Hocam haklısınızda arada 1800 tl var amazonun taksit farkı, 2. Elde satma kolaylığı ve 9. Nesille tam uyumluluk farkı var bende 100k küsüre pc toplanırken...
Hocam dediğim gibi pahalıya b850 almaya gerek yok arada 1.800 tl var hem de amazonun taksit seçeneği daha iyi ama tabi bütçe işi biraz bireysel 3-5 bin daha...
Hocam şimdi gördüm mesajını. Ya zaten 4-5 yıla kalmaz yeni soket çıkar ve bizim anakartlar işe yaramaz artık. O yüzden alırsam 2 anakart düşünüyorum...
Bence bütçeden kısmaya ihtiyacınız varsa o 3 5 bin tl yi daha iyi şekilde kullanabilecekseniz evet yeter ama 3 5 bin tl beni öldürmez diyosanız kaliteli bir...
1 kere 1 ay evde değildim geldiğimde yine siyah ekranda kaldı niye bilmiyorum 1 kere bios güncelleyince siyah ekranda kaldı sanırım bios çipiyle alakalı bir...
Msi b850 gaming plus alabilirsin. B850 aorus elite kullanıyordum 2 defa sıkıntı yaşayınca x870 e edge ti ya geçtim. Açıkcası 8-11 k bandında bir b850 alıp...
ben alırken sapphire nitro 9070 xt 37k gigabyte 5070ti 42k dı 5070 ti almıştım ama 5k nın çok üzerinde fiyat farkı varsa değmez 9070xt alıp keyfine bak...
fanlar dönüyor ışıklar vs yanıp sadece görüntü gelmiyorsa statik elektrikten olabilir. Bios pilini çıkarıp 5 dk bekle aynı zamanda da ramleri çıkarıp...