Telefonla oynamasa hedefi 5 k falan sandım da bence seni yedek kulübesine atmıs
1780424298
ya sevmiyor yada hedefi en az 5 k baska açıklaması olmayabilir...
Kral kızı en iyi sen bileceksin benim gibi bir otistikse günlük 7 8 saat ders üstüne 5 6 saat telefon yapıyor olabilir deneme sonuçları 80tyt 50ayt üstüyse...
Çünkü C1 seviye dil bilgisi kendi alanında akademik makaleler okuyabilecek teknik terimleri anlayıp açıklayabilecek ve iş yerinde aynı şekilde ana dil gibi...
Eğer aynı şeyleri düşünüyorsan benim dediklerimi doğruluyorsan neden benim yazdığım yoruma deneyimsiz bir yorum diyorsun. Ayrıca üsteki yorumumda da...
Rica ederim ne demek. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gitmek var gitmek var. Sen oraya gittiğinde sadece etrafındaki türklerle iletişime geçip hayatını o...
Yaşamanın binbir cesit yöntemleri var. Çok akrabam vs geldi yanıma dışarı cıkınca yabancılarla iletişimi pek olmuyordu coğunun, bunu aşman lazım. Hiç...
Yani sen başkalarının nasıl dil öğrendiğini anlattığı yoruma "deneyimsiz" diyebilirsin ama başkalarının sana bunu deme hakkı yok çünkü akademik Almanca...
Deneyimsiz bir yorum olmuş bence, günde kaç saat baktığınla alakası bile yok durumun 5 saat pasif çalışmayla 1 saat verimli çalışma kıyaslanamaz mesela...
Deneyimsiz dediğin için yazayım ing C1, korece B1, rusça B1... Dil öğreniyorsun dil pasif aktif meselesi değil maruz kalma becerisi. Kaç saatini o dilde...
Günde kaç saat üstüne düşdüğüne bakar. İlla Almanyaya gitmene gerek online chat sitelerinden alm vpn ile girebilirsin veya işte para ödeyip native almlarla...