Neler Yeni

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu yardım.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Arda Teksin
Ben bu nedenlerden dolayı kız istemedim hiçbir zaman erkeklerin anlaşamadığı tek varlık kadındır derler ya ilk başta şakasına dendi ama maalesef gerçek oldu ama belkide sizi seviyordur hocam belli mi olur kadın erkeğin niyetini bilmediği için fazla takmaz bunları ama biz bildiğimiz için endişe duyuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Hangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi , hangimiz bir kuytu köşe başında bir vefasız için beklemedik ki" ustam çok iyi anlatmış iki kelimeyle
Önceki konuşmalarımızda kolay kin tutabileceğimden ve kimseye kolay bağlanmayacağımdan bahsetmiştim. Ancak bu kıza bağlanmış gibi hissediyorum. Uzun zaman sonra ilk kez bir şeyler hissettim. Bu kötü bir sona varırsa, cidden artık hiçbir şeyi umursamam. Kızın konuştuğu ve anlattığı kişilerin tiplerininden yola vararak diyorum, tek amaçları günlük eğlence sonrası boşluk. O tip biriyle muhabbete girmesi cidden çok kırıcı oluyor ve kendisi de bunun farkında olduğunu savunuyor. Ama neden o tiplerden yardım alırsın? Orada gerçekten çok nazik ve medeni insanlar da var, neden o tipler?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Bu dedikleriniz daha çok hoslantıya kaydığını düşünüyorum sonuçta sevdiğiniz gerçek manada dostunuz olan bir erkek arkadaşınızı sürekli görmek istemezsiniz bağlı olmazsınız.
Bu test etme olayı çok saçma geliyor sağlıklı bir davranış değil bence,güven duygusunun böyle test edileceğine inanmıyorum.Bence gerçekten kafa dengi olsaydı o tip insanlarla alakalı görüşü Arda arkadaşımızın ki gibi olurdu.

Hoşgeldin toksik ilişki.
Sizi istemeyeceğiniz bir yöne sürüklemek istemem ama yerinizde olsam konuşmayı keser kendi yoluma bakardım.
hocam ben 6 sene eskişehirde kaldım. bir çok arkadaşım arkadaşlarımın arkadaşları sayesinde bir çok insanlarla tanıştım. ama 1 aylığına başka şehire memleketime gittim. ve arakdaşımın vesilesiyle onlada tanıştım. o süreç içerisinde ne olduysa çok fazla bi etkiye kapıldım. tanıştıktan sonra belirli bir süre içerisinde ve benim dönmem gerekiyordu hoop 5 ay memlekette onun yüzünden kaldım orda tabii ki arkadaş olarak. aramız baya iyi olmuştu arkadaş neticesinde bir güven kazanmıştık. hatta ailesiyle bile tanışma imkanıyla bulundum. annesi konser önünde parfüm satıyordu tanıştık orda sonra araçlarında sorun vardı ben kendim bıraktım onları. sonra sevdiğim yani hoşlandığım insanı gece 1 gibi evine bırakmaya gidiyordum en yakın arkadışla okey oynarken annesi balkonda gördü bizi ve beni davet etti. babası uyuyuordu yardım karşılığında içeriye davet ettiğini düşünüyorum ve sabah 5 kadar sohbet ettik sonra kendi evime gittim. ben açılmadım kıza karşı ama belli ediyordum. arkadaşları zaten anlamıştı.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Arda Teksin
şimdi daha iyi anladım.bunun tek bir cevabı var tamamen bir araya geldiğinizde senin konuşman gerekir biz burda sadece sohbet ediyoruz senle olayın aslı astarını bilemeyiz ama biraz daha netleşti ne yapmaya çalıştığını sen ona sorarak öğrenmek zorundasın. ve aranız düzelirse ona karşı daha mutlu olduğun zaman ver bence hediyeyi.
Bu durumları 3. ve 4. buluşmamızda da konuştuk. Bu ilk değil; hem de uzun uzun konuştuk. Ama yine aynı, yine aynı...

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Alperen Yılmaz
Önceki konuşmalarımızda kolay kin tutabileceğimden ve kimseye kolay bağlanmayacağımdan bahsetmiştim. Ancak bu kıza bağlanmış gibi hissediyorum. Uzun zaman sonra ilk kez bir şeyler hissettim. Bu kötü bir sona varırsa, cidden artık hiçbir şeyi umursamam. Kızın konuştuğu ve anlattığı kişilerin tiplerininden yola vararak diyorum, tek amaçları günlük eğlence sonrası boşluk. O tip biriyle muhabbete girmesi cidden çok kırıcı oluyor ve kendisi de bunun farkında olduğunu savunuyor. Ama neden o tiplerden yardım alırsın? Orada gerçekten çok nazik ve medeni insanlar da var, neden o tipler?
Yeniden yapmasını beklemeye gerek yok gibi ama son bir şans ver

