Arama sonuçları: *

1. callousness

Setup Köşemi Yenilemek İstiyorum Fikirlerinize Açığım

EN BASİT HALİYE ŞÖYLE HOCAM;
  2. callousness

Çözüldü✓ Valorant FPS Drop, Donma, Lag

hocam zaten sorun cpu'da ise anlarsın 5dk içinde. aşırı ısınır eger benim dediğim tarz bir şey varsa. ve multi core'da yapmanızı öneririm.
  3. callousness

Çözüldü✓ Valorant FPS Drop, Donma, Lag

olaya mekanik yoldan bakmak istiyorum; valorant cpu'yu fazla kullanan bir oyun diğer oyunlara nispeten. diger oyunlar daha cok gpu üzerinden oynanıyor. valorantta oluyorsa dediginiz şeyler, cpu testine sokmanızı öneririm. belki macun sürmeyi unuttular belki de soğutucunun koruyucusu bile kalmış...
  4. callousness

Çözüldü✓ Discord ve Roblox Erişim Sorunu!

superbox 5g kullanıyorum saçma bir modem arayuzu var hocam. DNS bile yok :D
  5. callousness

Setup Köşemi Yenilemek İstiyorum Fikirlerinize Açığım

en basitinden L köşe bir masa muhteşem olur...
  6. callousness

teşekkurler hocam oldu..
  7. callousness

hemen deniyorum hocam 1786195304 nasıl öneriyorsunuz hocam kullanım için? özet geçerseniz sevinirim.
  8. callousness

beyler dc benim için, roblox ise en küçük kardeşimin oynaması için lazım ama normalde türk telekom kullanıyordum, goodbyedpi ile çok güzel kullanıyorduk ikisini de... yakın zamanda taşındık ve altyapı sorunlarından dolayı superbox 5G aldık ve kullanıyoruz fakat ne yaptıysam, goodbyedpi dahil...
  9. callousness

Çözüldü✓ Manyetik 75 Klavye Önerisi

öncelikle teşekkürler hocam 🙌🏻 ve buyrun https://ty.gl/cv1csdpwp7mzf
  10. callousness

hocam ben de en son önerdiğinizde karar kıldım, mchose 75 olan. Gayet güzel ve de hoş duruyor :) teşekkür ederim herkese önerisi için.
  11. callousness

kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine de 1784752608 kablosuz modu var mı acaba bunun
  12. callousness

beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum 🙌🏻
  13. callousness

Yardım 5 Bin TL Kulaklık Tavsiyesi

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-3p-wireless-multi-platform-pc-ps-mobil-uyumlu-kablosuz-siyah-gaming-kulakl_u29925?srsltid=AfmBOooVXWz3ln4bXKocX14T2hB2Hike_MQ0tYSXq3IzIOAabEN2nvIr dün aldım :) sepette 4.5k. öneririm.
  14. callousness

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

hocam birde oyun tam hangi saat ve dakikada crash yediğini biliyorsanız çalıştır'ı açıp eventvwr.msc yazıp açarsanız orada olay günlükleri olacak, saati saatine yazar. hata kodu da orada mevcut olur diye tahmin ediyorum. hata kodu ile daha sağlıklı bir neden tespiti yaparsınız :) Windows...
  15. callousness

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Bazen sorun DLSS değil, direkt MFG oluyor. Test et: DLSS Quality açık Ray Tracing istediğin gibi Frame Generation OFF, 1-2 saat oynayın hocam Crash yoksa suçlu büyük ihtimal MFG.
  16. callousness

Öneri Kablosuz Manyetik Klavye Önerisi !

Bütçem max 4k, buna uygun manyetik klavye almak istiyorum. sistemim sağlam... çokta küçük bir klavye istemiyorum minimum 65 ve üstü boyutunda istiyorum. renk olarak siyah önceliğim ve tabi hoş bir klavye istiyorum :) ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM DOSTLAR !
  17. callousness

Çözüldü✓ Steelseries Artics Nova 3p Wireless Nasıldır?

Beyler sistemim amd ryzen 7 7800x3d, rtx palit 5080 bim'den de Havit kablosuz mouse aldım 10k dpi falan gaming mouse 😂 az önce de başlıktaki kulaklığı 4.5kya aldım kulaklık nasıldır? kullananlar varsa yorumlarınızi beklerim chat gptye sordum 10 üzerinde 9.8 diyor iyi dedi ama tabi ki...
  18. callousness

Yardım Call Of Duty Modern Warfare 2 (2022) Başlamadan Kapanıyor

hocam valla naptıysam acılmadı cok saçma ya
Geri