Arama sonuçları: *

1. callousness

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

switch'i farklı aldım kanka temulardakinden, aşırı tok ve güzel sesi var ^^ beklemedeyim teşekkür ederim
  2. callousness

GÖRECEEZZZZ
  3. callousness

mantıken direkt gümrüğe gitmez mi hocam yani o da var 1734885005 sakın konusunu açma burda :D millet biraz tuhaf
  4. callousness

bakalım kanka, kamp kurdum gümrük önünde :D gelen çay var :kekw:
  5. callousness

harbiden ha 1734884800 ya da gümrük bize girer :kedi:
  6. callousness

YUNEXP. ile gönderin desem gönderirlerdi belki de :D bilmiyordum onu. BU ARADA SON DURUM BU
  7. callousness

Yanwen ile geldi hocam benim 1734884100 AMİN KANKAM
  8. callousness

15 dolara ne çıkar ki kanka, çıksın 200-300 veririm 1734883829 BEKLEMEDEYİZ HOCAMM
  9. callousness

ptt kabul etti dün, beklemedeyim :) Türk milleti işte, kendilerinden pahalı 1 şey alınca insanı a*tal yerine koymaya bayılan çok :D ki, yine konuya yazdı birisi. mail at belki faturayı düzenlerler diye ben de o şekil yol aldım :kedi:
  10. callousness

vergisiz gelirse son mesajı atıcam zaten büyük ihtimalle banlarlar :D
  11. callousness

faturayı 15dolar olarak gösterdiler 1734883340 kanka sarı sitede 4kya çıkıyor fiyatlar :kekw: 1800de ben verdim, vergi çıkarsa da 2binden hallice olur, np.
  12. callousness

hocam dogrudur, etiket değişiyor yine dogru. videoları da izledim kutular da farklı ondan diyorum :kedi: gelirse şayet görürüz :kekw: 1734881087 Ice Vein Switch aldım :kedi:
  13. callousness

sadece fazladan para verdim tüm mevzu bu hocam :D herkesi s*lak yerine koymaya bayılıyorlar hatta az önce arkadaşın birisi "bizimki epomaker işbirlikçi değil mi hahahaha?" diye bağırmış, bir arkadaş almış temudan hiçbir yerinde epomaker ibaresi göremedim:d elinde aula f75 olan var mı hiç...
  14. callousness

Kombi çalışıyor ama sıcak su gelmiyor

kollektör arızasına benziyor hocam, bi' tesisatçıya baktırmanızı öneririm
  15. callousness

hocam ne klavye aldım ama :D sallayan sallayana :kekw:
  16. callousness

kral, zaten 2-3 hafta epomaker tarafını bekledim. ellerinde benim istediğim model yokmuş yeni gelen parti ile de bana yolladılar :) 11 aralıkta kargoya verildi :)
  17. callousness

Yardım Msi mag100 r kontrolcü arızası sebebiyle kontrolcü önerisi

o kadar bilgim yok hocam, mevcut kontrölcü adını vs aratip bulursanız aynısını alabilirsiniz belki.
  18. callousness

Yardım Msi mag100 r kontrolcü arızası sebebiyle kontrolcü önerisi

https://www.akakce.com/fan-kontrol/rgb-fan-kontrolcu.html 1734830628 https://www.akakce.com/fan-kontrol/en-ucuz-dark-dkckhubargb-6-li-argb-fiyati,1884258049.html
  19. callousness

hocam teşekkür ederim herkes senin gibi konuşabilse keşke :) teşekkür ederim tekrardan.
Top Bottom