Arama sonuçları: *

1. WörWind

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

4 arkadas kullaniyoruz gayette memnunuz. yaklasik 1.-1.5 yildir falan ekipman konularina hakim degilimde genel olarka bu kulakliga karsi bi onyargi olusmus bu surede sebebini anlayamadim. Acaba benim ya da bizim bilmedigimiz sorunlari falan mi var ki? Ondan dolayi teknik bilgiden ziyade...
  2. WörWind

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

adam takip no mesaj olarak iletilcek yazmisti onu gectim ustte attigim ssi gormedin mi baska sayfanin musteri memnuniyeti kismini kopyalamislar direkt
  3. WörWind

yok degil karar verdim direkt kargoyu almicam gitsin subeye kendi kendi iade olur en kotu kargo ucretini oderim ugrastirmayacaksa. zaten ortada ne kargo takip no var ne bisey
  4. WörWind

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim cidden. Adam halen daha efendimli falan konuşuyor yok neymiş sipariş yola çıkmış ortada daha kargo takip no bile yok
  5. WörWind

Hocam direkt hiç teslim almasam? Zaten kapıda ödeme hiç para yollamadık.
  6. WörWind

O riske karsi kapida odemeyi sectik hocam bilerek ama sonrasinda ne bileyim icra takibi gibi bir sey falan cikartirlar mi ki? Cikartasalar bile zaten haksiz cikacaklarda sadece ugrastirmis olcaklar. Kendim ugrassam ugrasirim da 18 alti oldugum icin direkt aileye gider o tarz olaylar.
  7. WörWind

Ne gibi ugrastirabilir mesela hocam?
  8. WörWind

Yok hocam keyfi degil buraya atmam yasal mi bilmiyorum ondan dolayi wp kayitlarini atamiyorum. Ama soyle bir kanit atabilirim 1740128458 1740128500 Ustteki gercek sayfa bylondonmoda alttaki boom.giyim
  9. WörWind

Tamamdir hocam subeye gidip paketi maketi hic acmadan direkt desem ben bunu iade etmek istiyorum diye 90 lira kargo ucretini odeyip isin icinden siyrilsam olur mu? Adam bu arada kargo takip no falan bile atmadi daha direkt engel de cakabilirim de sikinti falan cikar mi ki
  10. WörWind

Arkadaslar Boom.giyim diye bir sayfadan siparis verdik ve biraz goz gezdirince aslinda sayfanin dolandirici oldugunu baska bir siteden "Musteri Memnuniyeti" kismini kopyaladigini ogrendik. Kargo halen daha elimize ulasmadi simdi ben kargoyu hic teslim almayip subeye baska bir vakitte gidip iade...
  11. WörWind

GTA 5 saving failed hatasi

Bugun rockstarı guncelledikten sonra oyuna biseyler olmaya basladi onlinea giremedim bir süre. Genel olaral verdigi hatalar rockstarla ilgili ama onları atlattim bir sekil onlinea girebildim. Simdide sol altta "saving failed unable to connect to the Rockstar game services" hatası veriyor. Cozumu...
  12. WörWind

İnce telli saçlar için mat wax önerisi

Bütçeyi net olarak belirlemedim internete mat wax yazdım ortalama 400 500 falan herhalde ondan dolayı bütçeyi aşağı yukarda bu civarda diyebilirim. Saçlarım ince telli eger öneriniz varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
  13. WörWind

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Olabilir hocam tesekkurler cevap icin.
  14. WörWind

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

patateslere baharat atma olayi nasil isliyor bazen baharatli patates veriyolar bazen baharatsiz bunun belirli bir seyi var mi yoksa kafaniza gore mi atiyonuz
  15. WörWind

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Oylesine alicam maksat yolda kabloyla ugrasmayayim diye zaten bedava ama disariya cok ses vermesini de istemem ses yalitimi nasil?
  16. WörWind

Sabah Sabah We All Lift Together Dinlerken Yeteneğimin Olmadığını Hatırladım

Ortalama zekaya sahipsen derslerini sende düzeltebilirsin. Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama yks bazlı konusursak zeka sınavı degil. He zrkanın şurada önemi var atıyorum biri 3 saatte konuyu anlar biri 10 saatte anlar biri 10 dakikada anlar. Ama sonuçta herkes anlar yani. Sadece daha fazla...
  17. WörWind

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Jinx yasiyor hocam cok cok yuksek ihtimalle ama bir daha karsimiza cikar mi bilmiyorum. Dora stratera video atmis bu arada ozetlemistir muhtemelen herseyi. En kisa surede izlerim bence sizde goz atin eger kafa karisikligi olduysa.
  18. WörWind

Bitti hocam 1732433383 Evet kesinlikle acele etmişler ama yinede cok iyidi bence. Kafamı karıştıran aslında bir tek mell karagül ambessa olayı var. 1732433401 Dora video atsında daha rahat anlarım muhtemelen.
  19. WörWind

Kafam cok karisik hocam bende tam anlamadim 2. sezonu bitirince sizinde kafaniz karisir muhtemelen dora strateranin video atmasini bekliyorum aciklar muhtemelen detaylica
Top Bottom