Bu ayarı autoya alabilirsin hocam. Çok güç tüketen bir işlemci değil oyunda zaten. Sınır koymana gerek yok. Cinebench gibi testler de ihtiyaç olduğu güçe...
otoya alınca, fh6da 5.05ghz i göremedim. ufak bir araştırma yapıp, bu değerlerin iyi olduğunu gördüm yabancı kaynaklarda. Ben de denedim gitti.. amacım min...
hocam ben kardeşime aldım pcyi, çok bi oyun deneyimim olmadı ama
hemen hemen 70 gördüm max fh6 denerken, ki attığım ekran görüntüsünde de epey oynadım, ona...
kabloları geri takmamışsın, önceki haline geri getir. sonra cpu fan ayarını manuel yap ve tüm sarı noktaları sürükleyerek en yukarıya getir. cpu opt quiet...
Okullar tatil olunca indirim başlar büyük ihtimal onları bekleyebilirsin. Tabi daha okulların kapanmasına 12 gün var o zamana kadar daha çok zamlanırsa...
Selamlar herkese,
İşlemcimin silikon kalitesinin (silicon lottery) ortalamanın üzerinde olduğunu düşünerek biraz ince ayar yapmak istedim. Stabiliteyi...
ben kardeşime aldım hocam :) sistemden kendisi gayet memnun, ben de memnunum. yorumları gördüm, yok işte her şeyin en düşük seviyesini koymuşlar vs diye...