Dersini çalıştıktan sonra git istediğini yap günlük yapman gereken dersi yaparsın ondan sonra müzik+spor+halı saha+oyun istediğini yap. Müzik dinlemeyip...
Öncelikle geçmiş olsun. Aslında abartmıyorsun en azından 1 2 tane dostum diyebileceğin seni hastalıkta soran birileri olması iyi olurdu ama daha henüz 11...
Diyorsun ki bilerek bize vatanımı kurtardıttılar doğru mu anlamışım? Kesinlikle yanlış düşünüyorsun neden çünkü bir gruptansa her zaman küçük parçaları...
Kral ne demişsin sen de pek bağlayamamışsın konu ama şunu söyleyeyim ben ata ayrımı yapmam. Benim için kurtuluş savaşı döneminde ya Atatürkçüşün ya da Şeyh...
Ne alaka lan? Kim sana dedi vahdettini sevmiyoruz diye vahdettin yerinde sen ben olsam en kötü padişahı yerinde olsa yaptığının 10 da 1i yaapmazsınız o...
Dediğin gibi momentum 7 8 9 10 hatta üstüne çıkarsan 30kya kadar yolun var sende bitiyor tamamen ne olacağı.
1786444057
10 saat lol oynamak hayatlılık mı...
Gram alakası yok 11 sınıfa kadar doğru düzgün ders çalıştığım yoktu 12 sınıfta çalıştım olmadı mezuna bıraktım 2 yılda tyt tek çift bilmiyorken 0 dan aldım...
Gram alakası yok hayatım var birçok imkanı geç ömrümde hiç dershaneye gitmedim sırf siz yapamadınız diye illa uçuk olmanın anlamı yok.
Gerçekten bilemeyiz...
Gıcık kapma değil doğada hangi hayvana DİK bakarsan o da sana bakar tehdit olarak algılar ama keko dediğin varlıklar tam olarak evrimleşemediği için insan...