Neler Yeni

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu (GÜNCELLEME)

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Arda Teksin
şimdi günümüzde kızların özür diletme mevzusu farklı kimisi erkeğin acizliğini kullanmak için yapar. illa denk gelmişsinizdir bir durum olur iki tarafta ağlar "aşkım ağlıyor musun :( bir bakayım sana" tarzında duygusal kelimelere sığınırlar. içinden geçenler genelde "şu enayiye bak bu baştan böyle yıkıksa benim için hiçbir işe yaramaz" kafasında düşüncelere girerler. konuya dönersek sana yaptığı açıklama dümen şahsen. hadi mesaja bakmasın etmesin random erkeğe bu kadar hızlı açılıyorsa sıkıntı vardır. son şansı vermek yerine test et kızı bakalım ne istiyor güç mü aşk mı misali.
İnsanları test etmek bana şahsen saçma ve çocukça geliyor. Aslında hayatıma normal devam eden biriydim. Ortak arkadaş sayesinde bu kızla bir yerde konuşma şansı buldum ve cidden çok ama çok uzun zaman sonra ilk görüşte birinden hoşlandım. Çevresinden birkaç kişiyle daha konuşma şansım oldu ve nasıl biri olduğunu az çok aklımda kurdum. Ama işte son dakika golü mü derler, öyle bir duruma düştüm. Bir erkekle konuşmasında bir sakınca görmüyorum; bu kimine göre g##tlık anlamına gelebilir ama bence öyle değil, o evreyi geçtiğimi düşünüyorum. Ancak konuştuğu kişi her şeyden bir karşılık bekleyen tas kafa biri olunca maalesef böyle oluyor.

cr1ta

80+ Bronze
Elimden geldikçe mantıklı bakmaya çalışıyorum. Gerçekten milyonda bir mi derler, bilmiyorum ama kızla aşırı uygun olduğumuzu düşünüyorum ve bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum. Tek anlaşamadığımız konu, onu uyarmama rağmen bu şekilde davranmaya devam etmesi. Şu anda sadece benimle konuştuğuna yemin edebilirim, ama kanıtlayamam.
Kardeşim lise zamanlarımda benimde böyle bir ilişkim olmuştu. Uyku dışında her an konuşuyorduk, konuşmadığım her an modum düşüyordu. O giderse bir daha kimseyle iyi anlaşamam diye düşünüyordum bu yüzden de kaybetmekten korkuyordum. Bu durum zamanla beraberinde güven problemini de getirdi fakat bir yere kadar tabii en sonunda içindekileri ister istemez döküyorsun ve ondan sonra iki tarafta bir daha eskisi gibi olamıyor. Olayın üzerinden yıllar geçti şuan düşününce olayların öyle olmadığını anlıyorsun ne o sana uyan tek kişi ne de sen ona uyan tek kişisin. Kısacası böyle bir yere varamazsın fazla duyguya kapılırsan kimligini kaybedersin, sıradanlaşırsın. Kendi sınırlarını koru.

Kara*

80+ Silver
İnsanları test etmek bana şahsen saçma ve çocukça geliyor. Aslında hayatıma normal devam eden biriydim. Ortak arkadaş sayesinde bu kızla bir yerde konuşma şansı buldum ve cidden çok ama çok uzun zaman sonra ilk görüşte birinden hoşlandım. Çevresinden birkaç kişiyle daha konuşma şansım oldu ve nasıl biri olduğunu az çok aklımda kurdum. Ama işte son dakika golü mü derler, öyle bir duruma düştüm. Bir erkekle konuşmasında bir sakınca görmüyorum; bu kimine göre g##tlık anlamına gelebilir ama bence öyle değil, o evreyi geçtiğimi düşünüyorum. Ancak konuştuğu kişi her şeyden bir karşılık bekleyen tas kafa biri olunca maalesef böyle oluyor.
o geniş gönüllülük kısmı farklı seviye orayı geçtiğiniz gayet belli kızı da inceden çözmüşsünüz burada yine sıkıntıya giriyor insan karakteri başka düşünceleri başka olur veya etkilendiği ortamlar olur buradan direksiyonu çevirmek çok zor oluyor hikayenin sonunu merak ettim umarım hayırlısı olur

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Arda Teksin
Kardeşim lise zamanlarımda benimde böyle bir ilişkim olmuştu. Uyku dışında her an konuşuyorduk, konuşmadığım her an modum düşüyordu. O giderse bir daha kimseyle iyi anlaşamam diye düşünüyordum bu yüzden de kaybetmekten korkuyordum. Bu durum zamanla beraberinde güven problemini de getirdi fakat bir yere kadar tabii en sonunda içindekileri ister istemez döküyorsun ve ondan sonra iki tarafta bir daha eskisi gibi olamıyor. Olayın üzerinden yıllar geçti şuan düşününce olayların öyle olmadığını anlıyorsun ne o sana uyan tek kişi ne de sen ona uyan tek kişisin. Kısacası böyle bir yere varamazsın fazla duyguya kapılırsan kimligini kaybedersin, sıradanlaşırsın. Kendi sınırlarını koru.
Haklısınız hocam, son bir deneme diyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o geniş gönüllülük kısmı farklı seviye orayı geçtiğiniz gayet belli kızı da inceden çözmüşsünüz burada yine sıkıntıya giriyor insan karakteri başka düşünceleri başka olur veya etkilendiği ortamlar olur buradan direksiyonu çevirmek çok zor oluyor hikayenin sonunu merak ettim umarım hayırlısı olur
Son kez hem ona hem de kendime bir şans vereceğim. Tekrar böyle bir şey yaşanırsa, konuşmayı doğrudan keseceğim.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerim deveci
kibar insan her zaman ezilir kullanılır her şeye özür dileyip alttan almamanız gerektiğini düşünüyorum.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Ömer
çok saçma fazla takmaman gerekir hocam he de geçiştir bariz kız seni sevmiyor yada arkadaş olarak görüyor koy mesafeyi kaçan her daim kovalanır başka kızlarla konuş kıskanırsa sana yanaşmaya çalışır yanaşmazsada kıskandırmaya çalıştığın kızlarla konuş zaten söylediklerine bakınca pekte ileriye dönük ciddi bir şey göremiyorum bu devirde ciddi düşünen kimse yok sende kimseyle ciddi düşünme buna kim ne derse desin sonunda ben üzülüceğime başkaları üzülsün

Top Bottom