Montofteam isimli üyenin son içerikleri

1. Montofteam

Konuştuğum Kız Problemlimi?

Kral kızı en iyi sen bileceksin benim gibi bir otistikse günlük 7 8 saat ders üstüne 5 6 saat telefon yapıyor olabilir deneme sonuçları 80tyt 50ayt üstüyse kız haklı ama 1 milyon zor yapacak biriyse atı alan üskadarı geçti.
  2. Montofteam

1 Yılda Almanca C1 Olur Mu ?

Eğer aynı şeyleri düşünüyorsan benim dediklerimi doğruluyorsan neden benim yazdığım yoruma deneyimsiz bir yorum diyorsun. Ayrıca üsteki yorumumda da bahsettim deneyimsiz bir yorum dediğin için ben bildiğim dilleri yazdım yoksa kimseye bende dil biliyorum demek gibi bir amacım yok. İlk yorumuma...
  3. Montofteam

Rica ederim ne demek. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gitmek var gitmek var. Sen oraya gittiğinde sadece etrafındaki türklerle iletişime geçip hayatını o şekilde devam ettirirse C1 i geç 0 almancayla Almanyada kalırsın. Sen benim dediğime odaklan ihtiyaç yarat. Mesela Almanyaya gidince dışarı...
  4. Montofteam

Yani sen başkalarının nasıl dil öğrendiğini anlattığı yoruma "deneyimsiz" diyebilirsin ama başkalarının sana bunu deme hakkı yok çünkü akademik Almanca biliyorsun ve herkes dili aynı şekilde öğreniyor zaten ya.
  5. Montofteam

Deneyimsiz dediğin için yazayım ing C1, korece B1, rusça B1... Dil öğreniyorsun dil pasif aktif meselesi değil maruz kalma becerisi. Kaç saatini o dilde geçirdiğin önemli kaç saat o dili çalıştığın değil yani. Benim ne kastettiğimi bilmiyorsan yorum yapma. Arkadaşların Almanyada Almancaya...
  6. Montofteam

Günde kaç saat üstüne düşdüğüne bakar. İlla Almanyaya gitmene gerek online chat sitelerinden alm vpn ile girebilirsin veya işte para ödeyip native almlarla konuşabilir o şekil b2 konuşma dinleme c1 kadar zorlanır. Ama ilk önce okuma yazma kısmını halletmen lazım. Telefonunu vb aletleri bit...
  7. Montofteam

Aşık Olmak Haram mı Bize

İlişkide aşkta eğlence arayan çoğunluk bir cinsiyetten ne beklersin. Senin hatan çünkü birinin senin kalbini kırabilmesine sen izin verdin. Ya soytarı olacaksın ya şsrefsiz ya sabahtan akşama kadar güldüreceksin onu ya da köpek gibi peşinden koşturacaksın. Küçük bir kısmının kalbi temizdir sen...
  8. Montofteam

Msü De Batırıp Yks De Comeback Atmak Mümkün Mü

3k zor ama tıp rahat zorlanır 10k kadar yolun olur ondan sonrası için msüde şöyle oldu böyle oldu da işe yaramaz. İyi çalışmalar
  9. Montofteam

R25 Almayı Düşünüyom Fikrimi Değiştirecek Varmı

Niye r25? Anlat
  10. Montofteam

Yks senesi oyun oynamak

Her günün sonunda çalıştığın her 4 saat için 1 saat oyun yap ki günde 8 saat ders 2 saat oyun olur o şekil yaparsın. Ha 100binden üstü yani 200k civarıysa hedef, s*şim dersi lol gir. 50k civarı istiyorsan oyun işi yalan haberin olsun hele 1 ay kala aman aman.
  11. Montofteam

SInavlardaki stresimi nasıl azaltırım

Sorun tam olarak ne onu çöz ben mesela şey düşük net gelicen ölüyor gibi oluyordum şimdi mentalite yavaşça oturttum her yanlış +1 net sınavda 10 kere 20 kere tekrarla çözdüm
  12. Montofteam

Uzun İşlem Önceliği Sorularını Yapabilen Var Mı

İlk parantez varsa parantez içini yap sonra çarpma bölmeli en son + ve - işlemlerini yap.
  13. Montofteam

Hangi Arabayı Almalıyız

Kendini ww ile kısıtlama birçok suv var bu tarz düşünülebilir. Benim almamanı söyleyeceğim tek araba cherydir. Motor bozulsun yaptırılır arka akslar vs paslansın 0 arabada ona bile tamam ama tek bir canın var ona sahip çık hocam.
  14. Montofteam

3.Defa Mezuna Kalmak?

Yok son 50 gün ne yaptıysan yaptın şu an bu kafada ilerleyip en iyisini yapacaksın hatta kendini de ki mezuna kalmak yok bu yıl olacak 10 saat 50 günden 500 saat yapar daha ne olsun fazlasıyla yeter şu an ileride ne olacağına karar verme zamanı değil 50 gün dişini sonuna kadar sık. Sınav bittiği...
  15. Montofteam

Hasarı Ödetmeli Miyim?

Şu an ödetmezsen ileride korkmadan gazlayabilecek onun can sağlığı için ödet
Geri