Bu durumları 3. ve 4. buluşmamızda da konuştuk. Bu ilk değil; hem de uzun uzun konuştuk. Ama yine aynı, yine aynı...
Aldatmak zaten sadece cinsellikle olmaz hocam sözlü olarak da insan aldatılabilir 3 ten fazla olduysa salın artın fesatlık mı yapıyor ne yaparsa yapsın çok sinir oluyorum şöyle kızlara inşallah arkandan konuşmamıştır

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver
1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :)

4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına göre en son 1 yıl önce bir çocukla buluşmuş. Çocuk direkt cinsellik konusuna falan girmiş. Bu yüzden konuşmayı kesip, ailevi nedenlerden dolayı ağır bir depresyona girmiş. Bunu söyledi. Yani şu sıralar Instagram'ı sadece kızla konuşmak için kullanıyorum. Mesajlarına anında bakıyorum, ilgi veriyorum. O mutlu oldukça ben daha da mutlu oluyorum. Fakat o mesajlara geç bakıyor, aktif olmasına rağmen geç yazıyor. Bunun nedenini soruyorum, mantıklı cevaplar veriyor.

Bugün bu arkadaşıyla Mersin Forum tarafına gitmiş. Mersin'de yaşayanlar, pazar günleri oranın nasıl bir varoş ortama sahip olduğunu bilir. Ben de günün nasıl geçti vs. diye o muhabbeti açtım. Kız direkt "Gezdik falan, sahile gittik. Çekirdek kola yapacaktık, kolayı açamadım," dedi. Orada tas kafalılara rica bulunmuş falan. Sonra şahıs bunun Instagram'ını istemiş, muhabbete girmişler. Ve bunu hoş bir şekilde bana anlatmakta. Ben bu kızı böyle konularda bana bahsetmemesi konusunda uyarmıştım. Yani yaşamış olabilir, ama bana bahsetme dedim. Kırıcı oluyor dedim. Ben karşıdan bir kız geçince rahatsız olmasın diye yere bakıp ya da yönümü değiştirerek geçen biriyim. O da bunun çok iyi farkında ama bunu demesi beni inanılmaz soğuttu. Sanki içimde bir şeyler birden kırıldı da yok oldu gibi oldu bir anda.

"Neyse ya, yapmam. Kusura bakma, özür dilerim," vs. demekte. Ama bilmiyorum. Bu kıza bağlandım. 3 yıllık dostuma anlatmadığımı buna anlattım ama bu yaptığı son şey çok kırıcı oldu. Önerilerinizi bekliyorum.
instasını verdıyse ben olsam daha ugrasmazdım o kızla ama alttakı arkadasın dedıgı gıbı senı kıskandırmak ıcınde yapmıs olablır

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yo
hocam ben 6 sene eskişehirde kaldım. bir çok arkadaşım arkadaşlarımın arkadaşları sayesinde bir çok insanlarla tanıştım. ama 1 aylığına başka şehire memleketime gittim. ve arakdaşımın vesilesiyle onlada tanıştım. o süreç içerisinde ne olduysa çok fazla bi etkiye kapıldım. tanıştıktan sonra belirli bir süre içerisinde ve benim dönmem gerekiyordu hoop 5 ay memlekette onun yüzünden kaldım orda tabii ki arkadaş olarak. aramız baya iyi olmuştu arkadaş neticesinde bir güven kazanmıştık. hatta ailesiyle bile tanışma imkanıyla bulundum. annesi konser önünde parfüm satıyordu tanıştık orda sonra araçlarında sorun vardı ben kendim bıraktım onları. sonra sevdiğim yani hoşlandığım insanı gece 1 gibi evine bırakmaya gidiyordum en yakın arkadışla okey oynarken annesi balkonda gördü bizi ve beni davet etti. babası uyuyuordu yardım karşılığında içeriye davet ettiğini düşünüyorum ve sabah 5 kadar sohbet ettik sonra kendi evime gittim. ben açılmadım kıza karşı ama belli ediyordum. arkadaşları zaten anlamıştı.
Sonuç ne oldu? Merak ettim.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Arda Teksin
Yeniden yapmasını beklemeye gerek yok gibi ama son bir şans ver

Aldatmak zaten sadece cinsellikle olmaz hocam sözlü olarak da insan aldatılabilir 3 ten fazla olduysa salın alın fesatlık mı yapıyor ne yaparsa yapsın çok sinir oluyorum şöyle kızlara inşallah arkandan konuşmamıştır
Cidden, günümüz neden böyle, anlam veremiyorum. Yakın dostlarına bile anlatmadığı şeyleri sana anlatıyor, değer veriyor, mutlu olmanı ve bir yerlere varmanı istiyor. Ama bunun karşılığında böyle bir şey yapıyorsun, neden? Hadi tek günlük zevk için diyelim, eline ne geçecek? Vallahi, yanlış dönemin insanlarından biriyim.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yo
1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :)

4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına göre en son 1 yıl önce bir çocukla buluşmuş. Çocuk direkt cinsellik konusuna falan girmiş. Bu yüzden konuşmayı kesip, ailevi nedenlerden dolayı ağır bir depresyona girmiş. Bunu söyledi. Yani şu sıralar Instagram'ı sadece kızla konuşmak için kullanıyorum. Mesajlarına anında bakıyorum, ilgi veriyorum. O mutlu oldukça ben daha da mutlu oluyorum. Fakat o mesajlara geç bakıyor, aktif olmasına rağmen geç yazıyor. Bunun nedenini soruyorum, mantıklı cevaplar veriyor.

