ardaakahs
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 522
- İsim
- Arda Teksin
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki konuşmalarımızda kolay kin tutabileceğimden ve kimseye kolay bağlanmayacağımdan bahsetmiştim. Ancak bu kıza bağlanmış gibi hissediyorum. Uzun zaman sonra ilk kez bir şeyler hissettim. Bu kötü bir sona varırsa, cidden artık hiçbir şeyi umursamam. Kızın konuştuğu ve anlattığı kişilerin tiplerininden yola vararak diyorum, tek amaçları günlük eğlence sonrası boşluk. O tip biriyle muhabbete girmesi cidden çok kırıcı oluyor ve kendisi de bunun farkında olduğunu savunuyor. Ama neden o tiplerden yardım alırsın? Orada gerçekten çok nazik ve medeni insanlar da var, neden o tipler?Ben bu nedenlerden dolayı kız istemedim hiçbir zaman erkeklerin anlaşamadığı tek varlık kadındır derler ya ilk başta şakasına dendi ama maalesef gerçek oldu ama belkide sizi seviyordur hocam belli mi olur kadın erkeğin niyetini bilmediği için fazla takmaz bunları ama biz bildiğimiz için endişe duyuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Hangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi , hangimiz bir kuytu köşe başında bir vefasız için beklemedik ki" ustam çok iyi anlatmış iki kelimeyle