Bence ikisini de aynı anda kullanmak en mantıklısı. Ben kendi mantığımı söyleyim piyasada yüzlerce kaynak var normalde olsa araştırarak birkaç tanesini alır...
Hedefin ne? Tableti kitap almayayım onun yerine olsun diye alamazsın öyle bir şey hayal olur ama 500binse hedef veya 1milyon falansa 10 bin liralık kitabada...
Tablet yine tek başına kurtarmayacak yine kitap deneme alacaksın. Tablet verimi arttırır, konu çalışman kolaylaşır. Her türlü tablesiz bile gözün yine...
2 Yıldır S9 FE+ kullanıyorum, Kesinlikle göz ağrısı yapımıyor. Alışılabilir, ben 2 yıl Üniversite ders notlarımı almıştım. Verim farkı belki üst üste gelen...
Dersini çalıştıktan sonra git istediğini yap günlük yapman gereken dersi yaparsın ondan sonra müzik+spor+halı saha+oyun istediğini yap. Müzik dinlemeyip...
Öncelikle geçmiş olsun. Aslında abartmıyorsun en azından 1 2 tane dostum diyebileceğin seni hastalıkta soran birileri olması iyi olurdu ama daha henüz 11...
Diyorsun ki bilerek bize vatanımı kurtardıttılar doğru mu anlamışım? Kesinlikle yanlış düşünüyorsun neden çünkü bir gruptansa her zaman küçük parçaları...
Kral ne demişsin sen de pek bağlayamamışsın konu ama şunu söyleyeyim ben ata ayrımı yapmam. Benim için kurtuluş savaşı döneminde ya Atatürkçüşün ya da Şeyh...