Arama sonuçları: *

1. B

PS 5 call of duty modern warfare 2 alınır mı

evet o tarz oyunları daha çok seviyorum İngilizcem olmadığı için hikayesinden pek bir şey anlamıyorum cod oyunlarının
  2. B

ps 5 i yeni aldım fiafa dan başka oynayacak güzel online oyun bulamıyorum
  3. B

Merhaba yeni ps 5 aldım psn store da şu anda call of duty modern warfare 2 1000 tl black ops 65 almak istiyorum ancak ta ekimde oynabilir olacak o yüzden şu anda online oynayabileceğim bir cod oyunu arıyorum sizce mw2 almak mantıklı mı yoksa mw2 nin online oyuncusu kalmadı mı biraz aydınlatır...
  4. B

Yurt dışından ps5 getirme

Peki türkiyeye indiğinde vergi ödemesi istenirse yüzde kaç vergi ödeyeceğiz
  5. B

Yurt dışından ps5 getirme

Merhaba Bir arkadaşım Polonya’dan ps5 getircek. Ps5 ü alırken tax free olarak fatura kesilecek. Tax free fatsurası kesildiği için polonyadan vergi iadesi alabiliyoruz. Ancak aklımıza takılan bir soru var. Tax free olarak fatura kesildiği için vergi iadesi alabilmemiz için kutunun hiç açılmamış...
  6. B

Simracing kokpit çizimi

Merhaba aklımda bir proje var. Yarış oyunları için odama direksiyon setimi kurabileceğim bir sistem yapamak istiyorum. Hazır kokpitlere baktığım zaman sadece kokpite 20 k istiyorlar ve bunun daha monitöri ve direksiyon seti var. Daha ucuza maaletmem lazım. Kokpiti sanayide yaptırmayı düşünüyorum...
  7. B

Ps 4 Fat Kasa Üst Kapağı Kırıldı

Teşekkürler. Çankaya elektronikçiler çarşısında da bulabilir miyim acaba?
  8. B

Ps 4 Fat Kasa Üst Kapağı Kırıldı

Merhaba ps4 fat kasam var anacak üst kapağı kırıldı. Kapak olmadan cihaz çok toz alıyor ve biraz çirkin duruyor :D Bunun Yedek parçasını bulabilir miyim. İzmir'de ikamet ediyorum
  9. B

Hdmı 2.1 destekli tv ye hdmı 2.0 portından 120 hz alabilir miyim

Televizyonum hdmı 2.1 de 120 hz destekliyor bilgisayarımda hdmı 2.0 portu var 120 hz alanilir miyim?
  10. B

windows 11 oyunlarda donma sorunu

Merhaba x box windows uygulamasından oyun indirdim forza fifia bfv falan oynuyorum oyunlar deli gibi kasıyor ancak steam dan vs düşük veya yüksek gereksinim isteyen oyunlar takılma bile yapmıyor sebebini çözemedim fifa da ara yüzde bile kasıyor bunu format atmadan nasıl çözebilirim
  11. B

Google Chrome Donma sorunu

eyw
  12. B

Bro iş için kullanıyorum oyuın için değil. Oyun oynarken opera kullanıyordum zaten :D
  13. B

Denmekte fayda var o zaman
  14. B

3 tane g mail hesabını bir arada kullanıyorum bütün bilgilerim google üzerinde operya geçmek beni çok yorar :D
  15. B

Windows 11 kullanıyorum bütün güncellemeleri yaptım fakat bir türlü donma problemini gideremiyorum. Chrome durduk yere donuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  16. B

Adobe Premier Pro Doannım kodlaması açma

Merhabalar Premiere Pro kullanmaktayım Ekran kartım RTX 3050 Tİ işlemcim İ5 laptop işlemcisi render alırken sadece yazılım kodlaması ile alabiliyorum. Buda beni Yavaşlatıyor. Hardware Encodingi nasıl açabilirim internetten biraz araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım bilenler yardım edebilir mi
  17. B

Bildiğiniz Wordpress Grubu var acaba

merhaba bildiğiniz wordpress yardımlaşma grupları var mı acaba
  18. B

Google devam etmek için sayfaya tıklayın

merhabalar çift ekran kullanıyorum. 2. ekrandan canlı akışı izlemem gerekiyor fakat diğer ekranda başka bir sekmeye tıkladığımda bu sorunla karşılaşıyorum. bunun için bir eklenti yada çözüm var mı acaba.
  19. B

Yardım call of duty warzone açılmıyor

evet doğrulattım
  20. B

Yardım call of duty warzone açılmıyor

call of duty warzone açılırken server bağlantı hatası veriyor ne yaptıysam düzelmedi
Top Bottom