Arama sonuçları: *

1. Zerkavizs

Instagram İnstagram'da Bir Kişinin Profil Fotoğrafını ve İsmini Kopyalamak Suç Mudur?

Yani Hesapta isim fotoğraf değiştirilip silinmiş ve türkiyede dava işlerinin o kadar hızlı süreceğini de sanmam + bir de ciddi meselelerin bile sonuca varmadığı bir sistemin böyle random bir fake hesabı ve onu oluşturan bir kişinin bilgilerini almaya uğraşmaz herhalde değil mi? :(
  2. Zerkavizs

Instagram İnstagram'da Bir Kişinin Profil Fotoğrafını ve İsmini Kopyalamak Suç Mudur?

Yok hesabın ismi ve profil resmi değiştirilip silinmiş. Ama SS'leri ve hesaptaki telefon numarasının son iki harfi SS'ler ile elimde.
  3. Zerkavizs

Dediğim gibi hesapla hiçbir bir aktivite yapılmamış yani benmişim gibi paylaşım mesajlaşma falan olmamış. Dava etsem bir sonuç çıkar mı?
  4. Zerkavizs

Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalamak suç mudur? Hesap sadece kurulmuş ve dolandırıcılık gibi benzeri suçların işlenmesini bırakın hesapla hiçbir şey yapılmamış olsa bile yasal olarak suç...
  5. Zerkavizs

İnstagram'da Bir Kişinin Profil Fotoğrafını ve İsmini Kopyalamak Suç Mudur?

Merhabalar. Konu isminden de anlaşılacağı üzere sorum basittir. Bir kişinin İnstagram'da koyduğu profil fotoğrafı ve profil ismini kopyalam suç mudur? Hesap sadece kurulmuş ve dolandırıcılık gibi benzeri suçların işlenmesini bırakın hesapla hiçbir şey yapılmamış olsa bile yasal olarak suç teşkil...
  6. Zerkavizs

Yardım Amazon Para İadesini Hediye Kartına Yapmış Bu Konuda Ne Yapabilirim?

Yani keşke iade işlemini yada en azından bilgilendirmeyi doğru yapsalardı 15 gündür beklemeseydim de bende aynısını deseydim. Ha kötünün iyisi diyebilirim diğer işletmeler çooook daha fazla uğraştırıyorlar, bundan 3-4 yıl önce 500 TL Trendyol yemeğim doğru adresi girmeme rağmen "haritada yanlış...
  7. Zerkavizs

Markaların sistemlerinde para tutmaları için oyunları işte. O indirimi şu indirimi derken satış yaparak seni sistemde tutmayı hedefleyen pazarlama taktikleri.
  8. Zerkavizs

Şikayet Kaydı tarafından mı çözülür peki yoksa tekrardan Müşteri Hizmetlerine mi bağlanayım?
  9. Zerkavizs

Anladım peki durumunuz benim durumum ile aynı mıydı? Çünkü iade talebi işlemi gibi işlemlerde Müşteri Hizmetleri Desteğinde bende sıkıntı yaşamıyorum ama iznim olmadan Amazon Hediye Kartına yatırılmış paramın kartıma geri iadesi olmayacağını bana zaten Müşteri Hizmetleri söyledi. Yani siz "Aynı...
  10. Zerkavizs

Nasıl düzeltiyorlar tam olarak? Yani ya konuştuğum Müşteri Hizmetleri anlama sıkıntısı çekiyor yada ben cidden konuştuğum dili, dikkat ederek konuşmama rağmen yanlış konuşuyorum. Çünkü şikayet talebinden bu durumun iadesinin Hediye Kartı ile alışveriş yapıp tekrar İade Talebi oluştararak kartıma...
  11. Zerkavizs

Evet başlıkta da gördüğünüz üzere Amazon üzerinden yaptığım alışverişimde 2000TL tutarlı ürünün iade talebini "site üzerinden yapamadığım için" teslim alıp kargo ile uğraşmak istememem sebebi ile müşteri hizmetleri ile oluşturdum fakat iade benim iznim olmadan "Amazon Hediye Kartı" kısmına...
  12. Zerkavizs

Çözüldü✓ Havit Gamenote Kb904l Manyetik Klavye Alınır mı?

Anladım. TR Klavye olması benim için çok önemli değil çünkü genelde ihtiyaç duymuyorum. Ama anladım şöyle güzel bir şey için 3-4K minimum civar gibi. Belki ileride alırım şuan aciliyeti yok nasılsa.
  13. Zerkavizs

Yanıtın için teşekkür ederim, bir çok konuda sorularımı cevaplamışsın. "daha uzun ömürlü bir ürün istiyorsan alınabilir." kısmını anlamadım diğer ürünler daha kısa ömürlü mü? Anladığım kadarı ile 2000 TL'ye Havit Gamenote KB904L almak yerine 3k bir bütçeyle bir klavye almak daha mantıklı herhalde.
  14. Zerkavizs

Anladım. Peki niye gereksiz sence? Çoğu 3k civarındaki manyetik klavyenin barındırdığı (RT, 8K gibi) özellikleri barındırdığını iddia ediyor ve benim gördüğüm manyetikler 3k altına inmiyor 1999 TL çok iyi fiyat birazcık altı gibi değil sanki.
  15. Zerkavizs

2000TL falan bütçem var aslında 2000 bile değildi o sebeple manyetik klavye hayalim suya düşmüştü ama bu klavyeye rastladım fiyatı çok makul ve çok fazla özellik barındırdığını iddia ediyor. 3-5 konuda da kullanıcı incelemelerinde "ben bir sorununa rastlamadım, gayet F/P, bence alınır" denmiş...
  16. Zerkavizs

Çözüldü✓ Amazon'da 2200 TL'ye Satılan Atk A9 Plus mı? Yoksa A9 Modeli mi?

Müşteri hizmetleri ile konuştum iade talebini açtı ve kuzenim kargocu ismimi söyleyince tam alacakken adam "iptal edilmiş" demiş ve geri götürmüş. Bir sorum olacak bu önerdiğin modeli alacağım biraz baktım çoğu kişi ATK A9 yerine bunu seçmiş. Bu MEYER nasıl bir satıcıdır üründe sıkıntı çıkar mı?
  17. Zerkavizs

Sağol, bir sorum olacak Amazonda sipariş şuan dağıtımda ve ben ürün teslim alıp sonra kargolamak ile uğraşmak istemiyorum iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa kargocudan tutanak tutmasını isteyince kargocu alıp geri götürüyor mu? Nasıl direkt ürünü almadan iade ederim? Çünkü Amazonda iade...
  18. Zerkavizs

ATK Drangonfly A9 Plus modeli piyasa da çokca konuşulan ve beğenilmiş iyi seviye bir modeldir üründen yana sıkıntı yok ama satıcı yanlı problem var sanırım. Ürünü iptal edip kendi sitesinden alacağım sanırım.
  19. Zerkavizs

ATK A9 Plus alacaktım Amazondan indirim ile sipariş ettim, fakat malesef şimdi fark ettim ki sanırım ben A9 modelini sipariş etmişim. https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNC42MGJ?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1 bu linktekinin fiyatı A9 Plus modeli ile aynı ama A9 yazıyor şimdi bu A9...
  20. Zerkavizs

Yardım Manyetik Switch, Rt, Socd, Dks, %75 Klavye Önerisi Lazım.

2K bütçede cidden Manyetik yok mu? Peki %75 için Manyetik fiyatları ortalama ne kadar oluyor?
Geri