Yani Hesapta isim fotoğraf değiştirilip silinmiş ve türkiyede dava işlerinin o kadar hızlı süreceğini de sanmam + bir de ciddi meselelerin bile sonuca varmadığı bir sistemin böyle random bir fake hesabı ve onu oluşturan bir kişinin bilgilerini almaya uğraşmaz herhalde değil mi? :(
Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalamak suç mudur? Hesap sadece kurulmuş ve dolandırıcılık gibi benzeri suçların işlenmesini bırakın hesapla hiçbir şey yapılmamış olsa bile yasal olarak suç...
Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalam suç mudur? Hesap sadece kurulmuş ve dolandırıcılık gibi benzeri suçların işlenmesini bırakın hesapla hiçbir şey yapılmamış olsa bile yasal olarak suç teşkil...
Yani keşke iade işlemini yada en azından bilgilendirmeyi doğru yapsalardı 15 gündür beklemeseydim de bende aynısını deseydim. Ha kötünün iyisi diyebilirim diğer işletmeler çooook daha fazla uğraştırıyorlar, bundan 3-4 yıl önce 500 TL Trendyol yemeğim doğru adresi girmeme rağmen "haritada yanlış...
Markaların sistemlerinde para tutmaları için oyunları işte. O indirimi şu indirimi derken satış yaparak seni sistemde tutmayı hedefleyen pazarlama taktikleri.
Anladım peki durumunuz benim durumum ile aynı mıydı? Çünkü iade talebi işlemi gibi işlemlerde Müşteri Hizmetleri Desteğinde bende sıkıntı yaşamıyorum ama iznim olmadan Amazon Hediye Kartına yatırılmış paramın kartıma geri iadesi olmayacağını bana zaten Müşteri Hizmetleri söyledi. Yani siz "Aynı...
Nasıl düzeltiyorlar tam olarak? Yani ya konuştuğum Müşteri Hizmetleri anlama sıkıntısı çekiyor yada ben cidden konuştuğum dili, dikkat ederek konuşmama rağmen yanlış konuşuyorum. Çünkü şikayet talebinden bu durumun iadesinin Hediye Kartı ile alışveriş yapıp tekrar İade Talebi oluştararak kartıma...
Evet başlıkta da gördüğünüz üzere Amazon üzerinden yaptığım alışverişimde 2000TL tutarlı ürünün iade talebini "site üzerinden yapamadığım için" teslim alıp kargo ile uğraşmak istememem sebebi ile müşteri hizmetleri ile oluşturdum fakat iade benim iznim olmadan "Amazon Hediye Kartı" kısmına...
Anladım. TR Klavye olması benim için çok önemli değil çünkü genelde ihtiyaç duymuyorum. Ama anladım şöyle güzel bir şey için 3-4K minimum civar gibi. Belki ileride alırım şuan aciliyeti yok nasılsa.
Yanıtın için teşekkür ederim, bir çok konuda sorularımı cevaplamışsın. "daha uzun ömürlü bir ürün istiyorsan alınabilir." kısmını anlamadım diğer ürünler daha kısa ömürlü mü? Anladığım kadarı ile 2000 TL'ye Havit Gamenote KB904L almak yerine 3k bir bütçeyle bir klavye almak daha mantıklı herhalde.
Anladım. Peki niye gereksiz sence? Çoğu 3k civarındaki manyetik klavyenin barındırdığı (RT, 8K gibi) özellikleri barındırdığını iddia ediyor ve benim gördüğüm manyetikler 3k altına inmiyor 1999 TL çok iyi fiyat birazcık altı gibi değil sanki.
2000TL falan bütçem var aslında 2000 bile değildi o sebeple manyetik klavye hayalim suya düşmüştü ama bu klavyeye rastladım fiyatı çok makul ve çok fazla özellik barındırdığını iddia ediyor. 3-5 konuda da kullanıcı incelemelerinde "ben bir sorununa rastlamadım, gayet F/P, bence alınır" denmiş...