Zerkavizs isimli üyenin son içerikleri

1. Zerkavizs

Yardım Müşteri Hizmetlerinde Çalışmak İçin Kulaklık Önerisi

Bir önceki kulaklığım Havit 2002D'den memnundum ama kulaklığın genelindeki plastiğe benzeyen kumaş belli bir zamandan sonra dökülmeye başlamıştı. Bir de çok fazla kulaklık kullanma geçmişim olmadığı için marka ve modeller hakkında tecrübem yok. Buna göre Havit iyi midir? Yoksa tercih etmem...
  2. Zerkavizs

Bütçe düşük 1K maks şuan. Tuf H3 benzeri modellerden haberim yok, bilmiyorum hiç.
  3. Zerkavizs

Ben freelance olarak yurt dışı çalışacağım, sözleşmede de görmedim, yani vereceklerini sanmıyorum. 1780423198 Baya güzel kulaklıkmış fakat fiyatı bütçeme uymuyor ben maks 1k bütçede bir şeyler bakıyorum.
  4. Zerkavizs

Müşteri Hizmetleri işinde insanlarla çok fazla konuşacağım için mikrofonu iyi olacak bir kulaklık almam gerek. Bütçeden dolayı kalitesiz ürün almış olma ihtimalim sıkıntı olmaz ama araştırmadığım için kötü bir kulaklık almak istemem o yüzden bütçeme göre F/P kaliteli bozulma problemi olmayacak...
  5. Zerkavizs

Çözüldü✓ TOPLADIĞIM SİSTEMİN PİYASA FİYATI NEDİR VE NE KADARA SATMALIYIM?

Cevaplarınız için teşekkür ederim, doğru fiyat yazmışım o zaman.
  6. Zerkavizs

Çözüldü✓ TOPLADIĞIM SİSTEMİN PİYASA FİYATI NEDİR VE NE KADARA SATMALIYIM?

Öncelikle Selamun Aleyküm. Elimde 2 yıl önce kendi topladığım temiz bir sistem var ve ilana koymak istiyorum. Bir iilan hazırladım ama satışa koymadan fikrinizi almak ve fiyat konusunda bilgi edinmek istiyorum o yüzden ilan fiyat ve açıklamasını buraya birebir bırakacağım. Fiyat konusunda...
  7. Zerkavizs

Çözüldü✓ Formatı yarıda kalan PC'yi nasıl düzeltirim?

Şöyle söyleyeyim, daha önce Rufus + ISO ile format yapılırken yarıda kapatılmış ve şuan windows hesap kısmı dışında açılmıyor, girmek için oturum aç'a basınca da o hatayı veriyor. Ben shift + yeniden başlat'a basıp, sıfırlamayı denedim ama düzelmedi. Şimdi Rufus ile ISO'yu kurup bir daha format...
  8. Zerkavizs

Bak onu denemedim işte. Kesin olacak gibi hissediyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  9. Zerkavizs

Çok eski bir PC var elimde ama format atılırken yarıda kapatılmış ve üzerinden 3 ay geçmiş. Onar kısmından formatı yeniden atınca da olmuyor, tam format tüm sürücelr vb silince de olmuyor ne yapayım?
  10. Zerkavizs

Yardım Thermalright Assasin V2 Kule tipi soğutucum için 2 adet fan önerisi.

Arctic 420 mm sıvı soğutucu aldım. Şu an kullandığım kule tipi soğutucuyu da abimin bilgisayarına takacağım. Ancak üzerindeki fan çok fazla ses çıkarıyor ve sürekli %100 hızda çalışıyor. %100’de çalışmadığı zamanlarda bile düzgün çalışmıyor ve yine gürültü yapıyor. Bu yüzden soğutucuya takmak...
  11. Zerkavizs

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

tr'de 55 dolardan fazlaymış fiyatı, pek de beğenmedim tasarımı olsun kalitesi olsun başka bir şeylere bakıcam artık, neyse teşekkür ederim.
  12. Zerkavizs

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

Hulk, Thanos Switch vb ne iş? Direkt basic yani 50 dolarlık olanı mı almalıyız? Bir de 50 dolara mı geliyor, yoksa kdv tutarı vb mabadımıza aynasız amerikan polisi gibi gereksiz güç uyguluyor mu?
  13. Zerkavizs

Topladığım pc hakkında H.O mu G.O. mu

Sistem kesinklikle H.O, işlemci 5600 olsa iyi olurmuş ama olmasada olur hatta olursa ileride anakart ve işlemciyi DDR5'e yükseltebilirsen tertemiz gidersin ramleride upgrade ettin mi en az 5 sene her oyunu ultrada oynarsın.
  14. Zerkavizs

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

biraz araştırdım sanırım ZD Classic Legend iyi bir seçim. İnşAllah 2 adet alacağım birisi siyah, birisi de beyaz olarak.
  15. Zerkavizs

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

Ben zaten işin kozmetik kısmına pek takıkmam. Kaliteli olsun, 2 ay sonra bir şeyi bozulmasın birazda premium hissettirsin yeterli, yani eğer mekanik olması performans değiştirmiyorsa umurumda olmaz, hatta tuşlar sessiz olsa daha iyi olur, tak tak tuş sesi yorabilir. 2000TL+ bütçeye önerin var mı?
Geri