Dün forumdaki arkadaşlar vesilesi ile hepsiburada üzerinden sipariş vermiş olduğum Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu bugün hepsijetXL sancaktepe şubesinden dağıtıma çıkarıldıktan sonra bana bir mesaj geliyor ürünü teslim edemedik (teslim almadığım öne sürülüyor) ve iade işlemlerini başlatıyoruz konu hakkında hemen müşteri hizmetlerini aradım derdimi anlattım ortada bir hata olduğunu belirttim bana verilen cevap şu şekilde evet sizi çok iyi anlıyorum ortada bir hata var bu hatayı çözümlemek için işlem başlatıyorum dendi bundan birkaç saat sonra bana hepsiburada üzerinden bir mesaj geliyor ve ürünün iade edileceği belirtiliyor çok sinirlenip tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum konuyu en baştan izah ediyorum ve o kargonun kargo aracına yüklenmediğine emin olduğumu iletiyorum çünkü ortada bir hile yalan olduğu çok açık ve bana hala deniyor ki kargocu arkadaş adrese gelip sizi bulamadı halbuki sabah 8 den beri evin içinde ayaktayım ki normalde adreste olmasan bile hepsijet firması seni arar elimizden bir şey gelmiyo vs dediler bende bu inceleme sonucu o karar veren kişinin (sözde yetkili departman) beni aramasını talep ettim umarım bu talebimi de reddetmezler ortadaki mağduriyet açık belki de o paket buraya dahi gelmedi param alıkoyulmuş durumda daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Okudunuz için teşekkürler iyi forumlar.
up
Okudunuz için teşekkürler iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
Son düzenleme: