HEPSİBURADA DAVA AÇMAKLA TEHDİT ETTİ

Uzun zamandır bir firmanın teslim ettiği halde ücret iadesi yaptığını görüyorum teşekkür edecekleri yerde mağdur etmekte hb ye yakışırdı zaten

adamlar ertesi gün kapıda siparişi vermişsin sözlerini tutmamışlar. hukuksuz ve yasal olmayan şekilde keyfi olarak çarpmışlar üstüne. keşke gitseydin hukuki olarak üstlerine. uğraşmaya değer mi bilemiyorum da uyuz olur üstüne giderdim ben ana bacı sövüyorum şuan kendilerine ben bile uyuz oldum.

Dostlar Merhaba,
Yaklaşık 1 ay önce hepsiburada dan projeksiyon cihazı aldım kargo geldi ürünü kullanıyorum. Geçen gün kredi kartına baktığımda farkettim ürünün fiyatını iade etmişler. Taksitli olarak kartıma iade olmuş. Ben de hepsiburadayı aramadan önce uygulamasına girdim siparişim iptal oldu görünüyor. Ben de hepsbiburadayı aradım ve neden iade ettiklerini sordum iptal etmişsiniz dediler.

1 aydır ürünü kullanıyorum kredi kartı harcamalarıma bakmasam farketmeyecektim bile. Zaten ürünü teslim almışım iptal etme seçeneği bile yok böyle bir durumda nasıl iptal edebilirim dedim. Bana link verin veya aynı linkten tekrar satın alayım dedim. Satınalmayın biz size link oluşturup göndereceğiz dediler. Sonrasında link oluşturulamıyor şu iban adresine eft yapın dediler. Bende taksitli aldım neden peşin ödeyeyim hepsiburada nın yapı kredi kartı bile var. Taksitli link oluşturun dedim. Kredi kartınız uygun değil dediler. Aynı kredi kartından hepsiburada dan 2 ay önce buzdolabı çamaşır makinesi bile satın almışım. Ben de itiraz ettim. Bir gün sonra ödeme yapmadığınız için hukuk birimine aktardık konuyu diye mesaj geldi.

Hepsiburadayı tekrar aradım bu saçmalık nedir diye. Ödeme yapmamışsınız dedi. Konuyu tekrar anlattım yapabileceğimiz bir şey yok. Hukuk birimimiz sizi arayacaktır. dediler.

Bende ardından iban gönderin paranızı ödeyeceğim dedim. Konu kapandı fakat taksitli olarak sattıkları ürünlerin ödemesini iade edip sonrasında peşin ödeme istiyorlar ödemezseniz de dava açmakla tehdit ediliyorsunuz. Bu bütün sosyal medya mecralarından duyurmak istedim.
Benide Böyle Uğraştırıyorlar : https://forum.donanimarsivi.com/kon...olmayan-urunu-satiyor-ve-gondermiyor.1174381/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri