Neler Yeni

16e'nin fiyatı kaça kadar düşer?

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Alıcı
40kya düşerse iPhone 13 yerine herkes onu alır diye düşünüyorum ki kamerası videosu falan gayet güzel batarya zaten müthiş tam benlik telefon

orhankoz

80+
Sarı sitede 40k'ya satan birisi vardı sıfır kapalı kutu. 16e alma niyetim olsaydı o ilanı direkt alırdım satılmadıysa.

zyraxone

80+ Bronze
Kamerası çöp. Ama bataryaya bakan biride 13 yerine 16e alır zaten. Aynı sekilde ekosistem kullanmayan yine 16e alabilir.

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
kaanzi
Kamerası s25den daha iyi. Özellikle video stabilizasyonu konusunda iPhone 16e çok ama çok daha iyi bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın.
asdşald güldürme beni s25in çözünürlüğü daha iyi ayrıca 16enin s25 gibi üçüncü ve ikinci arka kamerası yok

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,733
İsim
uwu
Tek kamera diye 16e nin kamerası çöp değil tek eksiği geniş açı ve soruyorum en son ne zaman geniş açı kullandınız ben en son yazın manzara fotoğrafı için çekmiştim üstünden neredeyse 10 ay olmuş benim gibi nadir kullanan birisi için önemsiz . 8gb ram ve a18 ile uzun süre batarya dışında sorunsuz kullanım sağlar

1x yani kamerayı normal kullanan birisi ip15 te nasıl çekiyorsa o şekilde çeker

Burda ben ip16e asla övmüyorum o fiyata s23 ultra gibi bir cihaz varken asla alınmaz

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,789
İsim
Sarp Yılmaz
Tek kamera diye 16e nin kamerası çöp değil tek eksiği geniş açı ve soruyorum en son ne zaman geniş açı kullandınız ben en son yazın manzara fotoğrafı için çekmiştim üstünden neredeyse 10 ay olmuş benim gibi nadir kullanan birisi için önemsiz . 8gb ram ve a18 ile uzun süre batarya dışında sorunsuz kullanım sağlar

1x yani kamerayı normal kullanan birisi ip15 te nasıl çekiyorsa o şekilde çeker

Burda ben ip16e asla övmüyorum o fiyata s23 ultra gibi bir cihaz varken asla alınmaz
İşte maalesef herkes etrafımdakilerin çoğu dahi bu kafada adam ilk söylediği şey ''ama pro max 3 kameralı'' ama ''samsung şu modeli 2 kameralı'' sonra diyorum ki peki ne işe yarıyor o kameralar, suspus olup bilmiyorum diyorlar.
yahu geniş açı lensini ya da telefotoyu en son ne zaman kullandın diyorum ''olsun kullanırım'' diyor.
kısacası sırf 3 kamera var diye daha kaliteli olacağını düşünüyorlar oysaki ana kamera her zaman bir taneydi zaten yanındakiler eküri sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

40kya düşerse iPhone 13 yerine herkes onu alır diye düşünüyorum ki kamerası videosu falan gayet güzel batarya zaten müthiş tam benlik telefon
şu an 44 bin fiyatı eğer dediğin gibi 40 binlere düşerse , işlemci ve pile önem verenler bu telefona yöneleceklerdir fakat yakın süreçte düşer mi o fiyata sanmam.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Alıcı
asdşald güldürme beni s25in çözünürlüğü daha iyi ayrıca 16enin s25 gibi üçüncü ve ikinci arka kamerası yok
Ben zoom yapmıyorum ve geniş açı da hayatım boyunca kullanmadım akıcı videolar ve kaliteli fotoğraf için alacağım ve 16e s25 ultradan çok daha iyi bu konularda.

Ben zoom yapmıyorum ve geniş açı da hayatım boyunca kullanmadım akıcı videolar ve kaliteli fotoğraf için alacağım ve 16e s25 ultradan çok daha iyi bu konularda.
Pardon düz s25'ten. Gördüğüm video düz s25'ti.

İşte maalesef herkes etrafımdakilerin çoğu dahi bu kafada adam ilk söylediği şey ''ama pro max 3 kameralı'' ama ''samsung şu modeli 2 kameralı'' sonra diyorum ki peki ne işe yarıyor o kameralar, suspus olup bilmiyorum diyorlar.
yahu geniş açı lensini ya da telefotoyu en son ne zaman kullandın diyorum ''olsun kullanırım'' diyor.
kısacası sırf 3 kamera var diye daha kaliteli olacağını düşünüyorlar oysaki ana kamera her zaman bir taneydi zaten yanındakiler eküri sadece.

şu an 44 bin fiyatı eğer dediğin gibi 40 binlere düşerse , işlemci ve pile önem verenler bu telefona yöneleceklerdir fakat yakın süreçte düşer mi o fiyata sanmam.
Hocam sahibindende 40kya satanlar var sıfır. Videolari diğer iphonelar gibi çok akıcı ve ana kameranın düz 16dan farkı yok ve üstüne batarya müthiş. 5 sene kullanırım alırsam.

Düşeceğini sanmıyorum. Onun parasına zaten S25 varken neden alalım?
S25 video çekimleri 16e kadar kaliteli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete KARABACAK

Pardon düz s25'ten. Gördüğüm video düz s25'ti.

Hocam sahibindende 40kya satanlar var sıfır. Videolari diğer iphonelar gibi çok akıcı ve ana kameranın düz 16dan farkı yok ve üstüne batarya müthiş. 5 sene kullanırım alırsam.

S25 video çekimleri 16e kadar kaliteli değil
Hocam sahibinden 40k ya düşmüş diyorsunda ne kadar güvenilir bence çok boşa beklemeyin 40kya 2. elleri anca 40kyı görürür gibi.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Alıcı
Hocam sahibinden 40k ya düşmüş diyorsunda ne kadar güvenilir bence çok boşa beklemeyin 40kya 2. elleri anca 40kyı görürür gibi.
3 aya düşer 40klara bence.

iPhone 15'in ilk çıktığı haliyle şimdikine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete KARABACAK

İphone 15 çıkalı nerdeyse1.5 yıl oldu beklerim diyorsan sıkıntı yok ama Türkiye de zam olmayacak diye bir garantisi de yok

Geçen macbooklara zam geldi mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,989
Üyeler
169,645