Neler Yeni

Kızın yaptığı beni aşırı soğuttu (GÜNCELLEME 2)

Clayz

80+ Silver
Hocam, fragman şu anda kafanızda oturmuş olması gerekmez miydi? :D
ben kendı kendıme zaten kurguluyorumda benım kurgulamam dızıyı bıtırıyo fragmanı sen ılerde atarsın

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arda Teksin
En iyisi bu ama bunuda düzeyinde tutun. Yoksa içten içe kendinizi yersiniz.
Genel olarak soğudum zaten, içten içe kendimi yiyeceğimi sanmıyorum. İsterse başka bir çocukla resim bile atabilir; biraz zoruma gider konuşmayı keserim. O evreye geldim.

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bahadır Kağan
Hatalı olduğunuzu düşünüyorum. 1-2 gün başka kızlarla takıldık (abartmadan). Yani hocam, yaptığınız terbiyesizlik benzer bir durum diyebilir miyiz? Belki.
Yani ben hatalı olduğumu düşünmüyorum çünkü o iki kız da bizim normal sınıf arkadaşımızdı ve onlarla takılmadan önce bu kızlarla muhabbetimiz vardı yani ve öyle havadan sudan konuşuyorduk örneğin derbiyi konuştuk öyle ekstra bir şey yoktu ama onlar çok daha ileri gittiler yani birbirlerine masaj falan yapıyorlar sürekli her ders her teneffüs konferansa indiğimizde bile bu ikili (hoşlandığım kızla diğer lavuk) arkada fingirdeşiyorlar ve rahatsızlık duydum

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
...
Genel olarak soğudum zaten, içten içe kendimi yiyeceğimi sanmıyorum. İsterse başka bir çocukla resim bile atabilir; biraz zoruma gider konuşmayı keserim. O evreye geldim.
Bence düzeltirsiniz ya. Umarım düzeltirsiniz.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arda Teksin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sana bir şey diyeyim mi, kız isterse sana ilişkiyi gül cennet yapar işine gelmezse kılını kıpırdatmaz. İnsan çözmek isteyince çözüyor siz boşuna kendinizi yormuşsunuz.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
yo
Bende buna benzer bir olay yaşadım gerçekten sevebildiğim nadir kızlardan biriydi. Ama yine senin durum gibi herhangi bir sevgili olayı yoktu hatta bunu arkadaşımla bana yaptı diyebilirim tek bana değil. Okulda her zamanki gibi onunla takılıyorduk eğleniyorduk gülüşüyorduk yani çok güzel geçiyordu zamanımız. Flört gibiydi (benimle) arkadaşım bunu çok iplemiyordu sonrasında bir iki gün başka iki kızla takılıp (abartmadan) geri yanlarına gittiğimizde flörtöz bir triple küstüler sonrasında artık kıskandırmak için mi yapıyorlar veya başka anlamadığımız şekilde gidiyorlar başka erkeklerle takılıyor ona masaj falan yapıyor sürekli onunla ilgileniyor ama baya uzun süredir bu şekilde. Bu olay bana çok koydu sebebi de şu biz bir gün bu konuyu adam akıllı konuşalım tartışalım dedik arkadaşımla. Nasıl olduysa suçlu bizmişiz biz bu arkadaşlığı bozmuşuz birbirlerimizin aralarını açmışız vesaire vesaire gibi şeyler anlatıyor. Bu olay arkadaşıma çok koymadı çünkü bu çok iplemiyordu bunları ama ben kızı çok sevmiştim hani şöyle söyleyim 1-2 ay daha böyle devam etseydi ben herhalde aşık olmuştum ona(hala içimde ufak bir hoşlantı ve kin var ama kendimi yiyorum ben kendime bunu yapamam diye) Yani onu başkalarıyla mutlu görmek gerçekten koydu. Bakalım şuanlık durum böyle
Yaşlar küçük mü? Normal davranışlar değil bunlar.

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bahadır Kağan
Yaşlar küçük mü? Normal davranışlar değil bunlar.
Evet lise 2 yaş 15 kızın ailevi sorunları var şey muhabbeti var ya annemle babam ayrı kedimi ben doğurdum heh işte tam olarak bundan. Ama yaptığı davranışı bununla ilişkilendirmek yanlış olur diye düşünüyorum ve dediğim bana bu olay baya bi koydu çünkü yaşlar her ne kadar küçük olsa da bir zaman sonra duygular da ön plana çıkıyor aklımda ona karşı kin besliyormuşum gibi ama bir yandan da hoşlanıyorum gibi. Kafam çok karışık bilmiyorum ne yapıcam arkadaşımda biliyor benim zoruma gittiğini o da sende ipleme olm nolacak diyor biraz onunla kendimi rahatlatıyorum onun dışında durum böyle

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Arda Teksin
Sana bir şey diyeyim mi, kız isterse sana ilişkiyi gül cennet yapar işine gelmezse kılını kıpırdatmaz. İnsan çözmek isteyince çözüyor siz boşuna kendinizi yormuşsunuz.
Haklısınız, artık umurumda değil. Benden bu kadar. Eğer anlarsa, biraz o çabalar diye düşünüyorum. Ama bu şekilde bir yere varılmaz. Yavaş yavaş yol almaya çalışırım. 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet lise 2 yaş 15 kızın ailevi sorunları var şey muhabbeti var ya annemle babam ayrı kedimi ben doğurdum heh işte tam olarak bundan. Ama yaptığı davranışı bununla ilişkilendirmek yanlış olur diye düşünüyorum ve dediğim bana bu olay baya bi koydu çünkü yaşlar her ne kadar küçük olsa da bir zaman sonra duygular da ön plana çıkıyor aklımda ona karşı kin besliyormuşum gibi ama bir yandan da hoşlanıyorum gibi. Kafam çok karışık bilmiyorum ne yapıcam arkadaşımda biliyor benim zoruma gittiğini o da sende ipleme olm nolacak diyor biraz onunla kendimi rahatlatıyorum onun dışında durum böyle
Şu an yaşadığın duruma inan, ileride çok güleceksin. Benim olayıma göre oldukça basite kaçan bir olay ve 15 yaşındasın, önünde uzun bir yol var.
(Aynısını bana da dün bir abimiz söyledi :))

Son düzenleme:

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bahadır Kağan
Haklısınız, artık umurumda değil. Benden bu kadar. Eğer anlarsa, biraz o çabalar diye düşünüyorum. Ama bu şekilde bir yere varılmaz. Yavaş yavaş yol almaya çalışırım. 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an yaşadığın duruma inan, ileride çok güleceksin. Benim olayıma göre oldukça basite kaçan bir olay ve 15 yaşındasın, önünde uzun bir yol var.
(Aynısını bana da dün bir abimiz söyledi :))
Teşekkür ederim :peepokalp:

Top Bottom