Arama sonuçları: *

1. Montofteam

2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

Donanım arşiv benim için bitmiştir Adamlara perma atmış utanmamış konuları silmiş. Konu silmek yasaktı hani arşivdi burası ne oldu şimdi siliniyor? Ortada bir şey var ki konu silinmiş. Şu anki hükemetle aynı kafa. Bize karşı çıkan herkes susmalı. Perma Allah aşkına bir sus yav ne alakası var...
  2. Montofteam

Bu PC hangi oyunu oynatır?

Mindustry dene
  3. Montofteam

❌İndirim Bitti! Tecno Camon 30 5G 12/512 13.999tl

Yok hocam valla, ya ben kullanamıyorum ki ben düz fotoğraf çekerim yani ya da telefon prof çekim için ama yok yani doğa fotğrf vs çok güzel ama insan potre de beklentinin çok altında. Ayar yapmak lazımsa da ben nerden bilebilirim düzgün bir ne video var ne başka bir şey. İng kaynaklardaki video...
  4. Montofteam

Orta segmentti hocam genelde ve çok haklısınız. Ayrıca eskinin kötüsü bile bir şekilde idare ederdi. Ben bahsettiğim telefonu çok iyi, sony ile anlaşmalı vs diyerek aldım baya da bir para verdim s24f alabicekken sırf kamerası daha iyidir diye hata ettim.
  5. Montofteam

Bir tanesi bile 5 kuruş etmez. Ya samsung ya da iphone almak lazım. Huawei, xiaomi vs de kullandım önceden ama yok ömründen bu kadar hevesimin kaçtığı telefon ilk defa denk geldi.
  6. Montofteam

Camon 40 premier var elimde bu tarz çin işi telefonlar mümkünse uzak durun. Özellikleri sözde çok güzel ama yok almayın, aldırtmayın.
  7. Montofteam

🔵Bu Konuda Dürüst Olunuz🔵

Torpil yapmak, rüşvet vermek, taciz, tcv, adam öldürme gibi ağır suçlarda suçluların devlete ait maden fabrika gibi işlerde ömrü boyunca (genel af ve indirimler geçersiz) 3 öğün yemek için çalışmaları. Çalışmak zorunda olmaları cezaevlerinin armut piş ağzıma düş gibi olmaması. Sırf ceza evine...
  8. Montofteam

Tyt de 23 net yapan birisi ne yapmalı

Temponu arttır hedefin ne bilmiyorum ama temel olmadan hiçbir şey olmaz. Mat temelini at onla da birlikte paragraf çalış
  9. Montofteam

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Vanced ya da githubdan bulduğum bir iki şey
  10. Montofteam

İnanmayanların bunlara yorumu ne?

Yav tamam sen haklısın kral uzatmayalım
  11. Montofteam

Niye benim üslubuma geldi konu? "İnanmayanların bunlara yorumu ne?" Diye konu açarsan bunla karşılaşırsın ben elimden geldiğince saygılı konuşuyorum. Ha saygısız olsam şunları derdim: "... din sadece insanları yönetmek için bir araç ve sen de bu oyunun içindeki kendinden bile habersiz bir...
  12. Montofteam

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Kaçak youtube music. Başlarda normal reklamlı halini kullanıyordum ama zorla pr al dercesine sürekli reklam koydukları için kaçak.
  13. Montofteam

Ben sana diyorum ki at gözlüğünü ÇIKAR at sadece tek taraftan bakma. Sen gelmiş eğer üşenmeyip okusaydın diyorsun. Tek yaptığın başkalarının kendi isteklerine amellerine göre yorumlayıp sözde çeviri yaptığı yazıları burda ctrl-c ctrl-v yapmak. BEN SANA DİYORUM Kİ KELİMELERİN ANLAMI DEĞİŞEBİLİR...
  14. Montofteam

20.yüzyıla kadar böyle bir çeviri yoktu evrenin genişlediği bulunduktan sonra bu ayet farklı şekilde yorumladı. Arapça bilmem ama kelimerin gücünü bilirim. Mesela "gay" yani şu an dünyada bilinen anlamıyla eş cinsel demek ama bundan 50 yıl önce mutlu olmak anlamında kullanılıyordu. Şimdi "prett...
  15. Montofteam

🔥İndirim Vodafone geçiş tarifelerinde ekstra indirim...

Bizim arkadaş yaptı öyle bir şey 5bin küsür cayma bedeli çıktı
  16. Montofteam

Matematiğe eksik ve yanlış mı çalışıyorum?

Temel farklı şey benim bahsettiğim refleks başka bir şey. Ayt kimya, fizik gibi derslerde daha çok göreceksin mesela bazı soruları gördüğün anda beynin otomatik formülü yazacak sana da çözmek kalacak. İşte bu formül veya çözüm yolunun hemen aklına gelmesi benim bahsettiğim refleks. Temel...
  17. Montofteam

AYT matematik için kaç kaynak çözülmeli?

Gerek yok. Başta belki zor gelir çözemeyebilirsin ama o soruları çözdükten sonra kolaylar vaktini bile almaz. İki kaynağı tam bitirirsen yeterli olur bence ama fazla soru göz çıkarmaz. İlk 140k istiyorsan tek bir kitabı detaylı şekilde bitirmen bile yeter 3d gibi. 3 4 kitaptansa 2 tam kitap...
Geri