Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
AH BE ABİ...Çok... Çok uzağız... Bu aşk buraya kadardı....
(karşı ödemeli kargo da mı yok be.. genclik bitmis yahu)
AH BE ABİ...Çok... Çok uzağız... Bu aşk buraya kadardı....
hocam koli bazında kimse vermezkargo parasına sos al. 5tl zaten
yok eve de stoklayacağımkoliyi napcan. 3-5 tane yetmiyomu
Bizde prosedür icabı vardı puan sistemi, en pahalı menü olmasa bile smoky falan yediğimiz oluyordu. Valla benim çalıştığım yerde müşteri sayısı az olduğu için 2 günde zifte dönüyordu yağ 3 günde atık yapıyordu night ekibi.1 günde karaayıo zaten. Ölçülmesi lazım. Açılış kapanış yaptım. franchiselerde puan sistemi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşk .d.d..
Hiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir.zincir restoranlar niye bu kadar pahali onu biliyor musun kucucuk tavuk burgerleri 300 400e veriyorlar o paraya cok guzel et yenir
puan şart 2 restoranda çalıştımBizde prosedür icabı vardı puan sistemi, en pahalı menü olmasa bile smoky falan yediğimiz oluyordu. Valla benim çalıştığım yerde müşteri sayısı az olduğu için 2 günde zifte dönüyordu yağ 3 günde atık yapıyordu night ekibi.
internetten siparis versem en f/p menu hangisi oluyorHiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir.
bizdede 3-4 güne fln bazen 5Bizde prosedür icabı vardı puan sistemi, en pahalı menü olmasa bile smoky falan yediğimiz oluyordu. Valla benim çalıştığım yerde müşteri sayısı az olduğu için 2 günde zifte dönüyordu yağ 3 günde atık yapıyordu night ekibi.
hocam çok değil mi 3-5 günbizdede 3-4 güne fln bazen 5
Valla bilmiyorum. Bizim mekan Burger King ile birleşikti hatta, iki yerdende yiyip içebiliyorduk, arkadaşımın King beef yediğini bilirimHiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
puan şart 2 restoranda çalıştım