Arama sonuçları: *

1. A

250 tl kulaklık önerisi

Peki trust bliz alacağım tşk
  2. A

250 tl kulaklık önerisi

Peki donanım arşivindeki videoda gördüm o james donkeyi öneriyor ama adında eşşek var bilmiyorum
  3. A

250 tl kulaklık önerisi

Teşekkürler ama sanalda olsa 7.1 olsun 1601386952 Saolda knk hiç trust everese filan yönelmek istemiyorum
  4. A

250 tl kulaklık önerisi

Merhaba ben kime sorsam rampage x titan diyor alsammı yoksa James Donkey 712 mi yoksa rampage rm k10 mu?
  5. A

r5 grafik kartını nasıl değiştirebilirim?

Merhaba ilk fotoğrafta görüldüğü gibi R5 grafik kartı hem güç tasarruf hem de yüksek performans için aynı çıkıyor ama laptopumda 2 ekran kartı var diğeri APU değil yani daha güçlü R5 grafik kartı 0.5 GB diğer ekran kartı olan 535DX 2 GB ekran kartı daha güçlü peki neden 1. fotoğrafta yüksek...
  6. A

türk telekom internet iptali

bence biraz bekle türk telekom internet upload hızını 2 katına çıkartacak diye duydum çıkarmışta olabilir yani
  7. A

7-8 upload ile stream yapılır mı?

merhaba ben aliarda internetim 35 mbps 7-8 arası upload alıyorum stream yapabilirmiyim acaba (1080p de)
  8. A

6000 Lira civarinda Fiyat performans Laptop

Al kardeşim ben 4k ya almıştım baya kullanıyorum hiç sıkıntı yok...
  9. A

Öneri 11.500 TL ye kadar laptop önerisi

Merhaba ben de bu bilgisayarı aldım güvenle windowsu kurdum bi gta5 indirdin düşükte 210 fps aldım ben aldığımda fiyat 9.5k ydı Alırsan oh oynayamican oyun olmaz rdr2 dahil...
  10. A

rampage sg-r218 gamepad drver kurulum

rampage sg-r218 1593456477 rampage sg-r218
  11. A

rampage sg-r218 gamepad drver kurulum

merhaba arkadaşlar ben rampage sg-r218 isimli bir gaempad aldımda takıp çaışıcağını düşündüm ama driver diye bişey varmış yükledim dosyadaki bütün uygulamaları kurdum ama bi işe yaramadı kolda 2 titreşim motoru var ama hiçbiri çalışmıyor yardım edin lütfen
  12. A

Ekran kartı önerir misiniz??

monitörüm var ama olurmu bilmiyorum buyur sen bak 2 tane var yan yana koyacağım...
  13. A

hepinize teşekkürler tamam 2080 alacağım peki 2080 alayımmı yoksa birazdaha para koyup 2080ti mı alsam?
  14. A

Merhaba ben 7000-7500 tl arası bir ekran kartı alıcam düşünüyorumda rtx 2080 mı yoksa gtx 1080ti mı alsam. 1080ti ın fps değeri yüksek fakat rtx teknolojisi yok sizce hangisini seçeyim?
  15. A

1400 TL Donanım Arşivi Sistem Toplama

Bak bence gtx750 ti altam fiyat performan kartı Bunu alabilirsin...
  16. A

4500 tl ile alınabilecek en iyi pcyi yazarmısınız

Teşekkürler ama direk almak istiyorum daha pahalısı varmı
  17. A

4500 tl ile alınabilecek en iyi pcyi yazarmısınız

4500 tl max monitör dahil pc önerir misiniz? lütfen link verin ama şimdiden saolun
  18. A

Ban yardım lütfen

4500 tl max monitör dahil pc önerir misiniz? lütfen lik verin ama şimdiden saolun
Top Bottom