Arama sonuçları: *

1. Z

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Tüm vergisiyle gümrüğüyle "apex"i ne kadara geliyor
  2. Z

AMD SİSTEM KASADAN SES GELMESİ?

Bu durumda ne yapmalıyım ?
  3. Z

AMD SİSTEM KASADAN SES GELMESİ?

Arkadaşlar kasamın içinden PC yi açınca cızırdama sesi geliyor mousenin tekerleğini aşağı yukarı yapınca harekete göre cızırdıyor.Oyuna giriyorum yine aynı.Kaynagı nedir (EKRAN K.=RX7600 İŞLEMCİ=R5 7500F A.KART=MSI PRO B650M-B)
  4. Z

MSI PRO B650M-B ANAKART BİOS NASIL AÇILIR?

PC yi kapatıp açtığımda delete tuşuna ardarda basıyorum fakat açılmıyor.Sebebi nedir klavyeden olabilir mi ama klavyede del tuşu çalışıyor.(redragon k617 Fizz)
  5. Z

Arkadaşlar ATK x1 pro mousenin makrosunu nasıl açıp kullanabilirim?

Minecrfatta mesela ben normal tıklama ile 6 cps yapıyorum makro ayarlayınca 14 cps olmasını istiyorum bunun için makroyu ayarlayabiliyor muyum, ayarlıyorsamda nasıl ayarlıyorum ?
  6. Z

Mousepad olarak ne almaliyim ?

Klassegear alabilirsin 48x40 olandan 700 liraydı sanırım
  7. Z

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Lenovo Legion r25i-30 monitörü için daha çok oyun amaçlı olmak üzere hangi ayarları açıp hangi ayarları kapamalıyım biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
  8. Z

27' IPS panel mi VA panel mi

Arkadaşlar konudan bağımsız Lenovo Legion r25i-30 monitörü kullanan varsa daha çok oyun amaçlı olmak üzere hangi ayarları acıp hangilerini kapatmalıyım yardımcı olur musunuz?
  9. Z

Lenovo R5i-30 yapmam gereken ayarlar neler?

Daha çok oyun amaçlı kullanım için hangi ayarları acıp kapatmalıyım bikgisi olan yazabilir mi?
  10. Z

Çözüldü✓ İnce hesaptan sistem alacam kaç güne gelir

Ben hazır sistem almıştım bu arada
  11. Z

Çözüldü✓ İnce hesaptan sistem alacam kaç güne gelir

Hocam ben gaming gecesinden almıştım hatırladığım kadarıyla bana 2-3 gün içinde ulaştı.(İstanbul'a uzağım bu arada)
  12. Z

R5 7500F POWERCOLOR FİGHTER RX 7600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ?

Arkadaşlar yukarda belirttiğim bileşenle Max 1200tl kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  13. Z

MAX 18K LAPTOP ÖNERİSİ?

Max 18k ya en iyi laptop önerebilir misiniz?
  14. Z

1K CİVARI İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

R5 7500f Bitfenix MUİSCA Kasa
  15. Z

1K CİVARI İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Bütçem 1K.Bu aralıkta en iyi performans veren kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  16. Z

VALORANT 5 HANELİ VP KODU OLUR MU?

Arkadaşlar valorantta 5 haneli kod olur mu
  17. Z

ARKADAŞLAR CPU VE GPU SICAKLIĞINI NEREDEN BAKIYORDUK?

Afterburner değilde normal yerden gpu ve CPU nun sıcaklığını nasıl açabilirim
  18. Z

SİSTEMİM KAÇ TL EDER

23.300
  19. Z

1000 VE ALTI KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

1000 VE ALTI YÜKSEK PERFORMANSLI SOĞUTUCU ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
  20. Z

SİSTEMİM KAÇ TL EDER

Yok hocam satmayacağım aldığım fiyat kazık mı onu karşılaştıracağım 1726434058 Al satçı değilim hocam bu arada 1726434131 Yok hocam sadece aldığım fiyata göre kazık mı onu karşılaştıracağım,hemen al-satcı yaptınız sizde
Top Bottom