kamera berbat onun yerine az daha koyup s25 almak çok daha mantıklı
asdşald güldürme beni s25in çözünürlüğü daha iyi ayrıca 16enin s25 gibi üçüncü ve ikinci arka kamerası yokKamerası s25den daha iyi. Özellikle video stabilizasyonu konusunda iPhone 16e çok ama çok daha iyi bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın.
İşte maalesef herkes etrafımdakilerin çoğu dahi bu kafada adam ilk söylediği şey ''ama pro max 3 kameralı'' ama ''samsung şu modeli 2 kameralı'' sonra diyorum ki peki ne işe yarıyor o kameralar, suspus olup bilmiyorum diyorlar.Tek kamera diye 16e nin kamerası çöp değil tek eksiği geniş açı ve soruyorum en son ne zaman geniş açı kullandınız ben en son yazın manzara fotoğrafı için çekmiştim üstünden neredeyse 10 ay olmuş benim gibi nadir kullanan birisi için önemsiz . 8gb ram ve a18 ile uzun süre batarya dışında sorunsuz kullanım sağlar
1x yani kamerayı normal kullanan birisi ip15 te nasıl çekiyorsa o şekilde çeker
Burda ben ip16e asla övmüyorum o fiyata s23 ultra gibi bir cihaz varken asla alınmaz
şu an 44 bin fiyatı eğer dediğin gibi 40 binlere düşerse , işlemci ve pile önem verenler bu telefona yöneleceklerdir fakat yakın süreçte düşer mi o fiyata sanmam.40kya düşerse iPhone 13 yerine herkes onu alır diye düşünüyorum ki kamerası videosu falan gayet güzel batarya zaten müthiş tam benlik telefon
Ben zoom yapmıyorum ve geniş açı da hayatım boyunca kullanmadım akıcı videolar ve kaliteli fotoğraf için alacağım ve 16e s25 ultradan çok daha iyi bu konularda.asdşald güldürme beni s25in çözünürlüğü daha iyi ayrıca 16enin s25 gibi üçüncü ve ikinci arka kamerası yok
Pardon düz s25'ten. Gördüğüm video düz s25'ti.Ben zoom yapmıyorum ve geniş açı da hayatım boyunca kullanmadım akıcı videolar ve kaliteli fotoğraf için alacağım ve 16e s25 ultradan çok daha iyi bu konularda.
Hocam sahibindende 40kya satanlar var sıfır. Videolari diğer iphonelar gibi çok akıcı ve ana kameranın düz 16dan farkı yok ve üstüne batarya müthiş. 5 sene kullanırım alırsam.İşte maalesef herkes etrafımdakilerin çoğu dahi bu kafada adam ilk söylediği şey ''ama pro max 3 kameralı'' ama ''samsung şu modeli 2 kameralı'' sonra diyorum ki peki ne işe yarıyor o kameralar, suspus olup bilmiyorum diyorlar.
yahu geniş açı lensini ya da telefotoyu en son ne zaman kullandın diyorum ''olsun kullanırım'' diyor.
kısacası sırf 3 kamera var diye daha kaliteli olacağını düşünüyorlar oysaki ana kamera her zaman bir taneydi zaten yanındakiler eküri sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu an 44 bin fiyatı eğer dediğin gibi 40 binlere düşerse , işlemci ve pile önem verenler bu telefona yöneleceklerdir fakat yakın süreçte düşer mi o fiyata sanmam.
S25 video çekimleri 16e kadar kaliteli değilDüşeceğini sanmıyorum. Onun parasına zaten S25 varken neden alalım?
Hocam sahibinden 40k ya düşmüş diyorsunda ne kadar güvenilir bence çok boşa beklemeyin 40kya 2. elleri anca 40kyı görürür gibi.Ben zoom yapmıyorum ve geniş açı da hayatım boyunca kullanmadım akıcı videolar ve kaliteli fotoğraf için alacağım ve 16e s25 ultradan çok daha iyi bu konularda.
Pardon düz s25'ten. Gördüğüm video düz s25'ti.
Hocam sahibindende 40kya satanlar var sıfır. Videolari diğer iphonelar gibi çok akıcı ve ana kameranın düz 16dan farkı yok ve üstüne batarya müthiş. 5 sene kullanırım alırsam.
S25 video çekimleri 16e kadar kaliteli değil
3 aya düşer 40klara bence.Hocam sahibinden 40k ya düşmüş diyorsunda ne kadar güvenilir bence çok boşa beklemeyin 40kya 2. elleri anca 40kyı görürür gibi.
iPhone 15'in ilk çıktığı haliyle şimdikine bakHocam sahibinden 40k ya düşmüş diyorsunda ne kadar güvenilir bence çok boşa beklemeyin 40kya 2. elleri anca 40kyı görürür gibi.
İphone 15 çıkalı nerdeyse1.5 yıl oldu beklerim diyorsan sıkıntı yok ama Türkiye de zam olmayacak diye bir garantisi de yok3 aya düşer 40klara bence.
iPhone 15'in ilk çıktığı haliyle şimdikine bak
Geçen macbooklara zam geldi mesela3 aya düşer 40klara bence.
iPhone 15'in ilk çıktığı haliyle şimdikine bak