Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

IOS IOS 18'e geçmeli miyim?

Babamda da oldu hiç telefonu zorlamaz alo der watsapa girer onun pili yaz sonu 98 yeni düşmüştü şuan 91 ip13 cihaz ios18 de
  2. SadeceBirisi.

IOS IOS 18'e geçmeli miyim?

ios18.3.1 deyim arada 1 sn den kısa takılma oluyor onun dışında sorun yok ip11 pil88
  3. SadeceBirisi.

İNTEL Mİ AMD Mİ KULLANIYORSUNUZ? (İŞLEMCİ OLARAK)

Doğalgaz faturası fazla geliyorsa 13/14. Nesil inteli kesinlikle öneririm(!)
  4. SadeceBirisi.

Kilo Nasıl Alabilirim?

gece yatmadan önce 1 somun ekmek arasına zevkine göre doldur yanına asitsiz herhangi bir içecek bunu dene çok rahat alırsın
  5. SadeceBirisi.

İphone 7 batarya değişimi ne kadar etki eder

güçlendirilmiş deji takarsan rahatlar cihaz şuan zaten tam performans çalışamıyor
  6. SadeceBirisi.

İNTEL Mİ AMD Mİ KULLANIYORSUNUZ? (İŞLEMCİ OLARAK)

gönlümün efendisi amd ama babam sebebiyle intel cidden teknolojiden anlamayan adamlara iphone ve intel dışını akıllarına getiremiyor
  7. SadeceBirisi.

YD iphone vs Yurtiçin İphone??

bir çılgınlık yapıp yd server kayıtlı yada tr 2. el s23ultra alarak uzun süre kullanırsın illa iossa 13pm lere bak pasaport kayıtlı temiz cihaz bulursun ama o cihazların da 3/4 yıllık olduğunu unutma yd konusuna gelirsek her yıl denilen şey ama daha kısalmadı
  8. SadeceBirisi.

1.4T Astra J alınır mı?

1.6 dizel egea al geç 2.0tdı ile kalkışta neredeyse aynı sorunsuz motor alabilirsen otomatik al
  9. SadeceBirisi.

IPhone 16e 43.781TL alınır

%51 bile olsa TR satıcıları yüzünden olması gerekenden 10k daha pahalı..
  10. SadeceBirisi.

IPhone 16e 43.781TL alınır

cidden çok saçma oldu buna vereceğime 1 tane 16 pro 1 tane xs alsan çok daha mantıklı ama şu 4+4 ü kısaltma gibi bir şey yapsalar çok sıkıntı samsungta keza öyle oldu şuan server kapalı diyorlar ama bir forumda samsungun önlem aldığı yetkili servisler dışında imei değişimi olmayacağı yazıyordu...
  11. SadeceBirisi.

PcKolik sitesine ne oldu?

evet aynı durumu yaşayanlar var
  12. SadeceBirisi.

2. el asus rog strix 2060 alınır mı ?

evet işlemcin rx6600 ile darboğaz yapar ama ilerde cpu güncellemeyi düşünüyorsan al
  13. SadeceBirisi.

Kanal tedavisi Sonrası

geçen hafta enfeksiyon için ilaç verdi onları kullandım bu günde tek seansta halletti
  14. SadeceBirisi.

Donanım Arşivi Forum üyeleri yaşını açıklıyor

36.5 asıl nerde o en önemlisi..
  15. SadeceBirisi.

Kanal tedavisi Sonrası

Bende bu gün kanal tedavisi oldum ama benim ki baya derindi yani o kökü aldıkları alet 3cm ye kadar indi şuan hafif bir sızı var onun dışında bir şey yok
  16. SadeceBirisi.

Donanım Arşivi Forum üyeleri yaşını açıklıyor

16 yaş 3 gün kendimi yaşlı hissediyorum..
  17. SadeceBirisi.

16e'nin fiyatı kaça kadar düşer?

Tek kamera diye 16e nin kamerası çöp değil tek eksiği geniş açı ve soruyorum en son ne zaman geniş açı kullandınız ben en son yazın manzara fotoğrafı için çekmiştim üstünden neredeyse 10 ay olmuş benim gibi nadir kullanan birisi için önemsiz . 8gb ram ve a18 ile uzun süre batarya dışında...
  18. SadeceBirisi.

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun

Allah hepimize nasip etsin inşallah (!)
  19. SadeceBirisi.

Birini etiketleyecektim sonradan vazgeçtim ondan kalmış
  20. SadeceBirisi.

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun (!)
Top Bottom