Bugün bu arkadaşıyla Mersin Forum tarafına gitmiş. Mersin'de yaşayanlar, pazar günleri oranın nasıl bir varoş ortama sahip olduğunu bilir. Ben de günün nasıl geçti vs. diye o muhabbeti açtım. Kız direkt "Gezdik falan, sahile gittik. Çekirdek kola yapacaktık, kolayı açamadım," dedi. Orada tas kafalılara rica bulunmuş falan. Sonra şahıs bunun Instagram'ını istemiş, muhabbete girmişler. Ve bunu hoş bir şekilde bana anlatmakta. Ben bu kızı böyle konularda bana bahsetmemesi konusunda uyarmıştım. Yani yaşamış olabilir, ama bana bahsetme dedim. Kırıcı oluyor dedim. Ben karşıdan bir kız geçince rahatsız olmasın diye yere bakıp ya da yönümü değiştirerek geçen biriyim. O da bunun çok iyi farkında ama bunu demesi beni inanılmaz soğuttu. Sanki içimde bir şeyler birden kırıldı da yok oldu gibi oldu bir anda.

"Neyse ya, yapmam. Kusura bakma, özür dilerim," vs. demekte. Ama bilmiyorum. Bu kıza bağlandım. 3 yıllık dostuma anlatmadığımı buna anlattım ama bu yaptığı son şey çok kırıcı oldu. Önerilerinizi bekliyorum.
Aktif olmasına rağmen geç cevap vermesinim mantıklı cevabı ne?
Ben mantıklı cevap alamıyorum da.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
böyle kızlarla ciddi düşünmeyiniz. insanın en ufak hareketi bütün karakterini belli eder.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Alperen Yılmaz
Aktif olmasına rağmen geç cevap vermesinim mantıklı cevabı ne?
Ben mantıklı cevap alamıyorum da.
Onu ben kardeşimden biliyorum "kendimi ağırdan satarım" meselesi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Sonuç ne oldu? Merak ettim.
sonrasında hocam ben belli etmedim ona karşı ama illaki biliyordu doğum gününde kutladık beraber baş başa yemek olsun hediyesi olsun. ben kaybetme korkusundan açılamadım. arkadaşları sen seviyorsun onu demi felan dediler bende hayır nerden çıktı felan dedim. hadi hadi biz biliyoruz ve bunun farkındayız ve sevdiğim kişi zeynep ile görmüşmüşler ben güldüm sadece sorduklarında. hani eli yüzü düzgün benimle çok ilgileniyor ama o başka şehirde ben başka şehire gideceğim felan demiş kendisi başka şehirde ünüversite okuyor ve memleketimiz aynı ailesini ziyarete gelmiş uzun dönem. bana evliliğe kadar gidilecek bir insan demiş arkadaşlarına ama ben evlenmeyi şu anda düşünmüyorum dedi ve ikimizde başka şehirlere giderek olay kapandı. beni kendi şehrine çağırdı 3 gün felan kaldım.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Arda Teksin
instasını verdıyse ben olsam daha ugrasmazdım o kızla ama alttakı arkadasın dedıgı gıbı senı kıskandırmak ıcınde yapmıs olablır
Dediğim gibi, bu olaylar ilk değil. Instagram'ını vermemiş ama muhabbete bile girmesi kötü bir şey. Karşıdaki kişi iyi niyetli ve medeni biri olsa, 10 saat konuşsa bile bir şey demem. Ama konuştuğu kişi insan evladına benzemeyen tipler.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Alperen Yılmaz
Cidden, günümüz neden böyle, anlam veremiyorum. Yakın dostlarına bile anlatmadığı şeyleri sana anlatıyor, değer veriyor, mutlu olmanı ve bir yerlere varmanı istiyor. Ama bunun karşılığında böyle bir şey yapıyorsun, neden? Hadi tek günlük zevk için diyelim, eline ne geçecek? Vallahi, yanlış dönemin insanlarından biriyim.
Yanlış dönemi düzeltmek için kendimi feda etmis insanlardan biri sayılırım ama daha sülalemdeki insanları düzeltemedim gerçekten zor keşke hepsi rüya olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,396
Üyeler
168,622
Son üye
coupe82
Top Bottom