ardaakahs
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 525
- İsim
- Arda Teksin
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsanları test etmek bana şahsen saçma ve çocukça geliyor. Aslında hayatıma normal devam eden biriydim. Ortak arkadaş sayesinde bu kızla bir yerde konuşma şansı buldum ve cidden çok ama çok uzun zaman sonra ilk görüşte birinden hoşlandım. Çevresinden birkaç kişiyle daha konuşma şansım oldu ve nasıl biri olduğunu az çok aklımda kurdum. Ama işte son dakika golü mü derler, öyle bir duruma düştüm. Bir erkekle konuşmasında bir sakınca görmüyorum; bu kimine göre g##tlık anlamına gelebilir ama bence öyle değil, o evreyi geçtiğimi düşünüyorum. Ancak konuştuğu kişi her şeyden bir karşılık bekleyen tas kafa biri olunca maalesef böyle oluyor.şimdi günümüzde kızların özür diletme mevzusu farklı kimisi erkeğin acizliğini kullanmak için yapar. illa denk gelmişsinizdir bir durum olur iki tarafta ağlar "aşkım ağlıyor musunbir bakayım sana" tarzında duygusal kelimelere sığınırlar. içinden geçenler genelde "şu enayiye bak bu baştan böyle yıkıksa benim için hiçbir işe yaramaz" kafasında düşüncelere girerler. konuya dönersek sana yaptığı açıklama dümen şahsen. hadi mesaja bakmasın etmesin random erkeğe bu kadar hızlı açılıyorsa sıkıntı vardır. son şansı vermek yerine test et kızı bakalım ne istiyor güç mü aşk mı misali.