Yardım Hepsiburada Stokta Olmayan Ürünü Satıyor Ve Göndermiyor

Müşteriyi kaçırmak istemiyor. Elde mal da yok. Bu nedenle oyalamak istiyor.
Spigenin Kendisini Aradım Ay Sonu Gelir Diyor Stok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir siparişimde kargolama süresi geçtikten sonra iletişime geçmiştim ve müşteri hizmetleri beni arayıp dilerseniz aynı ürünü satan başka satıcıya yönlendirebiliriz fiyat farkını yansıtmayız veya ücret iadesi demişti. Kendi sattığı ürünlerde bunu yapıyor mu bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
Sroun İlk Günfrn Beri Başka Satıcıdada Yok ürün Trendyol N11 Kimsede Yok

Hocam ben de aldım halen kargoya verilmedi
benim aldığımın aynısı mı ?

Spigenin Kendisini Aradım Ay Sonu Gelir Diyor Stok

Sroun İlk Günfrn Beri Başka Satıcıdada Yok ürün Trendyol N11 Kimsede Yok

benim aldığımın aynısı mı ?
Evet birebir aynısı

Selamlar Beyler 26 Ekim 2025 Günü Hepsiburada Üzerinden Spigen 20000 mAh Powerbank Satın Aldım Alırken Bir Baktım 5 Kasım Elinde Diyor Yaklaşık 1 Haftadan Fazla Dedim Tamam Beklerim Yeni Telefon Alacaktım Sırt Çantası Aldım Bunun İçin Dedim Beklerim Alayim 1099 TL'ye Aldım Satıcı Hepsiburada Ve Preimum Müşterisiyim Bu Arada 2 Gün Geçti Bekliyorum Süre Uzun Hemen Gelmesini İstiyorum Ama Baktım Daha Hazırlanıyor Ekranına Bile Geçmemiş Aradım Hepsiburada'yı Anlattım Dedim Bu Ürün İle İlgili Bir Sorun Mu Var Neden Daha Hazırlanıyor Ekranına Geçmedi Stok Sorunumu Var Dedim Başka Yerde Duymuştum Dedim Daha Sonra Temsilci Yok Stoklarımız Var O En Geç Tarihi Gösteriyor Dedi Tamam Dedim Aradan 2 Gün Daha Geçti 30 Ekim Olmuş Baktım Ürünün Sayfası Yok Hani Bu Ürün Stokta Yoktur Yazılı Sayfa Değil Direk Tıklayınca Ürün Sayfası Gelmiyor Ve Hala Ürün Hazırlanıyorda Değil Tekrar Üzerine Basarak Sordum Bakın Dedim Stok Var Mı Yok Mu ? Var Bekleyin En Geç Süreyi Dediler Tamam Dedim 2 Kere Aciliyet Notu Gönderttim Sonra 3 Kasım Kargoya Verilme Günü Geldi Yani Dün Ve Bakıyorum Hala Hazırlanıyorda Değil Saat 18:30 Oldu Kargoya Verilemiş Aradım Hepsiburadayı Dediler Satıcı Hepsiburada Kargo Hepsijet Biz Saat 23:59'a Kadar Çalışıyoruz Bizi 21:00'da Tekrar Arayın Dedi Aradım Bu Sefer Gene Aynı Şeyleri Konuştu 23:50'de Arayın Dedi Aramadım Bende Müşteri Hizmetleri Zaten Kapanıyor Sistem Üzerinden Talep Oluşturdum Birisi Aradı Dediki Ürün Stokta Yokmuş Ya 1 Hafta Bekleyin Yada İptal Edin 1 Hafta İçinde Gelmezse Stok Otomatik İptal Olur Bende Dedim Ki Bakın Hanfendi Ben Sizi 2 Kere Aradım Stok Var Mı Dedim Var Dediniz Dedim Neden Şimdi Beni Yanıltıp Zor Durumda Bırakıyorsunz Dedim Bana Diyor Ki Sipariş Gecikmesi Olmadan Stokları Göremiyoruz Lan Madem Stok Yok Neden Satıyorsun 3 Gün Boyunca Ürünü Dalga Geçiyorlar Resmen Ek Olarak O Günler Spigenin Kendi Sitesinde Aynı Fiyata Satılıyordu Şimdi 1499 TL Olmuş Ve Ordada Stok Yok Ne Yapacam Şimdi Beyler Ben ?

Alıntıyı görüntüle
Hepsi buradaya yakışmadı. İade etseler siz alana kadar zam gelmiş oldu. Ya farkıyla ödesinler ya da ellerinde olan üst modeliyle değişim yapsınlar.

25 inde almıştım bugün kargoya verilecek diyor bakalım bekliyoruz bu fiyata bu kalitede ürün bulamayacağım için beklicem mecbur
Seninki Verilirse Benimki Hala Verilmesse Bu Sefer Hepsiburada İle Davalık Olurum Valla Söverim Arayıp

Hepsi buradaya yakışmadı. İade etseler siz alana kadar zam gelmiş oldu. Ya farkıyla ödesinler ya da ellerinde olan üst modeliyle değişim yapsınlar.
İşte Yapmıyorlar

Yılbaşı yaklaşıyor. Batılı ülkelerde hediye alma mevsimi. 24 Aralığa kadar herkes herkese mutlaka hediyesini almalı. Muhtemelen Avrupa ve Amerika pazarına odaklanılıyor.

Yılbaşı yaklaşıyor. Batılı ülkelerde hediye alma mevsimi. 24 Aralığa kadar herkes herkese mutlaka hediyesini almalı. Muhtemelen Avrupa ve Amerika pazarına odaklanılıyor.
Hediye Ne Alaka Hocam

25 inde almıştım bugün kargoya verilecek diyor bakalım bekliyoruz bu fiyata bu kalitede ürün bulamayacağım için beklicem mecbur
Hocam Arayıp Sorar Mısın Müşteri Hizmetlerini Aynı Ürünü Alan Arkadaşıma Stok Yok Demişsiniz Bu Ürüne Ne Olacak Verilecek Mi Diye Sorup Dönme Şanşın Var Mı ?

Hediye Ne Alaka Hocam

Hocam Arayıp Sorar Mısın Müşteri Hizmetlerini Aynı Ürünü Alan Arkadaşıma Stok Yok Demişsiniz Bu Ürüne Ne Olacak Verilecek Mi Diye Sorup Dönme Şanşın Var Mı ?
Noel hediyesi.

Seninki Verilirse Benimki Hala Verilmesse Bu Sefer Hepsiburada İle Davalık Olurum Valla Söverim Arayıp

İşte Yapmıyorlar
Bende redmi buds 5 kulaklık vardı. Sonra durduk yere gürültü engelleme modunu açınca ufak dipten cızırtı geliyordu solda. Sonra trendyol üzerinden gönderdik garantiye. Hiç bir şey yok diyip 2 -3 boş ve olması imkansız sebep sayıp geri gönderdiler. Hatta ben kutuyu açtıklarından bile şüpheliyimde neyse. Sonra biz bunu direkt kendimiz garantisini sağlayan yere gönderdik. Ordanda sorun tespit edildi. İadesinin yapılcağı söylendi. Biz ilk başta redmi buds 5 bekliyorduk ama sağolsunlar redmi buds 6 göndermişler memnuniyet için. Fiyat olarak aşırı farkı yoktu ama sonuç olarak üst modeli ile değiştirmişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri