2000TL falan bütçem var aslında 2000 bile değildi o sebeple manyetik klavye hayalim suya düşmüştü ama bu klavyeye rastladım fiyatı çok makul ve çok fazla özellik barındırdığını iddia ediyor. 3-5 konuda da kullanıcı incelemelerinde "ben bir sorununa rastlamadım, gayet F/P, bence alınır" denmiş...
Müşteri hizmetleri ile konuştum iade talebini açtı ve kuzenim kargocu ismimi söyleyince tam alacakken adam "iptal edilmiş" demiş ve geri götürmüş. Bir sorum olacak bu önerdiğin modeli alacağım biraz baktım çoğu kişi ATK A9 yerine bunu seçmiş. Bu MEYER nasıl bir satıcıdır üründe sıkıntı çıkar mı?
Sağol, bir sorum olacak Amazonda sipariş şuan dağıtımda ve ben ürün teslim alıp sonra kargolamak ile uğraşmak istemiyorum iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa kargocudan tutanak tutmasını isteyince kargocu alıp geri götürüyor mu? Nasıl direkt ürünü almadan iade ederim? Çünkü Amazonda iade...
ATK Drangonfly A9 Plus modeli piyasa da çokca konuşulan ve beğenilmiş iyi seviye bir modeldir üründen yana sıkıntı yok ama satıcı yanlı problem var sanırım. Ürünü iptal edip kendi sitesinden alacağım sanırım.
ATK A9 Plus alacaktım Amazondan indirim ile sipariş ettim, fakat malesef şimdi fark ettim ki sanırım ben A9 modelini sipariş etmişim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNC42MGJ?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1
bu linktekinin fiyatı A9 Plus modeli ile aynı ama A9 yazıyor şimdi bu A9...
Wraith'in ATK A9 Plus model mouse'ını alacağım yanına F/P olan, bütçemi çok zorlamayan ve özellikle Manyetik Switch, RT ve SOCD özelliklerini barındıran (ek olarak DKS de olsa çok iyi olur ama piyasayı bilmiyorum ketçap mayonez de olsun mu muhabbetine düşürmeyeyim konuyu), Tuşları PBT olan...
Herhangi bir diş çekimi olmadı asıl hekimim olmadığı için soramadım fakat yarın yada en geç bir sonraki gün gece plağımı almaya gideceğim orada hekimime soracağım bunu. Birde şöyle iki detay var; Birincisi damağım hâlâ dar duruyor hissiyatı olsun geçmişteki damağımla benzerlik olsun falan bana...
Ben şuan neredeyse 19 yaşımdayım, 4-5 yıl civarı önce diş teli tedavime başladım. Tedavinin başlandığı gün bana "üst çenende/damağında darlık var damaklık tedavisine de başlayacaksın ileride" dediler. Bu gün üst diş telimi çıkardım asıl 'hekim' veya artık ne diyorlarsa o doktor yoktu yerine bu...
Ben şuan neredeyse 19 yaşımdayım, 4-5 yıl civarı önce diş teli tedavime başladım. Tedavinin başlandığı gün bana "üst çenende/damağında darlık var damaklık tedavisine de başlayacaksın ileride" dediler. Bu gün üst diş telimi çıkardım asıl 'hekim' veya artık ne diyorlarsa o doktor yoktu yerine bu...
Bir önceki kulaklığım Havit 2002D'den memnundum ama kulaklığın genelindeki plastiğe benzeyen kumaş belli bir zamandan sonra dökülmeye başlamıştı. Bir de çok fazla kulaklık kullanma geçmişim olmadığı için marka ve modeller hakkında tecrübem yok. Buna göre Havit iyi midir? Yoksa tercih etmem...
Ben freelance olarak yurt dışı çalışacağım, sözleşmede de görmedim, yani vereceklerini sanmıyorum.
1780423198
Baya güzel kulaklıkmış fakat fiyatı bütçeme uymuyor ben maks 1k bütçede bir şeyler bakıyorum.
Müşteri Hizmetleri işinde insanlarla çok fazla konuşacağım için mikrofonu iyi olacak bir kulaklık almam gerek. Bütçeden dolayı kalitesiz ürün almış olma ihtimalim sıkıntı olmaz ama araştırmadığım için kötü bir kulaklık almak istemem o yüzden bütçeme göre F/P kaliteli bozulma problemi olmayacak...