Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmed Efe
Acılı olan şey mayonez. Biber tarzı bir ürün kullanıldığını düşünüyorum. Yada acı sosla karıştırılmış mayonez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şans işi olur. Atık olacağı gecenin sabahıda olabilir. Tertemiz yağda olabilir. Yağlar zaten ölçülerek atılır. Özel cihaz ile ölçülür. Belirli bir değer üstü verirse atılır. Müdürler veya personeller izin vermez, veremez. Pişirme yağları hiçbir zaman asla yenilmeyecek kadar kötü durumda olmaz. Atık olacak yağ yada ürün sınıra gelince atılmaz. Yaklaşınca atılmaya başlanır.
Hiç acı tadı gelmiyor sadece isminde acı var. Yıllardır acılı mayonez ekliyorum acı tadı gelmiyor ama mükemmel bir sos koyuyorlar

CupOk

80+ Bronze
bu popeyesın kolası neden hep bayat. İstanbulda nerede yediysem bayattı ulan ankara da otogarda yedim orda da bayat

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hiç acı tadı gelmiyor sadece isminde acı var. Yıllardır acılı mayonez ekliyorum acı tadı gelmiyor ama mükemmel bir sos koyuyorlar
Acı zaten uzun süre kalmıyorki. 2 3 sn falan sürer.

bu popeyesın kolası neden hep bayat. İstanbulda nerede yediysem bayattı ulan ankara da otogarda yedim orda da bayat
Bayat nasıl olabilir bilmiyorum. Tadı farklı gelmiştir sana. kolalar yada diğerleri direk kolanın kendisi değil. Tadı ondan farklı. Örneğin kola veya diğer içecekler şurup gibidir. Makinede bardaklara dolum yaparken asit (CO2) basılıyor. Marketten cola fanta sprite alıp denesen hepsinin tadı farklı gelir.

CupOk

80+ Bronze
Bayat nasıl olabilir bilmiyorum. Tadı farklı gelmiştir sana. kolalar yada diğerleri direk kolanın kendisi değil. Tadı ondan farklı. Örneğin kola veya diğer içecekler şurup gibidir. Makinede bardaklara dolum yaparken asit basılıyor. Marketten cola fanta sprite alıp denesen hepsinin tadı farklı gelir.
Bayattan kastım 2 gün ağzı açık kalmış kola gibi düşün. 0 asit sadece şekerli su. Burger king Mc donalds kfc falan yerlerde sıkıntı yok popeyeste hep bayat ama

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bayattan kastım 2 gün ağzı açık kalmış kola gibi düşün. 0 asit sadece şekerli su. Burger king Mc donalds kfc falan yerlerde sıkıntı yok popeyeste hep bayat ama
Şekersiz içmiş olabilirsin. Bazen normal kola bitince şekersiz veriyolar söylemeden. Makine ayarı yapılmassa şurubu yada asidi fazla olur. Burgerking'de de dediklerim uygulanıyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
patateslere baharat atma olayi nasil isliyor bazen baharatli patates veriyolar bazen baharatsiz bunun belirli bir seyi var mi yoksa kafaniza gore mi atiyonuz

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
patateslere baharat atma olayi nasil isliyor bazen baharatli patates veriyolar bazen baharatsiz bunun belirli bir seyi var mi yoksa kafaniza gore mi atiyonuz
Genelde müşteriye sorulur sorulmazsa atılır. Yada atılmaz. Belirli bir prosedürü yok. Paket olanlara atılıyor restorandan gelince müşteriye soruluyor. Atılmamasının bir sebebi yok unutulmuş olabilir. Restoran yoğunsa atılmayabilir. Zaman kazanma için. Uğraşılmaz.

hep zero içerim
Zeronun tadı farklı. Normal kola iyidir.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Genelde müşteriye sorulur sorulmazsa atılır. Yada atılmaz. Belirli bir prosedürü yok. Paket olanlara atılıyor restorandan gelince müşteriye soruluyor. Atılmamasının bir sebebi yok unutulmuş olabilir. Restoran yoğunsa atılmayabilir. Zaman kazanma için. Uğraşılmaz.
Olabilir hocam tesekkurler cevap icin.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Olabilir hocam tesekkurler cevap icin.
Baharat aşırı derecede nefes kesen bişey. Burnuna gelsin ya öksürür yada hapşuruyorsun. Patatesde fln karışınca belli olmuyoda sıkıntılı.

Ysuflix

80+ Gold

Sertaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Dinç
Popeyesdan her gün istediğiniz menüyü seçip yeme hakkınız var mı, yoksa belli bir sınır mı var?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Popeyesdan her gün istediğiniz menüyü seçip yeme hakkınız var mı, yoksa belli bir sınır mı var?
Personellerin yemekleri puan sistemi ile çalışır. Her personelin 14 puanı vardır. (günlük) Menü mantığı yok. Örneğin X sandviç 4 puan, Y sandviç 6 puan, Z ürün 2 puan. patates boylarına göre 1,3 puan, kanat nugget yada tavuk parçaları. orta büyük falan gibi gibi. Herşeyi alabilirsin. 14 puanı geçmemek kaydıyla. (Arada nugget patates falan ağzımıza atıyoruz. 🤣) İçecek sınırsız personele. Herşeyi içebilir. Kola fanta sprite vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,927
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom