Çok teşekkürler videolardaki beslenme programlarının çok yardımcı olduğunu düşünmüyorum zaten. Kişiye göre değişebilen bir şey sonuçta
1764437466
Spor...
1900 çıkıyor 3000 demişsin. Aşırı saçma bir kalori alımı olur. 2400 falan yap maksimum. 6 hafta devam et 2 hafta başına 1 kiloya yakın artış olursa böyle...
Yaklaşık 5 yıldır spor yapıyorum, ptlikte yaptım. Kalorinden daha çok makroların önemli. Yağ/karb/protein makrosu. Evde zor. Neden zor, formunu tutturman...
Dostlar selam başlığa tam ne yazacağımı bulamadım o yüzden böyle yazdım “vücut yapmak” kısmına çok takılmayın. Direkt konuya giriyorum. Oldukça detaylı...
Bu adamın çoğu programı aynı temelde gördüğüm ilk videoyu hızlıca baktım gönderdim. Evde kısıtlı ama imkansız değil. Zayifsin sorun olacağını sanmam ama ilk...
Dostum selam kilom 56 boy 180 abur cubur, paketli gıda, şeker, un, aşırı yağ ve tuz tüketmiyorum ekmek olarak tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltılarda da 2...
Hocam selamlar bende bu konu hakkında konu açıcaktım forumda dolaşırken sizin bu mesajınızı gördüm gerçekten bir yardıma yönlendirmeye ihtiyacım var bende...
Arkadaşım, hem kas yaparsın hem de kilo verirsin. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum tam 1 yıllık değişimim. Spor salonuna gitmedim, daha doğrusu gidemiyorum...
Hocam selamlar siz biliyosunuz sanırım bu işleri. Bende ebaydan bir gözlük almayı düşünüyorum sadece ürün fiyatı tahmini MİNİMUM 2-3 bin TL tutacak gibi. 5...
Merhabalar ebaydan bir gözlük almayı düşünüyorum türkiyede aradığım modeli bulamadım fakat daha öncesinde hiç yurt dışından alışveriş yapmadım sistemi pek...
Hocam Scar değilde düz Asus Rog Strix g16 2025 versiyonları nasıl. Intel işlemcili olanlar. Bilgisayar mühendisliği için alıcam asıl amacım yazılım fakat...