Dersini çalıştıktan sonra git istediğini yap günlük yapman gereken dersi yaparsın ondan sonra müzik+spor+halı saha+oyun istediğini yap. Müzik dinlemeyip oyun oynamayınca ders çalışacak değilsin sorunu onlarda aramak saçma. Günlük dersini çalış hakkını ver sonrasında istediğini yap. Tatilemi...
Öncelikle geçmiş olsun. Aslında abartmıyorsun en azından 1 2 tane dostum diyebileceğin seni hastalıkta soran birileri olması iyi olurdu ama daha henüz 11. Sınıftasın şu an yok diye ileride olmayacak diye bir şey yok(hem arkadaş hem sevgili olarak). Kimseyede sırf arkadaş olmak için yakın olma. O...
Diyorsun ki bilerek bize vatanımı kurtardıttılar doğru mu anlamışım? Kesinlikle yanlış düşünüyorsun neden çünkü bir gruptansa her zaman küçük parçaları yönetmek daha kolsydır ki en güzel örneğini afrika kurulu düzenden süriyenin halinden anlayabilirsin. Bence git doğru tarih öğren sen şu an gaza...
Kral ne demişsin sen de pek bağlayamamışsın konu ama şunu söyleyeyim ben ata ayrımı yapmam. Benim için kurtuluş savaşı döneminde ya Atatürkçüşün ya da Şeyh saitçisin yani ya kurtaralım ya da vatana ihanet edelim mantığı. Eeee şimdi Atatürkü sevmiyorum ne demek kral? Net cevabı var yani. Aklı...
Ne alaka lan? Kim sana dedi vahdettini sevmiyoruz diye vahdettin yerinde sen ben olsam en kötü padişahı yerinde olsa yaptığının 10 da 1i yaapmazsınız o yüzden ata ayrımı yayapılmaz. Atan kötü yapmışsa yapmıştır ama bu demek değildir ki atan olmaktan çıkıyor. Bak senin dedenin babası veya dede ne...
Dediğin gibi momentum 7 8 9 10 hatta üstüne çıkarsan 30kya kadar yolun var sende bitiyor tamamen ne olacağı.
1786444057
10 saat lol oynamak hayatlılık mı? Sen hayatsız görmemişsin 14 15 saat çalışana hayatsız diyoruz. Adam diyor ki çalışıcam bize düşen de çalışırsan yaparsın demek. Ha 9 saat...
Gram alakası yok 11 sınıfa kadar doğru düzgün ders çalıştığım yoktu 12 sınıfta çalıştım olmadı mezuna bıraktım 2 yılda tyt tek çift bilmiyorken 0 dan aldım yani hayal sattığım yok. 4 işlem bilmeyen adam 150 bin yapamaz ben demiyorum ki 1 milyondan ilk 50 bine girer. 150 den 50b çeken çok kişi...
Gram alakası yok hayatım var birçok imkanı geç ömrümde hiç dershaneye gitmedim sırf siz yapamadınız diye illa uçuk olmanın anlamı yok.
Gerçekten bilemeyiz ne kadar nasıl çalışağına göre değişir ama 10k ya kadar mümkün ondan sonra obp yüzünden gidilmiyor hatta benim gibi 26k yaparsan direkt 27ye...
Gıcık kapma değil doğada hangi hayvana DİK bakarsan o da sana bakar tehdit olarak algılar ama keko dediğin varlıklar tam olarak evrimleşemediği için insan ve hayvan arasında bir şey olduğu için normal bakışa bile çok tepki veriyor. 1 2 aya serbestler korkucakları bir şey kalmadı. Dizin etkilsri...
42k dan 27k çektim dershane, koçluk vs almadım istediğini sorabilirsin yardımcı olmaya çalışayım. Geriye kalan ömrün boyunca yapacağın iş için 9 ay harcamak gayet makul, mezunluğu dert etme.
Bence git bir rehberlikçiyle konuş sana anlatsın okuyabileceğin kolay bir bölümü yazın. Git oku bu arada zevkine peşine yine gir sınava uzat uzatabildiğin kadar.