Arama sonuçları: *

1. Akhiore

24-Pin 90 Derece Güç Bağlayıcısı Kullanmanın zararı olur mu?

Merhabalar yeni bilgisayar aldım ama bildiğiniz üzere bu 24 pin kablosu kötü duruyor ve ucu işemci soğutucunun fanına değecekmiş gibi geliyor yeni kablo almayı düşündüm ama çok pahalı bu tarz bi ara aparat kullansam sorun olur mu sizlere danışmak istedim Başka öneriniz varsa açığım 24 PİN APARAT...
  2. Akhiore

MacBook Pro 2019 Fan sesi ve ısınma sorunu?

Merhabalar iş yerinde kullandığım MacBook Pro 2019 i5 işlemcili laptop çok fazla fan sesi çıkarıyor ve sadece opera yada chrome açıkken bile bu derecelerde bazen 60 a felan düşüyor ama çok nadir blender felan kullanırken bu kadar ses çıkartmıyor NOT: Hiç termal macun değişmedi içini...
  3. Akhiore

Frost commander Vs Peerless Assassin

7500F için kullanılacak sizce hangisi arasında 400tl fark var değer mi? peerless Rgb sadece
  4. Akhiore

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

EDİT:İKİSİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ İŞLEMCİ 7500F Ben bunları bulabildim kule ya da sıvı farketmez ama sıvı daha hoş duruyor gibi kasa xigmatek gaming y pro odin ii The Best Ryzen CPU Coolers you can Buy. bu videoda peerls ses olarak daha iyi gibi aradada çok derece farkı yok gibi
  5. Akhiore

Öneri Cpu soğutucu önerebilir misiniz

Hava ya da sıvı soğutma olabilir fiyat olarak 2k ya kadar çıkabilirim ama 800tl ile 1,2k arası seçenekler daha uygun olabilir işlemci i5 bir arkadaşım için istiyorum öneriyi Bu iki ürün nasıl sizce...
  6. Akhiore

Çözüldü✓ Rgb kontrolcü pc data kablosu nereye bağlanır?

Rgb kontrolcu var pc data kablosu ucu 3 pinli fanlar Argb fanlar ama gen 1 rgb kısımına pc datayı bağladığımda çalışmadı nereye bağlamalıyım anakart imzamdaki anakarta direk fanı takınca çalisiyor ama kontrolcu takınca olmuyor
  7. Akhiore

Yardım Kasa fan düzeni nasıl olmalı?

Merhaba görseldeki fan düzeni nasıl takmadan önce sizdende onay almak istedim. Kasa: Thermaltake View 200 TG CPU Soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT
  8. Akhiore

Yardım NZXT AER Rgb bozuk fan kullanmaya değer mi?

Bu fandan kasamda vardı garantiden yenisini aldım sonra o kasayı satınca bozuk olan bende kaldı sizce videodaki şekilde ses çıkaran bir fan güzel durduğu için kullanılırmı bu sesin bir çözümü varmıdır. Arkadan gelen cızzz sesi gibi ses
  9. Akhiore

MLD M500 1TB Soğutma gereklimi?

MLD M500 1TB m2 ssd aldım bunun için soğutma almam gereklimidir . Gerekliyse önerilerinizi bekliyorum
  10. Akhiore

Çözüldü✓ 4gr Temal macun kaç pc

Merhaba termal macun alacağız arkadaşımla ekran kartı ve işlemciye sürülecek 2 işlemci ve 2 ekran kartına yetmesi lazım 4gr yetermi noctuanın 10 gr olanımı alsam
Top Bottom