Montofteam
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 703
- İsim
- Eren
Ekran kartı 33kya dahil değil mi? Aldınız mı sistemiSİSTEM ÖZELLİKLERİ:
PowerColor Red Devil Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Ekran Kartı
--------------------------------------------------------------------------
MSI B650 Gaming Plus WiFi RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart (!VEYA!) MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray
------------------------------------------------------------------------
Corsair 32GB (2x16) Vengeance RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram
----------------------------------------------------------------------------
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ID-COOLİNG Se-224-xt Black V2 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu
----------------------------------------------------------------------------
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dahua C970 DHI-SSD-C970N1TB PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
---------------------------------------------------------------------
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+ 175hz veya 180hz gibi yenileme hızında, 2k olursa iyi olur sıkıntısız bir monitör önerisi de bekliyorum.
(NOT: EKRAN KARTI BÜTÇEYE DAHİL DEĞİLDİR.)(NOT 2: BÜTÇEM 31K FAKAT ZORLARSAM 33K YA KADAR ÇIKABİLİR.)
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Çok detaylı araştırmadan, bilgi sahibi olmadan hazırladım.
Eğer aklınızda daha iyi sistem (bütçeme uygun) varsa, Anakart, Ekran Kartı ve İşlemci değiştirmeden, diğerlerini değiştirerek bir sistem yazarsanız sevinirim?
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı boyutları kasanın sitesindeki uzunluklara bak sığıyor mu kasa güzel kasaPeki benim sistem içine rahat sığar mı? Kabloları sığdırmada falan sıkıntı çıkar mı?