Zerkavizs isimli üyenin son içerikleri

1. Zerkavizs

Formatı yarıda kalan PC'yi nasıl düzeltirim?

Şöyle söyleyeyim, daha önce Rufus + ISO ile format yapılırken yarıda kapatılmış ve şuan windows hesap kısmı dışında açılmıyor, girmek için oturum aç'a basınca da o hatayı veriyor. Ben shift + yeniden başlat'a basıp, sıfırlamayı denedim ama düzelmedi. Şimdi Rufus ile ISO'yu kurup bir daha format...
  2. Zerkavizs

Bak onu denemedim işte. Kesin olacak gibi hissediyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  3. Zerkavizs

Çok eski bir PC var elimde ama format atılırken yarıda kapatılmış ve üzerinden 3 ay geçmiş. Onar kısmından formatı yeniden atınca da olmuyor, tam format tüm sürücelr vb silince de olmuyor ne yapayım?
  4. Zerkavizs

Yardım Thermalright Assasin V2 Kule tipi soğutucum için 2 adet fan önerisi.

Arctic 420 mm sıvı soğutucu aldım. Şu an kullandığım kule tipi soğutucuyu da abimin bilgisayarına takacağım. Ancak üzerindeki fan çok fazla ses çıkarıyor ve sürekli %100 hızda çalışıyor. %100’de çalışmadığı zamanlarda bile düzgün çalışmıyor ve yine gürültü yapıyor. Bu yüzden soğutucuya takmak...
  5. Zerkavizs

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

tr'de 55 dolardan fazlaymış fiyatı, pek de beğenmedim tasarımı olsun kalitesi olsun başka bir şeylere bakıcam artık, neyse teşekkür ederim.
  6. Zerkavizs

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X Klavye 🔥2.603₺ ( 1 Yılın En Dip Fiyatı )

Hulk, Thanos Switch vb ne iş? Direkt basic yani 50 dolarlık olanı mı almalıyız? Bir de 50 dolara mı geliyor, yoksa kdv tutarı vb mabadımıza aynasız amerikan polisi gibi gereksiz güç uyguluyor mu?
  7. Zerkavizs

Topladığım pc hakkında H.O mu G.O. mu

Sistem kesinklikle H.O, işlemci 5600 olsa iyi olurmuş ama olmasada olur hatta olursa ileride anakart ve işlemciyi DDR5'e yükseltebilirsen tertemiz gidersin ramleride upgrade ettin mi en az 5 sene her oyunu ultrada oynarsın.
  8. Zerkavizs

Yardım Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim 🎮

biraz araştırdım sanırım ZD Classic Legend iyi bir seçim. İnşAllah 2 adet alacağım birisi siyah, birisi de beyaz olarak.
  9. Zerkavizs

Ben zaten işin kozmetik kısmına pek takıkmam. Kaliteli olsun, 2 ay sonra bir şeyi bozulmasın birazda premium hissettirsin yeterli, yani eğer mekanik olması performans değiştirmiyorsa umurumda olmaz, hatta tuşlar sessiz olsa daha iyi olur, tak tak tuş sesi yorabilir. 2000TL+ bütçeye önerin var mı?
  10. Zerkavizs

Peki Cyclone 2 gamepad alınır mı? Yoksa başka bir önerin var mıdır? Whatgeek diye bir site var yurt dışında, Türkiye gibi ülkelere vergi olayını bildiği için düşük fatura kesip yolluyor o zaman baktığımda 1500TLye falan geliyordu, her türlü dolar fiyatına geliyor diye biliyorum. Yine de alınır...
  11. Zerkavizs

Çözüldü✓ Hangi 420m sıvı soğutucu almalıyım?

Boşuna derken hocam? 2500TL fiyata düşmüş ve en iyilerden biri hani aşırı bir para da değil. Yani 420m kaliteli sıvı soğutma benim thermalright assasin v2 kuşe tipi soğutucumdan daha iyidir bence bakır olsun yada olmasın. 1773115943 Önce yazdıklarımızı okusaydın işlemicden pahalı olmadığını...
  12. Zerkavizs

Birde benim bu thermalright assassin spirit v2 kule tipi soğutucumun stok fanı bozuk 2 adet fan alıp takıp sonra abime hediye edeceğim stok fan olarak takmam için fan öneriniz var mı sessiz ve soğuk olabilen, sağlam, uzun ömürlü?
  13. Zerkavizs

Teşekkür ederim test falan yapacaktım ama peçete ile sızma sesti falan hiç düşünmedim söylediğin iyi oldu.
  14. Zerkavizs

Teşekkür ederim. Heh işte buydu, yani konu bir anda karıştı bende şaşırdım birisi diyor deli attı kuyuya taşı, birisi diyor yemin ettim bir daha bu konuda yorum yazmayacağım falan djdbdmsnznmsksnd
  15. Zerkavizs

Evet, yani 2670 civarı olabilir küsüratlıydı bir daha bakarım faturayı bulabilirsem.
Geri