callousness isimli üyenin son içerikleri

1. callousness

Yardım 5 Bin TL Kulaklık Tavsiyesi

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-3p-wireless-multi-platform-pc-ps-mobil-uyumlu-kablosuz-siyah-gaming-kulakl_u29925?srsltid=AfmBOooVXWz3ln4bXKocX14T2hB2Hike_MQ0tYSXq3IzIOAabEN2nvIr dün aldım :) sepette 4.5k. öneririm.
  2. callousness

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

hocam birde oyun tam hangi saat ve dakikada crash yediğini biliyorsanız çalıştır'ı açıp eventvwr.msc yazıp açarsanız orada olay günlükleri olacak, saati saatine yazar. hata kodu da orada mevcut olur diye tahmin ediyorum. hata kodu ile daha sağlıklı bir neden tespiti yaparsınız :) Windows...
  3. callousness

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Bazen sorun DLSS değil, direkt MFG oluyor. Test et: DLSS Quality açık Ray Tracing istediğin gibi Frame Generation OFF, 1-2 saat oynayın hocam Crash yoksa suçlu büyük ihtimal MFG.
  4. callousness

Öneri Kablosuz Manyetik Klavye Önerisi !

Bütçem max 4k, buna uygun manyetik klavye almak istiyorum. sistemim sağlam... çokta küçük bir klavye istemiyorum minimum 65 ve üstü boyutunda istiyorum. renk olarak siyah önceliğim ve tabi hoş bir klavye istiyorum :) ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM DOSTLAR !
  5. callousness

Çözüldü✓ Steelseries Artics Nova 3p Wireless Nasıldır?

Beyler sistemim amd ryzen 7 7800x3d, rtx palit 5080 bim'den de Havit kablosuz mouse aldım 10k dpi falan gaming mouse 😂 az önce de başlıktaki kulaklığı 4.5kya aldım kulaklık nasıldır? kullananlar varsa yorumlarınızi beklerim chat gptye sordum 10 üzerinde 9.8 diyor iyi dedi ama tabi ki...
  6. callousness

Yardım Call Of Duty Modern Warfare 2 (2022) Başlamadan Kapanıyor

hocam valla naptıysam acılmadı cok saçma ya
  7. callousness

kapalı olsa valo oynanmaz ki hocam.. açıktır ama bakacağım yine de
  8. callousness

İndirimde diye Call of Duty Modern Warfare II 2022 aldım ama crash oluyor sürekli, başlamadan kapanıyor. kaç kez dosya dogrulaması yaptım ama olmuyor beyler. daha önce yaşayan oldu mu ?
  9. callousness

Öneri Ryzen 7 7800x3d Undervolting

otoya alınca, fh6da 5.05ghz i göremedim. ufak bir araştırma yapıp, bu değerlerin iyi olduğunu gördüm yabancı kaynaklarda. Ben de denedim gitti.. amacım min. sıcaklıkta max ghz. Onu da yapmışım gibi duruyor :blobdance: 1781480814 bu arada hocam, cpu'nun önünü açarsan çok kolay 120 watt i geçiyor...
  10. callousness

hocam ben kardeşime aldım pcyi, çok bi oyun deneyimim olmadı ama hemen hemen 70 gördüm max fh6 denerken, ki attığım ekran görüntüsünde de epey oynadım, ona rağmen 64dü sıcaklık
  11. callousness

saatlerdir kardeşlerim oyun oynuyor hocam, bence doğru yapmışımdir 😂 sıkıntı olsa çoktan olurdu
  12. callousness

Yardım Bilgisayar Kendi Kendine Kapaniyor Boşta veya Yükte Farketmeksizin

Başka psu varsa elinde öyle dener misin hocam? en sağlıklı sonuç öyle alınır tahminen
  13. callousness

zaten, sınırladım thermal throttle limiti de 84 derece yapmış olmalıyım 😂 onun üstüne çıkmaz asla diye düşünüyorum ve teşekkür ederim :)
Geri