Kurcalar öğrenirim o sıkıntı değil. Mint ve ubuntunun ne farkı var kullanım açısından? Gnome veya farklı DE kuracağım her türlü kendi zevkime göre onun...
gnome'un şaşalı masaüstünü denemek istiyorum videolarda falan gördüm özellikleri falan da hoşuma gitti kubuntu veya mintte aynı DE'yi kursam ne değişir ki...
Sadece denemk için dual boot ile linux kuracağım laptopa biraz hevesim var farklı bir şey olduğu için denemek istiyorum. Popos kurmuştum birkaç ay önce 1...
Normalde bluetoothlu güzel bir klavye görebilsem atayım diyeceğim de ben de birkaç hafta önce o kadar araştırdıktan sonra bilindik bir marka olarak bir tek...
Logitech K400+ belki işini görür ama touchpadi kenarda olduğu için çok uzun olabilir. Yine de kompakt sayılır. Fakat kullanman için ya iPad'in girişine göre...
Touchpadi olan bir şey lazım bana ve küçük olması lazım zaten kılıflı istemiyorum ama istediğim gibi fazla seçenek yok olanlar da bilinmedik markalar...
İpad 9'um var, bazı derslerde laptop lazım oluyor benim laptop ağır olduğu için ipadi götüreyim diyorum matlabdan falan kod yazarken ekrandaki klavyeyyle...
hangi programlarla ve motorla yapıyorsunuz stability matrixde juggernaut ile deneme yapıyorum animasyon karakteri gibi çıkıyor lora eğitmiştim alakasız...
bekleme konusunda beklerim gerçekçi düzgün fotoğraflar için fotoğraf başına 5 dk falan bile beklemeye razıyım, video yapmayı hiç denemeyeceğim daha önce...
Stable diffusion ile yapay zeka resim üretmeye başlamak istiyorum ai influencer falan oluşturmayı düşünüyorum, bu işlere yeni girdim çok fazla bilgim henüz...
Güncelleme: Kahve değirmeneni aldım blender mantığında çalışanlardan değil düzgün bir değirmen aldım. Kurukahveci Mehmet Efendi Caffe Espresso - Mor Paket...
H265 ve AV1 codecleri hakkında bilgisi olanlardan detaylarını dinlemek isterim. Bu codecleri kullananlar hangisini ne durumda tavsiye eder? Video depolayan...