'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

zincir restoranlar niye bu kadar pahali onu biliyor musun kucucuk tavuk burgerleri 300 400e veriyorlar o paraya cok guzel et yenir

1 günde karaayıo zaten. Ölçülmesi lazım. Açılış kapanış yaptım. franchiselerde puan sistemi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aşk .d.d..
Bizde prosedür icabı vardı puan sistemi, en pahalı menü olmasa bile smoky falan yediğimiz oluyordu. Valla benim çalıştığım yerde müşteri sayısı az olduğu için 2 günde zifte dönüyordu yağ 3 günde atık yapıyordu night ekibi.

zincir restoranlar niye bu kadar pahali onu biliyor musun kucucuk tavuk burgerleri 300 400e veriyorlar o paraya cok guzel et yenir
Hiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir.

Bizde prosedür icabı vardı puan sistemi, en pahalı menü olmasa bile smoky falan yediğimiz oluyordu. Valla benim çalıştığım yerde müşteri sayısı az olduğu için 2 günde zifte dönüyordu yağ 3 günde atık yapıyordu night ekibi.
puan şart 2 restoranda çalıştım

bizdede 3-4 güne fln bazen 5

Hiçbir fikrimiz yok. Firmalar yapıyor. Personel ücretleri ürünler falan arttırıyor olabilir.

puan şart 2 restoranda çalıştım
Valla bilmiyorum. Bizim mekan Burger King ile birleşikti hatta, iki yerdende yiyip içebiliyorduk, arkadaşımın King beef yediğini bilirim :D

Geri