1 ayda 18-19 derken tyt netleri değil mi? Peki başlangıçta kaçtı tyt fen netiniz yani kaçtan 18 19 a çıktınız? Benim planımda video ders kitaplarıyla kampı bitirip belki birer soru bankası çözüp ya da soru bankası çözmeden full denemelerle ilerlemek. Ayrıca ogm materyal konu özetlerini de...
Hocam vip fizik bir tık uzun. Ve bazı forum mesajlarında fazla sohbet ediyor konudan sapıyor gibi şeyler yazılmış. Malum çok zaman yok. Kalan süre için zamandan kısmak istiyorum ama fiziğim en en en temel seviyede olduğu için detaylı ve sıfırdan anlatan birinide istiyorum. Günlük 1 fen dersi...
Tyt fizik ve biyoloji için kanal önerisi istiyorum. Fiziğim sıfır. Biyoloji için biosem, fizik için VIP fizik var. Fakat bu ikiside oldukça uzun kamplara sahipler. Biyoloji için Benim Hocam, fizik içinde özcan aykın veya altuğ güneş düşündüm alternatif olarak. Fakat bazı sorular takıldı kafama...
Fonksiyonların tamamen bitmesine gerek olmayabilir belki çünkü ayt fonksiyonları biraz daha farklı grafik ağırlıklı falan ama kümeler ve çarpanlara ayırma önemli. Bende en kısa sürede bitrip ayt ile paralel götürmeyi planladım.
Kusura bakmayın düzeltmeyi görmedim. Tyt mat netim orta seviye bir denemede 7-10 civarı, zor denemede daha düşük geliyor. Sizce matın ilacı yine de fazla mı basit gelir?
Öneri nedir? Tyt genel netler 40-50 civarı şu an için ne çözebilirim ki daha başlangıçta? 345+matın ilacını beraber ilk kaynaklar olarak çözücem bu ikisini bitirdikten sonra ilk 12 konuyu üst düzey bir kitaptan tarayıp aynı zamanda full denemelerle götürücem. Üst düzey kitap 3d, orjinal olabilir.
Teşekkürler hocam. Tyt yi ocak sonuna kadar bitirden kastın genel bütün derslerse ben öyle düşünmedim. Ocak ortası veya sonuna kadar tyt matematik ve tyt fen(fizik kimya biyo) bitirmeyi planladım. Ağırlığımı full bunlara vericem. Tyt fen dersleri için her birine 1 veya en fazla 2 hafta verdim. 1...