Sevdiğim kızın abisi var

Lisede ilişki yaşanmaz, bunu herkes biliyor. Aşık olunca derslerde hep onu düşünüyorsun, konsantre olamıyorsun. Evde de sürekli aklında o oluyor, dersleri anlayamıyorsun. Bu yüzden bu işlere hiç bulaşmamak lazım. Mesela ben okulda bir kızla bakışıyoruz, üstelik çok da güzel bir kız. Aklımdan çıkmıyor, yapacak bir şey yok. :)
1 saat önce hoşlandığım kızın patlak olduğunu öğrendim moralim çok bozuk daha 9.sınıfta nasıl bakireliğini kaybediyor aklım almıyo 😭

1 saat önce hoşlandığım kızın patlak olduğunu öğrendim moralim çok bozuk daha 9.sınıfta nasıl bakireliğini kaybediyor aklım almıyo 😭

9. Sınıftakiler kaç yaşında oluyor?

Erkek kardeşi ben olsam seni sakat bırakırım 95 kiloyum bana dokunamazsın zaten sonuçta ilerde ne olacağını kestirebildiğimizden dolayı onun abisine kalmış bir olay isterse izin verir isterse izin vermez eğer hoşlandığın kızda seviyorsa seni samimi olarak
Yaşın kaç birader senin sakat bırakırmış laflara bak klavye delikanlısı seni

Erkek kardeşi ben olsam seni sakat bırakırım 95 kiloyum bana dokunamazsın zaten sonuçta ilerde ne olacağını kestirebildiğimizden dolayı onun abisine kalmış bir olay isterse izin verir isterse izin vermez eğer hoşlandığın kızda seviyorsa seni samimi olarak
Kilondan yola çıkarak benden yaşça büyük olduğunu varsayıyorum. Canım abim, iyi misin... yani psikolojik sorunların var ise psikolog falan ayarlayabiliriz sana istersen. Çekinme, konu açarsan yardımcı oluruz sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. Sınıftakiler kaç yaşında oluyor?
14 oluyolar abi 2011 liler

Kilondan yola çıkarak benden yaşça büyük olduğunu varsayıyorum. Canım abim, iyi misin... yani psikolojik sorunların var ise psikolog falan ayarlayabiliriz sana istersen. Çekinme, konu açarsan yardımcı oluruz sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 oluyolar abi 2011 liler

Hızlı yaşıyorlar hayatı. Yapacak bir şey yok.

18 yaşında bir genç olarak 2005 sonrası gençlerle sevgili olmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum hiç bir dini inanışım yok ama bakirelik bence çok önemli bir şey ULAN 14 YAŞINDA 14 YAŞINDAN NE YAPTIN NASIL YAPTIN , ben 14 yaşında işemeyi öğreniyordum ya.

Ya tamam Türkiye’deki belli bir kesim artık böyle şeyleri çok normalleştiroyor ama bu ne abi 14 yaşında ne görmüş olabilirsinde bunu yapabilirsin bizim Türkiye’deki 15-25 yaş arası kızların %30-35 i bu durumda diyecek söz yok umarım herkesin temiz güzel yürekli eşleri olur ama buna diyecek laf bulamadım harbiden

banada saçma geliyor ama sonuc olarak kendi fikirleri bence genel bi baskı olduğu icin ülkede ondan daha cok böyle acılmaya yoneliyorlar bence şimdi patlak olsanda olmayıp yüzünü açsan aynı muameleyi görüyon toplumda

Beyler kızın abisiydi falan filan iş yalan oldu. Kızla tiktokda takipleşiyordum bi istek geldi bi elemandan, neyse işte selamün aleyküm, aleyküm selam derken dedi dostum sevgilimle niye takipleşiyorsun falan dedi. bende dedim kim söyle çıkarayım kardeşim dedim. Dediki işte şu kız (benim konuştuğum) bende tamam dedim hiç çaktırmadım. Sonra dediki yanına falan gidiyormuşsun dedi (sadece okulda instasını almıştım hafta başında bir de o katta geziyordum doğal olarak) Neyse işte dedim hayır gitmiyorum. Alllaa alllaa diye yazdı bişey yazmadım sonra kızı takipten çıktım çıkardım engelledim tiktokda. Elemanda yazmış ''neyse dostum sağol çıkarmışsın eyw'' yazdı. İnstagrama gittim orada o elemanla takipleşmiyor işin en garip kısmı burası beyler. Ben zaten 1-2 gün önce soğukluk sezmeye başlayıp şüphelenmiştim ki zaten bende ilgimi yitirmiştim son 1-2 gündür, bu zamana kadar şüphelendiğim hangi kız varsa beni yanıltmadı. İnstagramdan da kızı çıkıp çıkardım takipten, tema sonbahar temasıydı hiç ellemedim bildirim gitmesin uğraşmayayım diye, sadece son attığı mesaja attığım kalp emojisini kaldırdım. en son dün konuştum kızla aynı semtteyiz demiştim. işte dedi kardeşimi alcam denk düşmeyelim sen neredesin demişti bende dedim sıkıntı mı var niye öyle diyorsun işte (ya o çocuktu ya da gerçekten kardeşi) Kıza da söylemiştim tt boş iş ya falan sonra hesap açtım dedim takipleşelim diye, niye açtın falan hani boştu dedi bende dedim arkadaşlarım falan filan dedim, kızın snap ve tt kullanması en büyük şüphemdi ve zaten sormuştum ''sana yazan var mı'' diye yok demişti kısa kısa cevap atıyordu. Neyse işte beyler bir hikaye başlamadan bitti en azından daha fazla zamanım harcanmadı.

Son düzenleme:
Kıza gidip hesap sormayı da düşünmüyorum uzatmanın alemi yok.

Son düzenleme:
İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum diyemem. eskiden başka biriyle de bir olay da kuzeni çıkmıştı piyasaya o yüzden bitmişti. Ama bu hepsinden farklı, aynı okulda olmak iyi bir etken hem de kötü bir etken.
abi kaderlerimiz aynı yaşadığım en kötü durum gibi bişey iğrenç bişey

Geri