amazon ile incehesap arasında bir aksaklık olmuş sanırım. 28 nisan akşamüstü sipariş iptal edildi ve ücret iadesi başlatıldı. İncehesap ı arayıp tekrar sipariş vereceğim 1 mayısa yetişir mi diye sordum yetişir dediler. Ben de mecbur tekrar sipariş verdim amazondan. Bugün yine aynı durumla karşılaştım. Ürün hazırlanıyor aşamasında kalıyor. Bugün aradığımda ise incehesap yine sisteme düşmediğini belirtti ve amazonu arayıp sordum. Dediler ki bir önceki duruma benzer bir durum olmuş. 2-3 gün içinde çözmeye çalışacağız. Destek kaydı oluşturdu. Ben bu ürünü alırken 1 mayısa kadar teslim edilmesi için almıştım. Amazonda da 1 mayıs öncesi teslimat gözüküyordu. Şimdi ne yapayım thh ye veya mahkemeye başvurmak için fatura istiyorum faturanız mevcut değil diyorlar. Yasal yollarla hakkımı aramak istiyorum. Kaybettiğim zaman ve banka iadesinde bekleyen paramla mağdur oldum. Şimdi ne yapmalıyım?(amazonu tercih etme sebebim iade süreçlerinde daha olumlular, ilk defa amazonda problem yaşıyorum)

Sorunu amazon la çözmelisin hocam thh verebileceğin durum için min 30 gün geçmesi gecikmesi gerekiyor diye hatırlıyorum. Satın almak sözleşme yapmayı gerektiriyor satış Sözleşmenize okuyun haklarınız orada yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,546
Üyeler
193,078
Son üye
KimYouShinnn
Geri