Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,668
İsim
Mehmet Aslan
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Tavuk kalitesi nasıl ? Soran birine için rahat ye der misin ? Ve kolaların yüzde kaçı su :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Tavuk kalitesi nasıl ? Soran birine için rahat ye der misin ? Ve kolaların yüzde kaçı su :D
Tavukları rahat yiyebilirsiniz. Sorun çıkmaz. Şöyle bir falso olabilir. Çalıştığım yer yeni ve iş az sandviç tavukları hızlı tükeniyor. Fakat tavuk parçaları yani but göğüs kalça kaburga parçaları biraz bekliyor ve koku yapıyor. 1-2 gün idare etmeye çalışıyoruz. Bitmezse atılıyor. Nadiren yaşanıyor. Sebebi restoranın az satması iş olmaması.
Pişmiş parça tavukta koku varsa koklayıpta anlayabilirsiniz. Pişince kokusu azda olsa kalıyor. 8 aydır yiyorum hijyen ve tavuk açısından başka sorun yok. Olsa dahi göz açtırmazlar. Denetim aşırı sıkı. Restoran kapatılmaya kadar gider. Tavuklar 1 2 günde kokma yapmıyor günlerce çözünmüş halde kalınca kokma yapıyor. Kokudan daha ilerisini görmedim. Küf, böceklenme vb. Dediğim gibi çok nadir ama oluyormu oluyor. İyi iş yapan yerler ürünler sıcaak taze sorunsuz gelebilir. Çünkü satış çok, kullanım çok, hemen bitiyor. Koku yapan etleri bende çok kez yemişimdir yiyen personellerde gördüm. Tavuklarda beypiliç'den geliyor. Soruna cevap, rahat ye derim.

İçeceklerde, içecek şurubu + asit (co2) olduğunu biliyorum ama bunların % hesabını yada su oranını bilemiyorum. Çoğu kişide bileceğini sanmıyorum.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yunus Emre Arslan
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Bende 7 aydır çalışıyorum varsa soru alırım

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
ibrahim demir
isteyen olursa mc.karaca.kahve dünyası fln anlatırım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yag ne kadar surede bir degistiriliyor ve fritoz yagi gibi bir sey mi yoksa aycicek yagi mi kullaniliyor
Bende çalışıyordum 3 ay falan çalıştım, biz kararana kadar değişmiyorduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağlar 4-5 günde bir atık oluyor. Her gün, geceleri yağ devir daim yapılarak temizleniyor. Bitkisel yağ kullanılıyor.
Hocam siz hangi şubede çalışıyorsunuz? Gece vardiyası var mı?

bu popeyesın kolası neden hep bayat. İstanbulda nerede yediysem bayattı ulan ankara da otogarda yedim orda da bayat
Ne zaman yediniz Hocam:D orada çalıştım bu yaz ve son bahar

Popeyesdan her gün istediğiniz menüyü seçip yeme hakkınız var mı, yoksa belli bir sınır mı var?
Hocam tab gıdada puan sistemi var. Franchise olan mekanlar restoran müdürünün inisiyatifi bağlı, biz istediğimizi yiyip içiyorduk müdür laf etmiyordu.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
AGA YALVARIRIM ŞU BLACKENED RANCH'IN TARİFİNİ VER EVDE NASIL YAPABİLİRİM BULAMIYORUM DAHA BUGÜN SIRF BLACKENED RANCH İÇİN KOVA PATATES ALDIM

Bu arada bende Tavuk Dünyası'nda çalışıyorum anlık olarak, daha öncesinde DOYUYO!'da çalıştım kısa dönem şeflik yaptım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
AGA YALVARIRIM ŞU BLACKENED RANCH'IN TARİFİNİ VER EVDE NASIL YAPABİLİRİM BULAMIYORUM DAHA BUGÜN SIRF BLACKENED RANCH İÇİN KOVA PATATES ALDIM

Bu arada bende Tavuk Dünyası'nda çalışıyorum anlık olarak, daha öncesinde DOYUYO!'da çalıştım kısa dönem şeflik yaptım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
tadı güzel değil bence. İçeriğini okumaktan başka çare yok.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Bende çalışıyordum 3 ay falan çalıştım, biz kararana kadar değişmiyorduk.

Hocam siz hangi şubede çalışıyorsunuz? Gece vardiyası var mı?

Ne zaman yediniz Hocam:D orada çalıştım bu yaz ve son bahar

Hocam tab gıdada puan sistemi var. Franchise olan mekanlar restoran müdürünün inisiyatifi bağlı, biz istediğimizi yiyip içiyorduk müdür laf etmiyordu.
1 günde karaayıo zaten. Ölçülmesi lazım. Açılış kapanış yaptım. franchiselerde puan sistemi var.

ben aşırı beğeniyorum blackened ranch'ı
soslar arasında en sevdiğim o...
aşk .d.d..

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler