Arama sonuçları: *

1. B

TYT Fizik ve biyoloji kanal önerisi

Altuğ güneş temelden mi anlatıyor?
  2. B

Özcan aykını temeliniz yoksa izlemeyin falan diyolar hep ne diyosunuz
  3. B

Çok teşekkürler
  4. B

1 ayda 18-19 derken tyt netleri değil mi? Peki başlangıçta kaçtı tyt fen netiniz yani kaçtan 18 19 a çıktınız? Benim planımda video ders kitaplarıyla kampı bitirip belki birer soru bankası çözüp ya da soru bankası çözmeden full denemelerle ilerlemek. Ayrıca ogm materyal konu özetlerini de...
  5. B

Hocam vip fizik bir tık uzun. Ve bazı forum mesajlarında fazla sohbet ediyor konudan sapıyor gibi şeyler yazılmış. Malum çok zaman yok. Kalan süre için zamandan kısmak istiyorum ama fiziğim en en en temel seviyede olduğu için detaylı ve sıfırdan anlatan birinide istiyorum. Günlük 1 fen dersi...
  6. B

Altuğ güneş sıfırdan mı anlatıyor?
  7. B

Tyt fizik ve biyoloji için kanal önerisi istiyorum. Fiziğim sıfır. Biyoloji için biosem, fizik için VIP fizik var. Fakat bu ikiside oldukça uzun kamplara sahipler. Biyoloji için Benim Hocam, fizik içinde özcan aykın veya altuğ güneş düşündüm alternatif olarak. Fakat bazı sorular takıldı kafama...
  8. B

Hızlı TYT Matematik ve sonra AYT

E bitiririz o zaman
  9. B

Fonksiyonların tamamen bitmesine gerek olmayabilir belki çünkü ayt fonksiyonları biraz daha farklı grafik ağırlıklı falan ama kümeler ve çarpanlara ayırma önemli. Bende en kısa sürede bitrip ayt ile paralel götürmeyi planladım.
  10. B

Teşekkürler hocam umarım güzel sonuçlarla güncelleyebilirim konuyu temmuzda 🙏
  11. B

Anladım teşekkürler 1765587914 345 için ne diyorsunuz? Hem ösym tarzı zor testleride var kolay testleride.
  12. B

Kusura bakmayın düzeltmeyi görmedim. Tyt mat netim orta seviye bir denemede 7-10 civarı, zor denemede daha düşük geliyor. Sizce matın ilacı yine de fazla mı basit gelir?
  13. B

Öneri nedir? Tyt genel netler 40-50 civarı şu an için ne çözebilirim ki daha başlangıçta? 345+matın ilacını beraber ilk kaynaklar olarak çözücem bu ikisini bitirdikten sonra ilk 12 konuyu üst düzey bir kitaptan tarayıp aynı zamanda full denemelerle götürücem. Üst düzey kitap 3d, orjinal olabilir.
  14. B

Hocam açar mısınız? Ders ders mesela matematik için 30 derken diğerleri için kaç civarı net düşündünüz?
  15. B

Teşekkürler hocam. Tyt yi ocak sonuna kadar bitirden kastın genel bütün derslerse ben öyle düşünmedim. Ocak ortası veya sonuna kadar tyt matematik ve tyt fen(fizik kimya biyo) bitirmeyi planladım. Ağırlığımı full bunlara vericem. Tyt fen dersleri için her birine 1 veya en fazla 2 hafta verdim. 1...
  16. B

Evet bende bu video serisinden yardım alarak çalışma planı çıkarmıştım. Tabii bir kaç farklılık olur ama genel olarak bunlar üzerinden 1765571814 Hocam sizin benim hedef ve senaryoya objektif yorumunuz nedir?
  17. B

Evet biliyorum dostum tyt yine 28-29 sınırlarında kalsa bile ayt ye yüklenip ayt 30+ yapmak istiyorum. Dediğim gibi yeni yıldan sonrası için özel matematik dersi istiyorum tanıdık falan var yer yoksa bile ayarlatıcam. Asıl hedefim tabii ki matematik hem tyt hem ayt 30+ net. Türkçe temelim sağlam...
  18. B

Evet olabilir ilk 12 konuyu güzelce bitirmiş olacağım için tyt kampıyla ayt matematiği beraber götürebilirim o zaman
  19. B

Evdeyim. Daha öncede birkaç kez daha konu açmıştım cevap vermiştin hedef ilk 40k. Evet ciddiyim. Elimden gelenin fazlasını yapıcam. Günlük çalışma süresi minimum 10. Zamanla 13-14-15 zorlamak istiyorum. Yeni yıldan sonra matematik özel ders almayıda düşünüyorum. Tyt kampı şart mı aslında onu...
  20. B

Selam. Tyt matematik için Bıyıklı Mat’ın 10 günde ilk 12 konu temel atma kampını kitabıyla beraber bitirip sonrasında paralel şekilde problemler+geometri+AYT Mat başlamayı düşündüm. Konunun çalışmasını yapıp sonrasında 345 ve matın ilacından konunun testlerini çözücem. Kampı bu şekilde...
Geri