Arama sonuçları: *

1. S

Bir kaç pc parçası hakkında yardım

200 tl indirim kuponuyla daha ucuza geliyor. 11.11 de daha ucuzlar gibi sanki...
  2. S

Benim tercihim değil. Benden bunları yapar mısın diye ricada bulundular bende bilgim dahilinde olduğunca yardım ettim bilgimin yetmediği yerde de sizlere danışmak istedim. İlk bilgisayarını alacak birinin de çok üsteleyip hevesini kırmak istemiyorum. Listeye aldım güzel bir indirim gelirse...
  3. S

Reset tuşunu denedim. Anakart bağlantı yeri resette zaten onda sıkıntı yok reset çalışıyor. Kontrolcüyü bulamadım.
  4. S

Kasayı kurup teslim ettim dostum. Sıvı soğutucuyu bu hafta iyice düşünüp sipariş geçip takmaya giderim. Rgb kontrolcüsü için ufak ssd boyutlarında bir şey dediler baya bir açıp baktım kapakları falan göremedim bir ihtimal kabloların tıkıştırdıkları güç kaynağının arkasındaki boşlukta olabilir...
  5. S

Hepsiburada'nın cep telefonu siparişimi bir saatte kargoya vermesi normal mi?

Hepsijet te onların firması olduğu için saatin bir önemi yok bir an önce kargolamaya bakıyorlar.
  6. S

O kabloyu buldum da ben kasanın camsız tarafında kontrolcü var diye okudum bir yerde o kontrolcüyü bulamadım. Ya ben bulamadım ya hiç yok yada mümkün olan bir şeyse koymayı unuttular.
  7. S

Bu sistemi birlestirmekte sorun yasarmiyim

Birleştirmekten kastın kasayı toplamaksa internette bir çok kaynak mevcut. Bakarak yavaş yavaş sakince toparlarsın. Zaten ekstra bir ufak tornavidadan başka bir şey gerekmiyor. Yanında 1 arkadaşın ya da herhangi kafa dengi 1 kişi daha olursa iyi olur bazen ana karttaki o ufak soketleri ararken...
  8. S

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Ürünün iptal sebebi fiyat hatası değil. Aynısı yeni başıma geldi bunların yeni numarası bu. Ürün kırık diye kargo kabul etmedi diyorlar ama yenisini gönderin dediğinde kampanyalı ürün bitti diyorlar. Sence senin yazdığın kadar basit olsaydı böyle saçma olayların peşine düşerlermiydi ? Hb den...
  9. S

Reset tuşuna bağlanıyor diye bir kaç yerde okudum ama video falan göremediğim için anlayamadım bir türlü. Sanırım sonradan kontrolcü eklemek gerekli anakartta böyle bir özellikte göremedim. Yardımın için sağol.
  10. S

Nays 6-11 kasım özel kampanya 🔥

Amazon için şöyle güzel kampanya var. Garanti paracard dahil. https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000069478
  11. S

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Ürün bozuksa yenisini göndermek zorunda. Bence THH şansınızı deneyin. Banada süpürge için kargoda hasar gördü diye geri çektik dediler verdim THH ye bakalım ne sonuç çıkacak.
  12. S

Nays 6-11 kasım özel kampanya 🔥

Nays uzun zamandır kısmıştı geri iadeleri. Aylık limit 100 tl yaptı. Alt harcama limiti 500 tl yaptı. Bu kampanya bir süredir gelen en iyisi heralde.
  13. S

Ben sorunu cevaplarım da sen neden sorduğum sorular harici yorum yapıyorsun anlamıyorum. Kasayı kendime almadım ve bu özellikleri değiştiremiyorum. Zaten o yüzden özellikle yardım istediğim konu hakkında düşünce belirtilmesini istedim. Konu dışına çıkmadan yardım edebilirsen sevinirim onun...
  14. S

Bana kalsa frost commander tak gitsin ama işte bazı şeylere laf söz geçmiyor. 360 taksak ön tarafa kasa boğulur gibi geliyor o yüzden 240 alıp tepeye takayım diyorum çok faydası yok en azından zararı dokunmasın.
  15. S

1 Kerede konulara içeriği ile ilgili cevap verseniz keşke. Bütün olasılıkları yazdım sanıyorum ama yine de saçma bir yorum yazan bulunuyor. 2 konu hakkında yardıma ihtiyacım var kasa rgb kontrolcüsü ve sıvı soğutma diğer değerli fikirlerin sana kalabilir. Bu 2 konuyuda araştırdım fakat kafamda...
  16. S

Vatan dan aşağıda ki linkteki kasayı aldım. (Kazık yedin , neden aldın , keşke almasaydın , gg olmuş vs... şeyler yazmayın herkesin kendince sebepleri var.) Vatan sistem Kasa 3000d Kasayı 3000d , ssd yi crucial 1 tb yaptım. Kasanın reset tuşunu fanların renk değiştirme tuşu yapmak istedim...
  17. S

🔥İndirim Oral-B Vitality D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası 1000 tl

https://app.hb.biz/YhnMFUBMSCGE 700e kadar düştü. Dişini fırçalarken üşenen arkadaşlar alabilir. D100 den tek farkı yedek başlık koyma standı ve 1 adet yedek başlık geliyor olması. Buda şuan ki en ucuz yedek başlık. https://amzn.eu/d/6uvwSL6 Çakma almamaya çalışın çok çabuk dağılıyor.
  18. S

42K BÜTÇELİ F/P BİLGİSAYAR TOPLAMA TAVSİYE

Ssd 1tb altı alma pişman olursun. Hava yada sıvı soğutucu şart. Kasa daha büyük alırsan iyi olur. 650w yetiyor ama 750 alsan daha iyi. Baktığın ürünler indirime girebilir 11.11 de ama bu ABD seçiminden sonra belli de olmaz.
  19. S

Hemen hepsiburada ya baktım fiyat garantili ürün olsa ordan alacaktım bu konuyuda delil gösterirdim.
  20. S

🔥İndirim Oral-B Vitality D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası 1000 tl

Amazondan takip et 4 lüsü 350 ye düştüğü oluyor.
Top Bottom