Baturay Uygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Windows 11 kullanıyorum bütün güncellemeleri yaptım fakat bir türlü donma problemini gideremiyorum. Chrome durduk yere donuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
bende buna benzer sorun yaşadım sonra opera indirdim ve daha iyi operayı her yönden beğeniyorumWindows 11 kullanıyorum bütün güncellemeleri yaptım fakat bir türlü donma problemini gideremiyorum. Chrome durduk yere donuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
3 tane g mail hesabını bir arada kullanıyorum bütün bilgilerim google üzerinde operya geçmek beni çok yorarbende buna benzer sorun yaşadım sonra opera indirdim ve daha iyi operayı her yönden beğeniyorum
bir şey değişmiyor sadece tarayıcın değişecek3 tane g mail hesabını bir arada kullanıyorum bütün bilgilerim google üzerinde operya geçmek beni çok yorar![]()
Denmekte fayda var o zamanbir şey değişmiyor sadece tarayıcın değpişecekşifreleri biliyorsan sorun yok
ayrıca opera gx oyuncular için tasarlandı ve bedava vpn de varDenmekte fayda var o zaman
Bro iş için kullanıyorum oyuın için değil. Oyun oynarken opera kullanıyordum zatenayrıca opera gx oyuncular için tasarlandı ve bedava vpn de var![]()
XD kolay gelsin o zamanBro iş için kullanıyorum oyuın için değil. Oyun oynarken opera kullanıyordum zaten![]()
eywXD kolay gelsin o zaman