sistemi atar mısın
Alma kardeşim. Az önce gaming gecesinde ddr5 ryzen 5 8400f 4060 kasayı 25 e sattılarFreiheit | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Asus RX 6750 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4060 sevmiyorum hocamAlma kardeşim. Az önce gaming gecesinde ddr5 ryzen 5 8400f 4060 kasayı 25 e sattılar
Çok bı fark olmaz bu arada performans açısındanAlma kardeşim. Az önce gaming gecesinde ddr5 ryzen 5 8400f 4060 kasayı 25 e sattılar
Ekran kaydıda dusnuyorum hocam o yuzden ekran kartının güçlü olmasını istiyorum yoksa ddr5 daha mantıklıDdr5 alabilcekken ddr4 sisteme değmez bence
Hocam ben gaming gecesinden almıştım hatırladığım kadarıyla bana 2-3 gün içinde ulaştı.(İstanbul'a uzağım bu arada)Beyler ilk defa sistem alacam artık hayırlısıyla ince hesaptan almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım kaç güne gelir
Hocam bende monitör almıştım gelmişti 4 5 güne ama hazır sistemde değişiklik olur mu bilemedimHocam ben gaming gecesinden almıştım hatırladığım kadarıyla bana 2-3 gün içinde ulaştı.(İstanbul'a uzağım bu arada)
istanbul içi 1 günBeyler ilk defa sistem alacam artık hayırlısıyla ince hesaptan almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım kaç güne gelir
Ortalama 2 ila 7 iş günü içinde ulaşıyor.Beyler ilk defa sistem alacam artık hayırlısıyla ince hesaptan almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım kaç güne gelir
Ben hazır sistem almıştım bu aradaHocam bende monitör almıştım gelmişti 4 5 güne ama hazır sistemde değişiklik olur mu bilemedim