Sevdiğim kızın abisi var

Bence akışına bırakayım denk geleceğimi de sanmam kız da gizli kalmasını istiyor öğrenirse ben bi şekilde çeviririm falan demişti

Ben kız kardeş abisiyim ve kız kardeşim birini seviyorsa ilk başta kesinlikle atar gider yaparım (kimin ne olduğu belli değil it çakal dolaşıyor sürekli) sonra baktım çocuk iyi mutlu olsunlar madem derim buna göre hareket et

Ben kız kardeş abisiyim ve kız kardeşim birini seviyorsa ilk başta kesinlikle atar gider yaparım (kimin ne olduğu belli değil it çakal dolaşıyor sürekli) sonra baktım çocuk iyi mutlu olsunlar madem derim buna göre hareket et
Haklısın orası öyle, kız ilk başta dışardan keko sanmıştı beni. Sonradan olmadığımı anladı. Çevredekilere de zararım yok. Çok konuşmam daha çok derdimi dinleyenin dertlerini dinlerim.

Haklısın orası öyle, kız ilk başta dışardan keko sanmıştı beni. Sonradan olmadığımı anladı. Çevredekilere de zararım yok çok konuşmam daha çok dertlerini dinlerim.
bence abisi öğrenirse kavga etmek yerine kendini üstü kapalı bir şekilde tanıt senin iyi biri olduğunu anlarsa sorun çıkmaz ama bazıları var kavga etmek için sebep arıyor

bence abisi öğrenirse kavga etmek yerine kendini üstü kapalı bir şekilde tanıt senin iyi biri olduğunu anlarsa sorun çıkmaz ama bazıları var kavga etmek için sebep arıyor
Oturduğum semt biraz normal olsa şüphem azalırdı, kavga etmek için yer arayan bir tipse ip inceldiği yerden kopar zaten abisi öyleyse sürekli bi sıkıntı çıkar doğal olarak, daha fazla ilerletmeden bitiririm.

Oturduğum semt biraz normal olsa şüphem azalırdı, kavga etmek için yer arayan bir tipse ip inceldiği yerden kopar zaten abisi öyleyse sürekli bi sıkıntı çıkar doğal olarak ilerletmeden bitiririm.
bence sen kız üzerinden abisini tanımaya çalış

Fotoğrafını istemiştim belki tanırım falan demiştim de yok dedi, fotoğraf olsa zaten sıkıntı çıkaracak biri olduğunu anlardım az çok. Yani tahmin edemiyorum ama aileme söyler demişti.
Ben olsam bende aileme söylerdim direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafını istemiştim belki tanırım falan demiştim de yok dedi, fotoğraf olsa zaten sıkıntı çıkaracak biri olduğunu anlardım az çok. Yani tahmin edemiyorum ama aileme söyler demişti.
kızın göstermeme sebebi belkisi abisi kötü biri diye olabilir bu ülkede çoğu kişi tipten anlaşılıyor çünkü

Ben olsam bende aileme söylerdim direk

kızın göstermeme sebebi belkisi abisi kötü biri diye olabilir bu ülkede çoğu kişi tipten anlaşılıyor çünkü
Yani bir şey de diyemiyorum, kızın abisi benden 1 yaş küçük sadece ama yaşa bakmıyor bu işler. 16 yaşında sıkıntı çıkaranı da var, 18 yaşında sakin olanı da. %90 sıkıntı çıkaracak biridir.

Bildirimleri pc de açık bıraktım arada bi bakıyorum buraya.

ama işte çocuk gelip de sen hayırdır kardeşimle konuşuyon falan diye gelirse napcam. Normalde korkmam da semtte böyle olayları duydum.
ben yapmadığım için çok pişmanım(dım) benim ki abla versiyonu tabi (şu an ayrıldık tabii ama motivasyon konuşması gibi olsun :D ) bir tık yobaz bir ailesi var dayakçı psikolojik şiddet bol falan o yüzden beni öğrenmesini istemiyorduk bir de ben engelli olduğum için ekstra olarak kızacaklardı (sözde müslümanlar xd) ablası kendisi öğrendi çok kızdı vurdu kırdı bağırdı ama kimseye söylemedi şükür anası babası bilmiyordu gittim numarasını aldım aradım korka korka konuştum amacımı anlattım nasıl biri olduğumu anlaatım tanışıp konuştuk aramız biraz kötüydü tabii tanımıyor etmiyor beni :D , sonrasında biraz yağ çekmeye başladım beni sevsin alışsın diye samimi samimi konuştuk sonrasında sevmeye başladı beni şakalarıma gülüyordu beni soruyordu , şimdi abla değil de abi olduğu için senin için çok daha zor olacaktır kesin ama gidip abisiyle konuşursan BENCE senin ciddi olduğunu ve amacının kötü olmayacağını anlayacaktır aksine kaçarsan saklanırsan seni yanlış anlayacaktır , eğer kızı dayak yiyecek kadar seviyorsan gidersin dayağını yersin ona rağmen bırakmazsın bir süre sonra sana alışmaya başlar sonuçta kız için dayak yedin.

ben yapmadığım için çok pişmanım(dım) benim ki abla versiyonu tabi (şu an ayrıldık tabii ama motivasyon konuşması gibi olsun :D ) bir tık yobaz bir ailesi var dayakçı psikolojik şiddet bol falan o yüzden beni öğrenmesini istemiyorduk bir de ben engelli olduğum için ekstra olarak kızacaklardı (sözde müslümanlar xd) ablası kendisi öğrendi çok kızdı vurdu kırdı bağırdı ama kimseye söylemedi şükür anası babası bilmiyordu gittim numarasını aldım aradım korka korka konuştum amacımı anlattım nasıl biri olduğumu anlaatım tanışıp konuştuk aramız biraz kötüydü tabii tanımıyor etmiyor beni :D , sonrasında biraz yağ çekmeye başladım beni sevsin alışsın diye samimi samimi konuştuk sonrasında sevmeye başladı beni şakalarıma gülüyordu beni soruyordu , şimdi abla değil de abi olduğu için senin için çok daha zor olacaktır kesin ama gidip abisiyle konuşursan BENCE senin ciddi olduğunu ve amacının kötü olmayacağını anlayacaktır aksine kaçarsan saklanırsan seni yanlış anlayacaktır , eğer kızı dayak yiyecek kadar seviyorsan gidersin dayağını yersin ona rağmen bırakmazsın bir süre sonra sana alışmaya başlar sonuçta kız için dayak yedin.
Senin başında geçen olan yine abla olayıymış kurtarmışsın. ama ben gidip de bi anda abisine ben senin kardeşinle konuşuyorum amacım kötü değil falan da diyemem sen olsan ne dersin düşünsene aniden bi mesaj gelecek falan.

Senin başında geçen olan yine abla olayıymış kurtarmışsın. ama ben gidip de bi anda abisine ben senin kardeşinle konuşuyorum amacım kötü değil falan da diyemem sen olsan ne dersin düşünsene aniden bi mesaj gelecek falan.
kesinlikle hak veriyorum sana ama abisi de vardı onunlada o şekil çözmüştüm abisi yobaz döven biri değildi o yüzden biraz basitti açıkçası ablasının bir '' kız arkadaş abisi '' klişesinden farkı yoktu açıkçası böyle saklana saklana bir yere gerilmez ama senin yerinde olmak cidden zor sabır diliyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum diyemem. eskiden başka biriyle de bir olay da kuzeni çıkmıştı piyasaya o yüzden bitmişti. Ama bu hepsinden farklı, aynı okulda olmak iyi bir etken hem de kötü bir etken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri